Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ölüsü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yahu nolmuş scoutta bi haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 sakatlanmazsa iş yapar karizması yeter her turlu galatasaray için avantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 beyler, kewell mükemmel bir adam. sabriyle çekirdek çıtlasa bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 PODOLSKI DIYORLAR ABI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 http://www.milliyet.com.tr/resmen-podolski/spor/sondakika/14.07.2010/1263487/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kim diyor sen mi Kaynak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Juve'ye olmaz demiş, ben Pato'yla anlaşamam Milan'ı da istemem demiş Baros reis kankamdır cCc Galatasaray cCc demiş sdfsdf o taımlar isterken neden bize gelsin yaaa bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 haha podolski mi yok artık umarım göt olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ahaha çok içten bir dilek koymuşsun küçük harflerle, dileğini ben de diliyorum umarım gururla çıkıp göt olduk podolski reyis deriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 podolskiyi napalım biz ya. baros varken. ama bu adam niye köln gibi bi takıma gitmeyi kabul etmiş onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Podolski kanat olarak gelecek zaten gelirse, forvet olarak değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Podolski benim için şu anda en ideal adam zaten, 2-3 aydır periyodik olarak forumda podolskiyi alalım diyip duruyorum hayal aleminden :) Hatta en son keita gittiğinde "podolskiyi almadıkları sürece affettiremez bu yönetim kendini" demiştim hehe. Sanmıyorum geleceğini ama müthiş bir transfer olur. Düşünürsek adam zaten kötü bir takımda, daha önce Bayern'i denedi ve tutmadı. Onu alabilecek takımlar anca italyadan çıkar, inter istemez, juve kadroyu doldurdu, milan var çekişeceğimiz. Hakikaten düşük de olsa ihtimal var, olursa muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 kanat mı=// milli takımda da kanat oynuyordu bu adam değil mi? sağ sol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Sol kanat, tam kanat da değil aslında, soldan içeri dalan forvetimsi, 4-3-3 için ideal. Euro 08'de tam serbest oynuyordu. Defanstan forvete her yerde oynadı adam aynı maç içerisinde. Bu arada Podolski değil Trochowski diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Pino yalan mı oldu? O resim bi kere kondu siteye. Resim bi kere kondu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bilmiyorum da tanımadığım etmediğim adamdı zaten, alınacaksa da 2. bir ribery çıkmadığı sürece ilk 11 için değil +2 için düşünülmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Genç oyuncu sonuçta, tanımasak da çok iyi çıkabilir belli olmaz, alınırsa şans verilmeli, kenarda oturtulmamalı sürekli yani. Bi de süperzeka Rijkaard arda'yıyine AMC oynatacakmış. Elano ya sağ kanat olacak ya MC'de oynayıp yine hücumda etkisiz olacak yada satılacak. Ama ne bu inat anlamadım yani, Arda sol açıkta çoook daha iyiyken ve Elano da AMC'de çok daha iyiyken bu saçma taktikte inat neden ey Rijkaard?! =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 açıkçası Elano'nun dönüş tarihinin belli olmaması bana satılacağı yönünde sinyaller veriyor. yani kadroda düşündüklerini sanmıyorum Elano'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Bence elanoyu satıp dos santosu elde tutmaları lazımdı. Kar bile ederlerdi. Gerçi şimdi elano belki iyi oynayabilir, dünya kupasından sonra sakatlanma korkusu falan geçmiştir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Zaten Dos Santos olayı Ribery Jr. olayı oldu resmen. Onun kadar iyi olmasa bile gayet iyi futbolcu kaçtı elimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 riykard son 10 yıl içinde gs nin başına gelmiş en iyi şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 s0n 10 yılın 1'inde hagi hala oynuyordu yalnız, sonra Kewell reis var Baros reis var. Bir de kendini hala Barcelona'nın başında sanan, elindeki adamları da ligi de tanımadan ezbere oyun oynatan Rijkaard var. Peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tüh geri gelmiş yetersizlerin konusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar