Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Borsaya bildirilmiş transferler. Ben şeyi merak ediyorum, Yekta'nın sözleşmesi sezon sonu bitmiyor muydu? Ben yanlış mı hatırlıyorum?
Mesaj tarihi:
toggie alabildin mi

ben 45 dakka ugraştım valla

10 defa falan ödeme sayfasında gitti deliriodum

oha ben yazxarken adam resim koymus bile ahha

o 3d stadyum birebir dimi.bana daha az koltuk varmıs gibi geliyor orda :)
Mesaj tarihi:
beyler çok yukarılardan bilet almayın, saha iyi gözükmüyor

bir de çok soğuk oluyor, gelirken sıkı giyinin

anadolu yakasından gelecekler %100 metrobus+metro yapsın, çok rahat gidilip geliniyor

metro ile stada giderken sanayi durağında inip aktarma yapmak gerekiyor

ama statdan dönerken aktarma yapmaya gerek kalmıyor, metroya binince direk mecidiyeköyde inip metrobuse geçebiliyorsun
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Borsaya bildirilmiş transferler. Ben şeyi merak ediyorum, Yekta'nın sözleşmesi sezon sonu bitmiyor muydu? Ben yanlış mı hatırlıyorum?
bitiyordu.kaç para alıyorlar o yazmıyor ama ben stancunun ne kadar aldığını merak ediyorum.bazı gazetelerde takımına 8m stancuya 2m verilceği felan yazıyor

5m verilcekmiş bukreşe yekta içinde 3.75m
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ya. ortalama neresi diye bakmak icin iste. kombine alacaklar icin yapılmıstı. fikir edinmek icin iyi yani. birebir degildir herelde, ama cok yakını.

yanyana 37 koltuk yok, o numarasıdır. muhtemelen asagıdan yukarıya dogru gidiyor. benim aldıklarım 129-134 arası.

en yukardan 3. sıra benim aldıgım. skorboardun bir bolumunu ya da tamamını goremeyebilirim. ust bi kac sıradan gozukmuyor deniyordu. ama tam kale arkasının en ustu de olabilir goremeyen. tribünlerde dalgalanma oldugu icin, aldıgım yer biraz daha asagıda kalıyo belki de gorunur. stadı yapanların bunu dusunememesi cok sahane gercekten.

transferler tahmin ettigimiz gibi aynı anda acıklandı. daha etkili oldugunu falan zannediyolar bu yontemin herelde. halbuki eskiden yaptıgımız transferleri kimse bilmiyodu, surpriz oluyodu. o zaman daha etkiliydi.

zapata =/
Mesaj tarihi:
Stancu:

Bu sezon için 500.000 Euro
Seneye 1.100.000 Euro
Diğer sene 1.150.000 Euro
Diğer sene 1.200.000 Euro
Sözleşmesinin son senesi 1.250.000 Euro.
Bonservisi için 5. mil. Euro ödenmiş. Maç başı sabit 10.000 Euro alacak.
Mesaj tarihi:
yekta ve zapata'nın fiyatları belli mi?
hadi stancu'yu anladık, iyi adammıs, 18 macta 13 gol atmıs. cok ihtiyacımız vardı eyvallah.

peki zapata ve yekta ne isimize yarayacak? yekta 1 mac milli oldu goze battı. takım zaten ofansif orta saha coplugu. onliberoda hala BAM uclusundan birine gorev vermek zorunda kaldık.

ben begenmedim yine bu isi.
Mesaj tarihi:
ilginç olanda polatın her fırsatta türk almıycaklarını söylemesine rağmen yektayı alması.dötü kurtarmak için yapılan transfer olduğu o kadar belli ki.bu saatten sonra ronaldo gelse kurtaramaz polatı
Mesaj tarihi:
yektayı beğenmeme değil abi

şu durumdaki takıma ve muhtemelen ayhanı bile kesemicek.sezon sonuda sözleşmesi biticekmiş 6-7 trilyon para çok gereksiz
Mesaj tarihi:
Yekta

Bonservis : 3.750.000 euro
Kontrat
2010/2011 : 250.000 euro garanti ücret 6.000 euro maç başı
2011/2012 : 500.000 euro garanti ücret 6.000 euro maç başı
2012/2013 : 500.000 euro garanti ücret 7.000 euro maç başı
2013/2014 : 500.000 euro garanti ücret 8.000 euro maç başı
2014/2015 : 500.000 euro garanti ücret 9.000 euro maç başı

http://twitpic.com/3rsog6
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.