Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aynen abi servetin golüne bende sevinemedim.neyse başta hagi gitsin felan diyodum ama dün ki olaydan sonra isterse takımı küme düşürsün ama takımda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dünkü olay ne ki Bu arada sergene cevap vermiş. Çok ego tatmin eden bi mesaj olmuş ama sergen de hırlı mut değil. Herif "çok rahatım herkesle dalga geçerim yea" triplerinde. Hagi fazla kötü konuşmuş ama sergen de kendine gelsin anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 4Ever said: ayhanın felan yeri yok takımda, onun gibi ondan daha iyi oynayacak 15151 tane alt yapıda adam var :) fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi şu düzeltmelerinizde değiştirdiğiniz yerin altını çizin veya bi bold yapın da anlayak nolmuş ne bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 eyv :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 İyi ya, transfer dönemini en başarılı geçiren takımız şu anda. Ali Turan'ın ardından Serdar Özkan'ın da sözleşmesini feshederek kadromuzu güçlendiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hem de kar ediyoruz, onu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi iki gündür 3 gündür cok yogun tempo calisiyorum dogru düzgün takip edemiorum gündemi bile ne oldu ne bitti yahu yokmu bant kaydı dün akşamın? hagi ne demiş sergene biri bi özet geçsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Sergen ne demiş ki onu bile bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 su hagi - sergen muhabbetini merak ettim ben de. var mı link falan olayı anlatan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 off transfer filan yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 formica genoa ile anlaşamamış.daha doğrusu old boys ile anlaşamamışlar.adnan sezginde bizden izinsiz kimseye satamazlar gibisinden bişiler demiş sfafas gerçi gelirse nerde oynatıcak bu adamı merak ediyorum.sağda kazım,pino var zaten soldada arda ve kewell var ortaya culio yu aldı.acaba culio yu orta sahanın göbeğinde oynatıp formica yı 10 numara gibimi oynatıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Wishmaster said: beypazarı şekerspor maçında Ayhan savunmada birçok top kesti. Servet açıldığı zaman rakibin ileri şişirdiği topları Ayhan topladı. Ayhan'ın yaptığı iş göze çok görünmüyor. Bir maç otur sadece Ayhan'ı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi tamam ayhanın şahane futbol oynadığı yok doğru. ama şu an gitmesi gereken adam değil. hagi-rijkaard-skibbe hiçbiri vazgeçemedi adamdan, sebebiyle orta alanda pas yapabilen başka adam yok. barış-sarp hiçbiri pas yapamıyor. kalkıp a2 falan demeyin, a2de yardıran adamların yukarı çıkınca ne hale geldiğini görüyoruz hep beraber. a2de bu ortasahaya en oturacak adam olarak cumhur görünüyor ki, çocuk en son oynadığında ayakta duramadı. ezip geçtiler. orta sahaya son 10dk 5dk adam pişirmedikleri sürece ayhan oranın vazgeçilmezidir. ha altyapı oyuncusu pişer sene sonuna doğru, anca o zaman. ya orta sahaya komple pas yapabilen oyuncular alınacak ya da ayhan orada duracak yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi siz maç izlemiyomusunuz ya. ben taktım ayhana bütün maç hatalı paslarını sayıyorum. 30 u geçiyor. adama basıyo ayhan dediğiniz adamın üstüne yürüyüp düşüyo. bu mu ortasahada istediğiniz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kaleci olarak Sergio Romero diyorlar. Bir de Cenk Tosun alıncakmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 İleri pas atamadıktan sonra ne pas yapması. Kimse vazgeçemedi evet, ve şu anda Cumhur'u koysan ezilir ama her maç en az 15 dakka ya Cumhur ya Musa hazırlanmalı artık. Böyle gitmez adam alamıyosak bunları hazırlayacağız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arjantin doldu bize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 musa kiraya gitti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Masquerade said: Kaleci olarak Sergio Romero diyorlar. Bir de Cenk Tosun alıncakmış heralde. volkan şenler ibrahim akınlar lucas biglialar falan vardı onlar noldu? yalan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 volkan şen ve akın zor. biglia ya da formicadan da biri eklencekmiş o 2 ismin yanına. 3 transfer totalde. kale, orta saha, forvet. sanırım cenk tosun alınırsa başka forvet de alınmaz. pino, kazım, cenk, anıl ve baros idare ederiz diyorlardır. eh devre arası da öyle formda bir adam alamazsın uygun bonservisle zaten. formicayı bekletmeleri heralde hala biglia ile uğraştıklarını gösteriyor. olmazsa biglia formicaya dönecekler heralde. genoa işi de yatmış formicanın zaten. sezgin bizden habersiz alamazlar diye bir demeci de var lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bizden habersiz ne demek ya bizim topcumuz mu bu adam? 3 kurusun pazarlıgını yapıyolar hala o yuzden son gun getirecekler. bariz yetemiyo bu adam iste, haldun olsa coktan ikna olmustu. öffff. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Abi yeter Haldun da haldun amma abarttınız. Tamam ben de seviyordum adamı yıldızları getirdi diye de onun kadar Rijkaard'ın adı da getirmişti o yıldızları bu 1. 2.Si ne yaptı takım o yıldızlarla? 3. Lincoln'ün problem yaratıp gitmesinin sebebinin Haldun Üstünel olduğu falan çıktı ortaya. Bakıyorum gelenler de hep çürük yada problemli adamlar sonuçta. Adam iyi transfer yaptı okey de putlaştırmayın. Adnan Sezginini bitim kadar sevmem ama takımın parasını pis pis heriflere saçmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Lincoln Feldkamp'tan sonra yalan oldu zaten gayet. Haldun'un ona çıkışı haklıydı, o adamı kontrol etmek, disiplin vermek ya da pohpohlamak teknik direktörün işi. Rijkaard'ı getirmekte problem yok, patladı o ayrı ama tutmayan transfer için Haldun'u suçlayamazsın zaten. Haldun2unb farkı verilen listede üst sıralardaki alınamaz denen adamları iyi meblağlara getirmesiydi, Adnan gibi listenin dibinden 40 gün pazarlık yaparak üç kuruşa kolpa adamları getirmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar