Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Tribün yaptılar ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 zaaaaa adnan galatasaraydan büyük değilsin polat paşa.böyle cıvıklaştırdıktan sora işi kurtaramazsın bokunu cıkardın bi kere hani öyle birşeyki başarıyı falan geçtim sırf adnanın gitmesiyle bile şuan tekrar bi sevindim ünal aysal napıcak çok merak ediyorum.taze kan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 İşte o hiç öyle kolay değil o. Kim bırakabilmiş gidebilmiş de o gidebilsin. Kaddafi gidebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 adamlara bak ya stadyuma çevirdiler orayı :) soytarı alayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 olayı buralara adnan polat getirdi malesef geceleri uyuyamaz bence baya rezil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ahahahaha o arkadan gelip sayalım böyle olmaz diyen herifi,tutcan kafasından akıtcan pekmezini ya sabır aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 unal aysal secildi mi ki hemen? insallah o gelsin bari. birlik icerisinde olabilecek, herkesle barısık bir adam lazım. arkadasını yanına alıp, kendinden olmayanı dıslamak gibi hatalara dusmeyecek biri gelsin. ayrıca o mikrofonun basındaki adam kimse derhal ittiredilsin kulup uyeliginden. boyle rezil bi adam olabilir mi yahu. daha once hicyapmadıgı biseyi zorla yaptırıyorlar adama. ne soyleyecegini, ne okuyacagını yanındakiler gosteriyor. mikrofonu kapatmadan yanındakilerle konusuyor. canlı yayın olmasa bir derece de, sabahtan beri herkes izliyor yahu. onu oraya cıkaranda kabahat. herneyse, umarım bundan sonra bolunmenin olmadıgı bi camia goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 abi bir çelişki yok mu?.İdari yön kötü deniyorsa, nasıl mali başarı olabiliyor.Başarısız idare ile mali başarıya ulaşılabilir mi?. böyle bir çelişkiye takıldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bence ünal aysal gelir gibi bi degişiklik olmaz ise aysal adaylıgını tam açıklamadı henuz ama seçimin kesinleşmesini beklio deniodu açıklar yakında cemal özgörkey seçilmez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 idari anlamda basarısız degil ki kulup. mali anlamda da basarısız degil artık eskisi gibi. erken secime gitmek ve adnan polat'ı gondermek icin ibra edilmedi bugun yonetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Adnan polatin aklindan ne geciyordu cok merak ediyorum... İdari acidan ibra edilmeyecegi bu kadar acikken erken secim karari almamasi körlük baska birsey degil. Simdi butun duzen degisecek futbolun oturmasini gectim, yonetimin yerlesmesi zaman alacak. Adnan polat an itibariyle hem kulubun hem kendi ipini cekmistir bence. Galatasarayi daha buyuk sikintilar bekliyor. Futbolda da basari falan beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 SORU: Üstünel yeni yönetime girebilecek mi? Yoksa o da "eski yönetim" sayılacak ve bir sonraki genel kurula kadar yasaklı mı sayılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 idari anlamda nasl basarili abi klup ? napti olumlu bir tane hareket ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sostizm said: SORU: Üstünel yeni yönetime girebilecek mi? Yoksa o da "eski yönetim" sayılacak ve bir sonraki genel kurula kadar yasaklı mı sayılacak? giremicek az önce söylendi istifa edenler fln filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 olumsuz olanını soyle sen? pek zannetmiyorum bilgin oldugunu yapılanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Saçma olmuş o tüzük maddesi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yalniz kacirdim sonradan oylama sayimi yapildi mi ? Yapilmadiysa mahkemeligiz bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 applev0dka said: idari anlamda nasl basarili abi klup ? napti olumlu bir tane hareket ? Stadın bitirilmesini sağlamasını geçtim, Riva'daki araziyle ilgili de çok önemli işler gerçekleştirdi. Şirketleri de birleştirerek büyük zararlardan kurtardı sonunda kulübü. Adam her şeyi çok güzel yaptı, bir tek futbolu yönetemedi. Adnan Sezgin kankası olmadan çalışsaydı gelmiş geçmiş en başarılı başkanlardan biri olurdu muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 şirketler falan mali yön işte. idari kısma bakarsak, yönetememe 101 dersi vermiştir polat son 3 senede. saymayalım burdaki faillarını şimdi kalliden başlayıp skibbeye gelir lincolnden çıkar hagiye gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 birlesme birlesme dediler.. faruk suren'in söyledklerini okudum baya facia bisey görunuyor oda... futbol klubunun yönetmi yeter zaten(diceksnzki koca galatasaray sadece futbol mu ?) evet ülkemizn sartlarindan dolayi öyle... idari anlamda ne yapti GS futbol klubu icin yönetim.. 1 sezonda 3. teknik direktör ? alınıp kullanılmayan yabancilar ? 2. sınıf yabanci satıp parasiyla 5. sınıf yabanci almak ? isine gelince misi'yi kadro dısı bırakan hocaya göz yumup,rikard'in ipini ceken grubun basinda olan servetin her mac 11de cıkmasna izin vermek ? napti polat gs icin.. stadi kendi mi yapti ? gs'li olmamama ragmen beni rahatsz eden bir baskandi yani.. siz nasl dayandinz bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 futbol yönetemedi olayıda değil saçma sapan işler yapıldı.hani futbol takımı sadece başarısız olmadı.dibe vurdu rezil oldu resmen.sadece saha içi değil dışında da adnan polat saçmaladı.ttarena acılısıyla başladı bu.verdiği demeçler söyledikleri falan adnan polatı bitirdi 30 gün içinde ünal aysal seçilir.anca onumuzdeki sezona bişiler olur ztn şurda kaç hafta kaldı.şu haftaları yönetim alışma süreci olarak geçer zaten.1-2 maç kazanırsak düşmüyoruz. olay şampiyonlukta değil önümüzdeki sene.olursak supriz olur ama artk kökten birşey degişmeli. taraftarada bir umut verilmiş oldu.polatla gitmezdi yani ünal aysal başarısız bile olsa en azından taze kandır bişiler katar eminim.kısa vadede büyük başarılar beklemmek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Futbol dışında bir hatası yok ki adamın, sadece futbolu yönetemedi. Ha bu çok büyük bir zaaf tabi ama Adnan Polat yönetimi kulübün yarınları için gayet iyi oldu bende kısa sürede mali açıdan çok iş yapılması açısından. Faruk Süren kendi yediği haltlara saysın, bok atmayı biliyor önüne gelene de kendi kulübün ekonomisini rezil etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bi de Ünal Aysal BAYA zengin bi adam. Belki cepten 3-5 milyon bişey atar kasaya :D olmadı bağlantıları yeter zaten, yıllardır bekliyodum başkan olmasını. Olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 faruk süremden bi cacık olmaz tabi adamın tek olayı fatih terime güvenmesiydi.ve onun dönemi tarihin en başarılı dönemiydi ama sonrasını getirmedikten sora bir önemi yok tabi hakkaten ünal aysal başkanlıgı yıllardır bekleniyordu türkiyede bor var geyiği gibiydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 nileppezdel said: Futbol dışında bir hatası yok ki adamın, sadece futbolu yönetemedi. Ha bu çok büyük bir zaaf tabi ama Adnan Polat yönetimi kulübün yarınları için gayet iyi oldu bende kısa sürede mali açıdan çok iş yapılması açısından. Faruk Süren kendi yediği haltlara saysın, bok atmayı biliyor önüne gelene de kendi kulübün ekonomisini rezil etmişti nilep canm benim zaten %90 gibi acık bir farkla mali acıdan ibra edildi yönetim.. o konuda sıkıntı yok.. dogru isler yapldiki öyle acık farkla ibra edildi zaten.. ama parayi yönetebilmek klubu yönetebilmek anlamına gelmiyor iste.. tekrar diyorum gs bjk fb sadece futbol takımı diil.. ama ülkenin sartlarindan dolayi öyle bir durumda kalıyor.. ve futbolu cok cok cok kötu yönetti adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar