BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 +1 Ama Emre çok Fenerliydi orayı düzeltelim ajsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi sevmesin takımını boyle olacaksa eger. Hangi yerli su an takımını herhangi bir yabancıdan daha cok seviyor soyler misin? Sabri? Arda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Edit: sene 2011 hala galatasaray'ı tartışıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 keita katarda açıklama yapmıştı.teklif geldikten sonra yöneticiler gitmesini istemiş oda gitmiş.eğer kal deselermiş kalırdım demişti. bulamadım şimdi o haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Keita'nın hiç tasvip etmediğimiz yönleri vardı kabul...Adam attırması vs hoş değildi, ben kesinlikle istemiyorum Galatasaray'da bu tip oyuncu...Baros çok yapmaya başladı bu aralar... Ama işte yukarıda dediğim gibi, biraz kulağını çeksen adam gibi uyarsan, yapmaz bir daha... Ver çok sağlam para cezasını hakemle/rakiple uğraştığı zaman...Bak bakalım yapıyor mu bir daha... Futbolcu eğitimsiz dedik, laftan anlamıyorsa bile paradan çok iyi anlar... Lugano ne kadar düzeldi işte dediğim gibi.. Hala düzelmiyorsa yollarsın, ama futbolcularla çok iyi ilgilenmek gerek... Red'in dediği nokta da çok doğru...Çok üstüne gidiyor medya vs, olmadık şeyler çıkıyor...Lincoln'le çok uğraştılar mesela, Skibbe'nin açıklaması vardı Lincoln'un gece hayatı da yok, içkisi de yok, sadece akrabaları arada bir ziyarete geliyor diye.. Ha yine de savunmuyorum futbolcuları, yapıyorlardır her türlü şeyi...Cezasını ver önce, konuş, uyar biraz.. Disiplin standartını tutturmak önemli...Sonra Misimoviç'i anlamsız bir şeiklde kadro dışı bırakıyorsun... Ama tabii ki transferde oyuncunun "history" sine bir bakacaksın, bu her işte böyledir...Sorunluysa, "ya bizde tutarsa" diye getirmeyeceksin adamı, olmuyor işte... Bir de tabii kontratları sorgulamak lazım, o ayrı bir konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aykut 2 mac kaybedince anasini mezara gomup 2 defa reslemi$ti ayni medya.. kulak asmamayi ogrenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 4Ever said: Barış Özbek Show ABV BU HERİF HALISAHADA TAKIMIMDA OLSA DÖVERİM LA BUNU, BEN DEĞİL, BÜTÜN TAKIM GİRER BU HERİFE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalnız şöyle birşey var.tamam herif lincolnden sora yapmaya başladı onu hani bide yapamıyor fakat millet barışa yuklendi sanki maçı tek başına vermiş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yalnız müzikte cuk oturmuş hani çok güzel ahhaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahaha son maçı izlememiştim ben :D bildiğin bu öküz yüzünden kaybetmişiz.bide 90 dk oynasa ne olurdu kim bilir :D.bi 3-4 fark yerdik heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 eğer kazanılmazsa bu derbi, floryada şenlik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hagi geçen hafta idmandan kovduğu Baros'u da kadro dışı bırakmaya kalkmış (geçen gelişindeki ümit karan bu seferki misimovic stili), yönetim "yeter ulan, bunu aklından bile geçirme" diye adamın ofisini basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ee? yönetimin yaptığı sayısız saçmalıktan sonra şimdi bravo mu demesi gerekiyor galatasaraylıların :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hayır, gs genel tartışma topicine gs'yle ilgili bir haber/duyum kondu, bir şey demek zorunda değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Jaxx said: ee? yönetimin yaptığı sayısız saçmalıktan sonra şimdi bravo mu demesi gerekiyor galatasaraylıların :p ee dikkat mi çektin şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Adnan polat eger hagının barosu yedek cıkartmasına ses cıkarmazsa yönetım ıstıfsa sesleri 140 desıbele bile cıkabılır.Fenerbahcelı taraftarlarda destek verırse 150 ye bıle cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iblameadmins said: Jaxx said: ee? yönetimin yaptığı sayısız saçmalıktan sonra şimdi bravo mu demesi gerekiyor galatasaraylıların :p ee dikkat mi çektin şimdi? bu kim be 1 aylık üyeymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu kim be 1 yıllık üyeymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 mısırı patlattım izliyorum, hadi beyler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi adam attention whoreluğu bile beceremiyor attığı mesaja bakar mısın, ben çekildim, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 taraftarda da suç var.floryanın çoktan basılıp adnanın falan kovalanması gerkiyodu. ben derbi şöyle tarihi bi farkla 8-0 falan bitsin istiyorum.belki ozaman yüzleri kalmaz sektirip giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 8-0 olursa intihar edecek galatasaraylilar taniyorum. o yuzden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2 hafta önce de süper bir golü vardı Elano'nun...Adam ne şükrediyordur Gs'den gittiğine şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Oha bu nasıl bir goldür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar