toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 abi obur tarafta da var aynısı. hatta obur tarafın daha iyi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bursayı yenersek iyi seri yakalarız zaten.en azından uefa için şansımız olur :D toggie said: abi obur tarafta da var aynısı. hatta obur tarafın daha iyi olması lazım. bursada haftaya miller ilk kez forma giyicek.bize patlamasa iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Red said: o kucuk storeu gördüm ama çok kalabalıktı hani böyle stadın içinde var mı diye sordum ben cafe oturucak cafe falan göremedim acaba vip 2 de falan mı ben vip 3 teydim bide ilk defa gittiğim için fazla araştırma yapamadım.es es maçında daha detaylı dolanıcam etrafı. Açılış maçında bi kitapçık dağıtmışlardı, stadda 4 ya da 6 tane store olacaktı. Ama hepsi bitirilmemiş olabilir şu anda tabi. Bi de fizban'ın dediğine ben de anlam veremedim. Televizyondan izledim maçı, tezahüratların çoğunu net anladım da tribünler birbirine çok uzak ne demek? Muhtemelen Türkiye'de tribünleri birbirine en yakın stad bu. Ayrıca zaten sesi kısıyorlar falan yani televizyonda. Stadda anlaşılıyordu tezahüratlar, ki anlaşılmasa da olur 50k kişinin 100 desibellik uğultusuyla futbolcuların boğulması gereken etkiyi yaratır. TV'den de anlaşılmasa ne olur hani? TV'den izleyenler anlasın diye yapılmıyor ki tezahüratlar. Baya iyi bence akustik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 valla eğer 1-0dan sonraki gürültüyü bi 15dakka falan yapsak hepimiz sağır oluruz ahah takım kimseyi havaya sokamıyor malesefhenuz bide stadı öbürkine daha detaylı gezicem samiyenden sonra aradıgımız tadı bulduk be ben kaçırmam daha içerdeki maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 derbi ve avrupa kupası maçları epik olur. http://www.facebook.com/video/video.php?v=193451347332821&oid=82795302208&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şu maçta böyle olduysa 3-2lik real madrid maçını burada oynasak heralde stad hakkaten yıkılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VSgEd0qRG7U&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=8mmZTFEBLlo&feature=player_embedded kaptan yapın şu güzel adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cimbom buraya diyen bizdik, en yakınımıza cana geldi valla. kazımla ayhan da gelip forma attılar. çıkışta metro rezaletti. biz 9.20 gibi çıktık staddan biraz boşalmış olsun metro diye.ama fena patladık metro stad arası kapılkarı kapatmışlardı orada rahat 15 dakka bekledik sonra o kapılar açıldı ardından 8 turnikeden geçme savaşı başladı. 10u 10 geçe anca perondaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bi 3 seneye falan Yekta kaptan olur bu takımda gibi geldi bana ya hayırlısı. İyi top oynuyor mütevazi konuşabiliyor falan bakalım öyle saçma bi içgüdü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 cana reyis ya böyle adamlara sahip cıkalım harcamayalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Adidas ile sözleşmemiz fesh edilmiş. Önümüzdeki sezondan itibaren muhtemelen Nike giyeceğiz. http://kap.gov.tr/yay/Download/Bildirim/Ek/47197.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iyi olmuş nike iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iyice tikky takım olma yolunda gidiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 milli takıma yaptıgı formalar gibi yapmasın da. forma konusunda nike'a guvenim sıfır benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ne varsa arnavutlarda var işte, i<3cana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Faruk Süren KanalTürk'e konuk olmuş, Reha, Ahmet ve Erman araya almışlar sorguya çekiyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 offf ne lesh bi kadro o, yazik faruk basgana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Adnan sükunet istedi , Faruk Süren devam etmiş.Bilmem ki Adnan gitse daha mı iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kim gelicek abi? gitsin gitsin diyoruz da. adam icraat yapmadı da degil yani. bi su adnan sezgin yuzunden futbol sıctı. gerisi iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adam seçilmiş başkan, görev süresinin bitmesine herhalde 2 sene daha var. bitirsin 2 senesini, seçilir ya da seçilmez bakarız. olağanüstü bir hal olmadıktan sonra dereyi geçerken at değiştirme işi ters geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Benim beşiktaşlı kaç tane arkadaşım "olm sizin taraftar mal mıdır, beğenmiyorsanız bize verin adnan polat'ı" dedi bana. Sakin olun olm, iyidir adnan. Şu zamana kadar kimsenin elini altına koyamayacağı taşların altına koydu elini, yukarıda allah var. Ne dedikodu çıktıysa 1 hafta içinde bi televizyon programında çıkıp doğruyu yanlışı enin boyuna açıkladı herif. Birleşme olayı bile başlı başına koskoca bi icraat zaten. Futbol sıçtı diye "odnon çok kötö" yapmanın bi manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Zaten yaygarayı çıkaran da yönetimdeki muhalifler. Herifler başkan olabilme sevdasıyla resmen yolun ortasında başkan değiştirmeye çalışıyorlar. Bu kadar da haysiyetsizlik cidden olmaz yani. 2 sene bekle seçilirsen yine olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 adnan polat iyi bir yönetici olabilir ama kesinlikle iyi bir başkan değil.sezgin sezgin diyorsunuzda sezgini orda tutan polat değilmi? sezgin ne kadar suçluysa polatta bi o kadar suçlu. reykardı hayatta yollamam diyen polat değilmiydi? geçenlerdede "hagiye geçen yıl teklif yaptık ancak hagi,reykard olduğu için kabul etmedi" diyende polat.keitayı disiplinsiz diye gönderen kelepçeci kazımı getirten polat değil mi? polat biraz adam olsa çoktan istifasını basmıştı.dediğim gibi polat çok iyi bir yönetici ama kesinlikle iyi bir başkan değil. şurda galatasarayın geleceğini iyi gören varmı cidden? seneyede aynı şeyler olucak adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Kazım'a bi şans verildi, o şansı kullanırsa söylenecek laf kalmaz kazım'a. Hagi ısrar etmiş, kefili benim demiş de onaylanmış transferi. Fenerdeki gece hayatına bakıp da birşey yapmadan "tu kaka" diyemeyiz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ama tu kaka adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar