Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

bu arada şaka yapıyonuz di mi ya, hakkaten almadık di mi? ... di mi?

imma let yo finish but;

http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/8883.php
said:
"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."

Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor.

Galatasaray Sportif A.Ş.
Sosyal ağlarda paylaş

footballove said:

Neyse Kazım’a dönecek olursak bu transferi pek içime sindiremiyorum. Çok yetenekli adam ama adam değil. Umursamaz, vurdum duymaz, canım istedi mi oynarım kafasında. Ee biz sezon başında Keita’yı bu yüzden yollamadık mı? Misimovic disiplinsiz diye kadro dışı değil mi? Ama bakın burada Hagi’nin parmağı var çünkü yönetim bu isme de sıcak değildi. Hagi “ben onu adam ederim” dedi ve ısrar etti. Orayı da anlamıyorum ya… Madem adam edebileceksin buyur Misimovic’i adam et. Elindeki isimlerin en kalitelilerinden. Kazım’a taraftarın tepkisi de kesin olacaktır. Stadda ayağına ilk top geldiğinde nasıl homurdanmalar olacak merak ediyorum. Bakın tekrar söylüyorum müthiş yetenekli oynadı mı ben keyif alıyorum Kazım’dan ama oynamak istedi mi oynuyor ve fazla sallamıyor. Bu huyundan vazgeçerse ki bu onun için bir şans; çoğunluğu utandırır.

this.

madem adam edebilecek misiyi etsin yahu.

ne demek ben adam ederim demek yaaa. allahalla yaaaa...
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

iyi de misi olayinda problem miside degil ki, onu adam etsin.

ben de başlarda öyle diyordum ama mesele ciddi herhalde ki adnanların bu kadar baskısına rağmen takımına almadı hagi.

MrLevie said:

misimovic özellikle. yani kimse durduk yerde iyi oyuncuyu takım böyle kötü bi durumdayken kenara koymaz. yemiştir bi haltlar diye düşünüyorum. zira hagi dediğimiz zaman direk "dolduracak balkan oyuncularını" dediğimizi düşünürsek hele.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...