Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Elano'nun kalmasını bir tek ben mi istiyorum anlamadım :(

Aykut
Sabri-Ali-Neill-Balta
Cana-Barış
Elano
yeni transfer-Baros-Arda
Şeklinde hoş bir kadro olabilir bence yedekler de var. E Barış yerine adam alıcaksak bu adamın boateng olması çok da mantıklı değil. İzledim çok da bi numarası yok yani adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

Elano Barış'ı katlar da Barış çok yetersiz ya. Zekasız bi kere, oradan kaybediyor. Ortasahada pas üçgeni istiyor Rijkaard, kafası çalışmayan topçu onu yapamaz. Elano istikrarsız, güven olmuyor. Mevkiisinde oynatacaksa kalsın ama yine MC oynatacaksa gitsin, onun yerine daha iyi MC oynayacak adam alınır gelen parayla
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Boateng'in Barış'tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ortasahada köklü bir değişiklik istiyorsak yada pas yapan ortasaha istiyorsak alıcaz Kallström abimizi ortada kurucaz arkada Cana önlerinde Elano Kallström. İleri de dizicek Pino-Arda-Baroş üçlüsünü yargıç gibi takılıcak işte takım.
Sabri'yi de keser Ali Turan'ı koyar sağ beke cennet gibi takım olur işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Elano'yu satacaksak bir tane brezilyalı almak şart. Dünyada başarı amaçlayan her kulübün takım kadrosunda bir tane brezilyalı bulunmak zorunda. Genel futbol kuralı.

bir brezilyalı sart
iki eyidir
üç zarar
3+ intihar

dediydi birileri sonra M. Lucescu 6 brezilyalıyla uefayı aldı
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Valla ben Boateng'in Barış'tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ortasahada köklü bir değişiklik istiyorsak yada pas yapan ortasaha istiyorsak alıcaz Kallström abimizi ortada kurucaz arkada Cana önlerinde Elano Kallström. İleri de dizicek Pino-Arda-Baroş üçlüsünü yargıç gibi takılıcak işte takım.
Sabri'yi de keser Ali Turan'ı koyar sağ beke cennet gibi takım olur işte.

katılıyorum tamamen. böylesi çok güzel olurdu..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Elano Barış'ı katlar da Barış çok yetersiz ya. Zekasız bi kere, oradan kaybediyor. Ortasahada pas üçgeni istiyor Rijkaard, kafası çalışmayan topçu onu yapamaz. Elano istikrarsız, güven olmuyor. Mevkiisinde oynatacaksa kalsın ama yine MC oynatacaksa gitsin, onun yerine daha iyi MC oynayacak adam alınır gelen parayla

offf MC'de Barış mı oynar zaten ya.. düşünmek istemiyorum öyle bir şey.. :( MC benim en önem verdiğim mevkiilerden biri ve saygı duymak istiyorum orada oynayan adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...