Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla pek memnun kalmadım ben haber doğruysa. Diğer seçenekte Kim Kallström varken şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kim'e %40 deniyodu ya zaten. çok bi ihtimal verilmiyodu zaten. hoş kim kallström varken boateng cırt geliyor insana doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Boateng bence daha iyi transfer olur, umarım olur. Hem genç, hem fizik gücü yüksek, bize de box to box lazım zaten. Adam zenci beyler, eleştirmeden iki kere düşünün :P Gelmez de, gelirse bence çok faydalı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Elanoya italyadan talip çıkmış 9-11M€ arasına gidecek deniyor... bugün büyük bişeyler olacak galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 adam dünya kupasında brezilya milli takımının as adamıydı, üstelik de en iyilerindendi sakatlanana kadar. 9-11 az. 12-15e yollayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 valla bence de özellikle elano en verimli dönemindeyken satabildiğimiz kadar pahalıya satmamız gerek. ki en son performasından sonra 9-11 hakkaten az. ama söylentiler o civarda olduğunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 adam her şeyden önce zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Elano'nun kalmasını bir tek ben mi istiyorum anlamadım :( Aykut Sabri-Ali-Neill-Balta Cana-Barış Elano yeni transfer-Baros-Arda Şeklinde hoş bir kadro olabilir bence yedekler de var. E Barış yerine adam alıcaksak bu adamın boateng olması çok da mantıklı değil. İzledim çok da bi numarası yok yani adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Elano Barış'ı katlar da Barış çok yetersiz ya. Zekasız bi kere, oradan kaybediyor. Ortasahada pas üçgeni istiyor Rijkaard, kafası çalışmayan topçu onu yapamaz. Elano istikrarsız, güven olmuyor. Mevkiisinde oynatacaksa kalsın ama yine MC oynatacaksa gitsin, onun yerine daha iyi MC oynayacak adam alınır gelen parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Elona bencede kalsın, brezilya milli takımı oyuncusu var kadromuzda satmak için can atıyoruz sonra 2. sınıf takımlardan oyuncu almaya çalışıyoruz sag kanatta elona cok iyi iş yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla ben Boateng'in Barış'tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Ortasahada köklü bir değişiklik istiyorsak yada pas yapan ortasaha istiyorsak alıcaz Kallström abimizi ortada kurucaz arkada Cana önlerinde Elano Kallström. İleri de dizicek Pino-Arda-Baroş üçlüsünü yargıç gibi takılıcak işte takım. Sabri'yi de keser Ali Turan'ı koyar sağ beke cennet gibi takım olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Elano'yu satacaksak bir tane brezilyalı almak şart. Dünyada başarı amaçlayan her kulübün takım kadrosunda bir tane brezilyalı bulunmak zorunda. Genel futbol kuralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bir de alman fitness hocası lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Rewendor said: Elano'yu satacaksak bir tane brezilyalı almak şart. Dünyada başarı amaçlayan her kulübün takım kadrosunda bir tane brezilyalı bulunmak zorunda. Genel futbol kuralı. bir brezilyalı sart iki eyidir üç zarar 3+ intihar dediydi birileri sonra M. Lucescu 6 brezilyalıyla uefayı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 UniRoss said: Valla ben Boateng'in Barış'tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Ortasahada köklü bir değişiklik istiyorsak yada pas yapan ortasaha istiyorsak alıcaz Kallström abimizi ortada kurucaz arkada Cana önlerinde Elano Kallström. İleri de dizicek Pino-Arda-Baroş üçlüsünü yargıç gibi takılıcak işte takım. Sabri'yi de keser Ali Turan'ı koyar sağ beke cennet gibi takım olur işte. katılıyorum tamamen. böylesi çok güzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 nileppezdel said: Elano Barış'ı katlar da Barış çok yetersiz ya. Zekasız bi kere, oradan kaybediyor. Ortasahada pas üçgeni istiyor Rijkaard, kafası çalışmayan topçu onu yapamaz. Elano istikrarsız, güven olmuyor. Mevkiisinde oynatacaksa kalsın ama yine MC oynatacaksa gitsin, onun yerine daha iyi MC oynayacak adam alınır gelen parayla offf MC'de Barış mı oynar zaten ya.. düşünmek istemiyorum öyle bir şey.. :( MC benim en önem verdiğim mevkiilerden biri ve saygı duymak istiyorum orada oynayan adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Valla elanoyu elden çıkarmak için en mantıklı vakit şu an bence, iyi bi teklif gelirse beklemesinler sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Kewell bir sene uzattı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben de duydum şimdi, ronaldinho gelse bu kadar sevinmezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 AAAALLLLEEEEAAAAHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 nerde diolar hani ? kaynak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kaynak scoutgs sanırım. ben de duydum bunu az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ya forum a kullancı almıyorlar allaım =) deli olcam neler dönüo içerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hangi forum? nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 kivıldan ne hayrı bekliyosunuz artık ben anlamıyorum ölmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar