Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Hagi tazminattan değil de inadından diretmiştir kalayım diye. Başarısızlığa tahammül edemeyen birisi. Keşke hiç Adnanın oyununa gelip kabul etmeseydi gelmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 hagi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Daha önce belirttiğim gibi,sözleşmesi zaten opsiyonluydu ve hagi onurlu adamdır.Gene zora düşelim Hagi gene gelir.Böle düzgün bir adamdır Hagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Şu adam altyapıyla ilgilensin ne güzel olur, versin teknik direktörken ne alıyorsa, alt yapıyla ilgilensin. Her sene bi hagi kıvamında oyuncumuz olsun. Gerçi kabul etmez öyle bir teklifi o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 onurlu adamdır da adamın gelmesiyle gitmesi bir oldu. bu arada misimovic'ten etti takımı. giden paralar da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 polat sweneye %100 sampiyonuz demiş tamam dağılabiliriz scoutları cok iyimiş genc yıldızlar gelicekmiş inamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Adam iyi konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 devamını dinlemeden nasıl iyi konusmus diyebiliyoruz ki buna? video fail resmen, varsa devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Çok fena ya. Polat son kıvranışlarını yapıyor kürsüde. Kalabalık yuhalıyor, kendisi de gülüyor. Herifini kimyası bozuldu. İbra oylaması var bu arada şu anda. http://www.bugun.com.tr/bugunTv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Şu Helvacı da ne adam ha. http://i54.tinypic.com/2ekopbc.jpg Kendisi de gidici, sırıtıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 eğer 2012ye kalırsa polatın gidişi muhtemelen polat bu senede baya borca sokar takımı gibi geliyor teknik direktör futbolcular falan kesin şampiyon olmak isticek cunku şampiyon olursa bilioki millet sakinlicek o da devam edicek başkanlıga ama insanlar artık inanmıyor böyle şeylere.gitmeli artık polat.öyle salak salak şampiyonluklarla kandıramaz milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 çok komik işler oluyor şuan ahahahahahaha of çok kötüsünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ulan şu adamlar tarafından yönetilen bir klüp nasıl başarılı olsun yahu. şu hale bak ahah. liseli diyorlardıda harbiden liseden sonrasını okumamışlar galiba. şuna bak kadın parmakla oy sayıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu oturumu yoneten adam kimse 2gr beyni yokmus. el kaldırarak butun salonu saymaya kalkıstı yahu ohahahahah. oylamanın kapalı yapılması gerektigini soyleyenler de bildigin mal. ulan yanındaki adamdan cekinecek kadar gruplar haline geldiyseniz zaten bi xtirin gidin, isiniz yok kulupte. gs'nin iyiligini degil bariz kotulugunu isteyen ve rant pesinde kosan cakallar var. polat'ın baskanlık doneminde, futbol bolumunde sergiledigi rezil yonetim sebebiyle gidisine uzulmem ama yerine gececek adamların polat'ın yaptığı idari isleri becerebilecegini sanmıyorum. futboldaki kotu gidisin sebebi oyle yonetim degistirmekle duzelecek birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 toggie said: devamını dinlemeden nasıl iyi konusmus diyebiliyoruz ki buna? video fail resmen, varsa devamını bekliyoruz. o konuşmadaki faili çözemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Şaka gibi yaaa.... Yok artık diyorum :))) Çıkın dışarı kalanları sayıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Red said: toggie said: devamını dinlemeden nasıl iyi konusmus diyebiliyoruz ki buna? video fail resmen, varsa devamını bekliyoruz. o konuşmadaki faili çözemedim ben konusma degil video dedim. devamı yoksa bi anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ahahaha hala daha parmakla sayılıyor teker teker. Bu en yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 efsane bi yayın oluyor. adamların kendi aralarında konusmalar mikrofondan yayına geliyor hep. biri aradı başkanı, "ayhan kardeşim ben divan başkanıyım yarın ara beni diyor, sonra ya arkadaşım başkanım ben başkan ne anlatıyorsun sen" diye kapattı telefonu. oy sayma mevzusu da bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 aboooo rezillikk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 İdari yönden ibra edilmedi. gl hf bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahahah çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Secim yapılacak, Polat yeniden aday olamayacak. İdari emeklerine yazık oldu adamın, baskası uzerine konacak bu acıdan kotu. Ama futbol icin hayırlı oldu. Umarım ozledigimiz gunler geri gelir. Artık bugunden daha kotusu olamaz herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Çok acayip çoookk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Polat hala çırpınıyor. Cidden komik duruma düşürüyor kendini ya. Gidip saysanıza yahu falan diye atarlandı kongreyi yönetenlere. Keşke istifa etselerdi buralara gelmeseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar