Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu Zapata'nın gönderilen De Sanctis hatta Leo Franco bidonundan ne farkı var merak ediyorum, onu geçtim Ufuk'tan ne farkı var? Tek olumlu baktığım yanı Kolombiyalı olması

10 m Euro abartı para kaleci için de, Kameni zorlanabilirdi
Mesaj tarihi:
kalecinin maç çevirmesi gs de daha kolay bu arada. tek oyuncuya vericek olsam kaleciye veririm ben. tüm kadronun yenilenmesi zaten gerekli o ayrı. aptal gol filan yemez hiç değilse. kaç puan kaybettik onlar yüzünden.
Mesaj tarihi:
ya kaleci umrumda değil isterse kale boş olsun ama lütfen şu orta sahaya ve forvete artık bi adam alsınlar.yeter lan takımda ne forvet nede orta saha var
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

isme cisme bakmayın.

gelsin, oynasın görelim. culio da ilk duyurulduğunda bu ne pft derken şimdi orta sahada bi culio daha olsa keşke diyoruz, adam gayet iyi şu ana kadar.

isme bakmıyoruz da kaleci cidden kötü.
Mesaj tarihi:
1-2 videoya aldanmamak lazım. Yoksa tutar bi best of Volkan Demirel çıkartırım adama bırak kaleciyi insan diyen kalmaz yani, o derece abes hataları var :)

Ama bu Zapata'yı beğenemedim ben.
Mesaj tarihi:
ya yabancı kaleci mi olur allaşkına bırak

fmde bile yabancı kaleci almıyorum ben

git denyo ömer çatkıçı al 2 sene idare etsin adam gibi biri yetişene kadar.
Mesaj tarihi:
Bence fazla bile 60 TL . Sonuçta bilet parası , canlı canlı futbol maçı izlemek için verilir , e ortada futbolun f'si yok ki. Sadece mimari bir gezi oluyor , stad görüyorsun falan.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...