Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi hagi bu tip adamları sevmiyor gelsede max 10-15dk forma giyer sonra hagi misimovic gibi onuda kovar.hagiye sormadan transfer yaptıkları o kadar belli ki.lafta değişçeklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esnaf said: aykut sabri-servet-gökhan zan-BALTA serdar özkan-Sarp-barış-kazım necati-batdal şu kadro şl alır. sabri o kadroya fazla, ali turanı koy. ayrıca batdalı çıkar, ayhanı koy 4-3-3 yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahahaha kelepceciniz hayirli olsun aahah :D sabriyi kelepceliycekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 darbe olucak kurulda artik, asker el koyuck gs yonetimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu arada şaka yapıyonuz di mi ya, hakkaten almadık di mi? ... di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Hmm voltran oluşmuş zan-özkan-kazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Rewendor said: bu arada şaka yapıyonuz di mi ya, hakkaten almadık di mi? ... di mi? imma let yo finish but; http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/8883.php said: "Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır." Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor. Galatasaray Sportif A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi bu ne ya, zenci lazım dedik, zenci diye kazımı aldılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 knox said: Hmm voltran oluşmuş zan-özkan-kazimbilica eksik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 said: Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım said: Profesyonel futbol oyuncusu Kazım said: Profesyonel futbol oyuncusu said: Profesyonel futbol said: Profesyonel said: Kazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bu adam bize inat kral olur şimdi gs de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 merak etmeyin alışırsınız.fenerdeki oyununu oynasa bile iki gün sonra kazım kendini geliştirdi falan diyip övmeye başlarsınız sfffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 footballove said: Neyse Kazım’a dönecek olursak bu transferi pek içime sindiremiyorum. Çok yetenekli adam ama adam değil. Umursamaz, vurdum duymaz, canım istedi mi oynarım kafasında. Ee biz sezon başında Keita’yı bu yüzden yollamadık mı? Misimovic disiplinsiz diye kadro dışı değil mi? Ama bakın burada Hagi’nin parmağı var çünkü yönetim bu isme de sıcak değildi. Hagi “ben onu adam ederim” dedi ve ısrar etti. Orayı da anlamıyorum ya… Madem adam edebileceksin buyur Misimovic’i adam et. Elindeki isimlerin en kalitelilerinden. Kazım’a taraftarın tepkisi de kesin olacaktır. Stadda ayağına ilk top geldiğinde nasıl homurdanmalar olacak merak ediyorum. Bakın tekrar söylüyorum müthiş yetenekli oynadı mı ben keyif alıyorum Kazım’dan ama oynamak istedi mi oynuyor ve fazla sallamıyor. Bu huyundan vazgeçerse ki bu onun için bir şans; çoğunluğu utandırır. this. madem adam edebilecek misiyi etsin yahu. ne demek ben adam ederim demek yaaa. allahalla yaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 iyi de misi olayinda problem miside degil ki, onu adam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kimse kazım'ı adam edemez. hiç ole bi hayal kurmayın. adam sene basında geldiği gunden beri ilk kez ilk 11 oyuncusu oldu. yine hiç bişi yapmadı. onceki senelerde de yedekti, ne bi hırs ne bişi. iyi oldu gittiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Abi kimse Kazım'a yetenekli falan demesin yaa. Gören de disiplin sorunu olmasa Keita gibi adam sanacak. Fener de çok güzel kakaladı, Aston Villa istiyo dedi aceleye getirdi bi anda aldık adamı. Böyle kazık atılmaz, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 sole 1 2 milyon bişi alsaydık çok iyi olcaktı. beleşe gitti kazım gibi adam. hakan balta falan fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Yani maddi anlamda kazık atmadı Fenerbahçe, baya az bir ücret alacak Kazım bonservisi de elinde. Ama sabotaj anlamında güzel kazık evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aquila said: iyi de misi olayinda problem miside degil ki, onu adam etsin. ben de başlarda öyle diyordum ama mesele ciddi herhalde ki adnanların bu kadar baskısına rağmen takımına almadı hagi. MrLevie said: misimovic özellikle. yani kimse durduk yerde iyi oyuncuyu takım böyle kötü bi durumdayken kenara koymaz. yemiştir bi haltlar diye düşünüyorum. zira hagi dediğimiz zaman direk "dolduracak balkan oyuncularını" dediğimizi düşünürsek hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kazım galatasarayda kendini bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 daha 1 saat olmadı sözleşmesi fesh edildi haberi çıkmadan hangi ara gitti anlaştı da imza attı bu ingiliz kırması apaçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Bugün yeni stadın gezisi vardı tüm klüp başkanları geldi, Aziz'le bağlamışlardır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ahahaha beyler kazımı almışsınız >:D< bu arada kazımı satın almadı gs, biz fesh ettik sanırım sonra siz aldınız beleşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 oo ilk 3'ü garantilemişiz. serdar ozkan'la sozlesme uzatıp, necati'yi de aldık mı sampiyonlugumuzu da ilan ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar