Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Baskan 3 gun icinde transferler bitecek diyeli kac 3 gun oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gelmicek daha topçu mopçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 harbi aptal bu adamlar. kaleciye yatırım yapsalar ya. ver 10m euro kafan rahat 10 sene. akarı kokarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hangi kaleciye verirsin sen mesela 10m euro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Şu Zapata'nın gönderilen De Sanctis hatta Leo Franco bidonundan ne farkı var merak ediyorum, onu geçtim Ufuk'tan ne farkı var? Tek olumlu baktığım yanı Kolombiyalı olması 10 m Euro abartı para kaleci için de, Kameni zorlanabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yeni mondragonumuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 toggie said: hangi kaleciye verirsin sen mesela 10m euro? yok mu abi? vardır iyi kaleci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yani 10 olmasın 5 olsun. lafın gelişi o. ama normal oyuncuya göre daha zor tutmama ihtimali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hea tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 10m € ya kaleci.. $imaykili alin 50 sine kadar oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kalecinin maç çevirmesi gs de daha kolay bu arada. tek oyuncuya vericek olsam kaleciye veririm ben. tüm kadronun yenilenmesi zaten gerekli o ayrı. aptal gol filan yemez hiç değilse. kaç puan kaybettik onlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 isme cisme bakmayın. gelsin, oynasın görelim. culio da ilk duyurulduğunda bu ne pft derken şimdi orta sahada bi culio daha olsa keşke diyoruz, adam gayet iyi şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ya kaleci umrumda değil isterse kale boş olsun ama lütfen şu orta sahaya ve forvete artık bi adam alsınlar.yeter lan takımda ne forvet nede orta saha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 10 milyon verilecek en az 5 kaleci sayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Masquerade said: isme cisme bakmayın. gelsin, oynasın görelim. culio da ilk duyurulduğunda bu ne pft derken şimdi orta sahada bi culio daha olsa keşke diyoruz, adam gayet iyi şu ana kadar. isme bakmıyoruz da kaleci cidden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla şuan benim için öncelik ayhanın yerine adamdı kaleciden daha önemli bence.cunku en zayıf halkamız ayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://img833.imageshack.us/img833/4458/zapatar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 1-2 videoya aldanmamak lazım. Yoksa tutar bi best of Volkan Demirel çıkartırım adama bırak kaleciyi insan diyen kalmaz yani, o derece abes hataları var :) Ama bu Zapata'yı beğenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 zapata ya birkaç kez denk geldim de pek iyi kaleci değil gibi yahu bu adam. Para vermeye değmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ya yabancı kaleci mi olur allaşkına bırak fmde bile yabancı kaleci almıyorum ben git denyo ömer çatkıçı al 2 sene idare etsin adam gibi biri yetişene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 fede said: 10 milyon verilecek en az 5 kaleci sayarım. 10m verilecek degil, 10m verip alınacak. bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kameni reina neuer sebastian frey lloris gayet alinabilir 10m € basip ha gelirlermi orasi mechul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 doğu batı tribünü 60 liraymış niye böyle ucuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 manu neuer (belki gelmez) de gea(gelebilir bu) akinfeev(10 milyona kesin gelir) frey craig gordon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bence fazla bile 60 TL . Sonuçta bilet parası , canlı canlı futbol maçı izlemek için verilir , e ortada futbolun f'si yok ki. Sadece mimari bir gezi oluyor , stad görüyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar