Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

formica genoa ile anlaşamamış.daha doğrusu old boys ile anlaşamamışlar.adnan sezginde bizden izinsiz kimseye satamazlar gibisinden bişiler demiş sfafas

gerçi gelirse nerde oynatıcak bu adamı merak ediyorum.sağda kazım,pino var zaten soldada arda ve kewell var ortaya culio yu aldı.acaba culio yu orta sahanın göbeğinde oynatıp formica yı 10 numara gibimi oynatıcak
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam ayhanın şahane futbol oynadığı yok doğru.

ama şu an gitmesi gereken adam değil.

hagi-rijkaard-skibbe hiçbiri vazgeçemedi adamdan, sebebiyle orta alanda pas yapabilen başka adam yok. barış-sarp hiçbiri pas yapamıyor.

kalkıp a2 falan demeyin, a2de yardıran adamların yukarı çıkınca ne hale geldiğini görüyoruz hep beraber. a2de bu ortasahaya en oturacak adam olarak cumhur görünüyor ki, çocuk en son oynadığında ayakta duramadı. ezip geçtiler. orta sahaya son 10dk 5dk adam pişirmedikleri sürece ayhan oranın vazgeçilmezidir. ha altyapı oyuncusu pişer sene sonuna doğru, anca o zaman. ya orta sahaya komple pas yapabilen oyuncular alınacak ya da ayhan orada duracak yani...
Sosyal ağlarda paylaş

volkan şen ve akın zor.

biglia ya da formicadan da biri eklencekmiş o 2 ismin yanına. 3 transfer totalde. kale, orta saha, forvet.

sanırım cenk tosun alınırsa başka forvet de alınmaz. pino, kazım, cenk, anıl ve baros idare ederiz diyorlardır. eh devre arası da öyle formda bir adam alamazsın uygun bonservisle zaten.

formicayı bekletmeleri heralde hala biglia ile uğraştıklarını gösteriyor. olmazsa biglia formicaya dönecekler heralde. genoa işi de yatmış formicanın zaten. sezgin bizden habersiz alamazlar diye bir demeci de var lulz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yeter Haldun da haldun amma abarttınız. Tamam ben de seviyordum adamı yıldızları getirdi diye de onun kadar Rijkaard'ın adı da getirmişti o yıldızları bu 1.
2.Si ne yaptı takım o yıldızlarla?
3. Lincoln'ün problem yaratıp gitmesinin sebebinin Haldun Üstünel olduğu falan çıktı ortaya.

Bakıyorum gelenler de hep çürük yada problemli adamlar sonuçta. Adam iyi transfer yaptı okey de putlaştırmayın.
Adnan Sezginini bitim kadar sevmem ama takımın parasını pis pis heriflere saçmıyor en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Lincoln Feldkamp'tan sonra yalan oldu zaten gayet. Haldun'un ona çıkışı haklıydı, o adamı kontrol etmek, disiplin vermek ya da pohpohlamak teknik direktörün işi.

Rijkaard'ı getirmekte problem yok, patladı o ayrı ama tutmayan transfer için Haldun'u suçlayamazsın zaten.

Haldun2unb farkı verilen listede üst sıralardaki alınamaz denen adamları iyi meblağlara getirmesiydi, Adnan gibi listenin dibinden 40 gün pazarlık yaparak üç kuruşa kolpa adamları getirmiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...