Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 GS Yekta ile anlaştı diye haber geçiyorlar. Doğru ise güzel transfer yanlız ödenecek para çok fazla, 5 milyon + alt yapıdan 1 adam deniliyor. Polat gündem değiştirmeye çalışıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esh said: Cim Bom, Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki forveti Bogdan Stancu'nun işini bitirdi. Rumen oyuncuya 3.5 yıl için 7 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın kasasından bonservis bedeli olarak 5.6 milyon Euro çıkacak. maden mi buldular stadin altinda?öh yılda 2m çok değil mi ya.kim ki bu stancu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Keita, Elano, Misimovic, Baros hepsi bi dünya paray alındı. Gayet saçıyolar para zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 stancu baya iyi adam heralde. 23 ya$inda adama 2m verdiklerine gore, bi mantigi olmali yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 verilecekse 23 yaşındaki adama o kadar para verilsin, 30'una dayanmış adamlara değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok gereksiz işler takımı sene başından kurucaktın liderle 20 puan olduktan sora değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 cidden madem bu kadar paraları vardı ne diye sezon başında bu kadar çingenelik yaptılar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Iyi transfer gibi gozukuyor hayirli olsun GSlilere. Ama 5m + altyapidan 1 oyuncu saka gibiymis. Sozlesmesi de sezon sonu bitiyor ustelik. http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=304236 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adnan polatın tamamen kıçı kurtarma işleri yekta o kadar para edicek bir adam değil bana göre tamam yetenekli filan ama gsnin şuan kurtarıcısı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o diilde ali samiyen maketi güzelmiş lan alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esnaf said: Esh said: Cim Bom, Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki forveti Bogdan Stancu'nun işini bitirdi. Rumen oyuncuya 3.5 yıl için 7 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın kasasından bonservis bedeli olarak 5.6 milyon Euro çıkacak. maden mi buldular stadin altinda?öh yılda 2m çok değil mi ya.kim ki bu stancu tabata bile daha az alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Culio'nun 4 katı falan sanırım o maaş. Çüş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya hagi gider stancuda onla gider işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Stancu baya iyi adam yalniz resmen hayalimi susluyodu formasini falan alirim ben bunun gsye gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esh said: Cim Bom, Steaua Bükreş'in 23 yaşındaki forveti Bogdan Stancu'nun işini bitirdi. Rumen oyuncuya 3.5 yıl için 7 milyon Euro ödeyecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın kasasından bonservis bedeli olarak 5.6 milyon Euro çıkacak. maden mi buldular stadin altinda? adı sanı duyulmamış adama yılda 2 milyon euro mu verilecek yani? Rezalete bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ufak maketi aldım.70 lira fakat belki bi daha satılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Darqainu said: Stancu baya iyi adam yalniz resmen hayalimi susluyodu formasini falan alirim ben bunun gsye gelince dolapderede mi oturuyosun asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Red said: ufak maketi aldım.70 lira fakat belki bi daha satılmaz Ya ben de istiyorum, normal store'da satılıyosa yarın alcam. Yok nettense sadece, biraz sıkıntı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bogdan Stancu Romanyanın gelecekte gayet umutlu olduğu bir oyuncu. Yaşı genç, 87 li. Adı sanı duyulmamış falan deme Rew. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben netten aldım.fakat storelarda varmış büyük olanı 250 lira gereksiz.ama ufak olan alınır herturlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 5m e yalandır kasımpaşa 5m euro istiyordu 1 ay önce gs iptal etmişti görüşmeleri eğer adamın sözleşme sezon sonu bitiyorsa belli ki yola gelmişler gs 2m teklif etmişti büyük olasılık 2mEuro + 1 oyuncaya geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 stancu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 stancu kamptan ayrılıp istanbula gelmiş, ntvspor'da son dakika haberi girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu dönemide adam gibi orta saha alamadan bitirdik.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Sarp reis varken ne gerek var orta sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar