Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Podolski benim için şu anda en ideal adam zaten, 2-3 aydır periyodik olarak forumda podolskiyi alalım diyip duruyorum hayal aleminden :) Hatta en son keita gittiğinde "podolskiyi almadıkları sürece affettiremez bu yönetim kendini" demiştim hehe.

Sanmıyorum geleceğini ama müthiş bir transfer olur.

Düşünürsek adam zaten kötü bir takımda, daha önce Bayern'i denedi ve tutmadı. Onu alabilecek takımlar anca italyadan çıkar, inter istemez, juve kadroyu doldurdu, milan var çekişeceğimiz.

Hakikaten düşük de olsa ihtimal var, olursa muhteşem olur.
Mesaj tarihi:
Sol kanat, tam kanat da değil aslında, soldan içeri dalan forvetimsi, 4-3-3 için ideal.

Euro 08'de tam serbest oynuyordu. Defanstan forvete her yerde oynadı adam aynı maç içerisinde.

Bu arada Podolski değil Trochowski diyorlar?
Mesaj tarihi:
Genç oyuncu sonuçta, tanımasak da çok iyi çıkabilir belli olmaz, alınırsa şans verilmeli, kenarda oturtulmamalı sürekli yani.

Bi de süperzeka Rijkaard arda'yıyine AMC oynatacakmış. Elano ya sağ kanat olacak ya MC'de oynayıp yine hücumda etkisiz olacak yada satılacak. Ama ne bu inat anlamadım yani, Arda sol açıkta çoook daha iyiyken ve Elano da AMC'de çok daha iyiyken bu saçma taktikte inat neden ey Rijkaard?! =(
Mesaj tarihi:
Bence elanoyu satıp dos santosu elde tutmaları lazımdı. Kar bile ederlerdi. Gerçi şimdi elano belki iyi oynayabilir, dünya kupasından sonra sakatlanma korkusu falan geçmiştir biraz.
Mesaj tarihi:
s0n 10 yılın 1'inde hagi hala oynuyordu yalnız, sonra Kewell reis var Baros reis var. Bir de kendini hala Barcelona'nın başında sanan, elindeki adamları da ligi de tanımadan ezbere oyun oynatan Rijkaard var. Peeh
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...