Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

bu necati yi falan kurtarıcı mantığı ile alıolarsa allah bildii gibi yapsın ednanları valla ilk işim stada gidip sesim kısılanak adar yuhalamak olur bu zihniyetin bi daha da gitmem zate maçına falan bu kafadaki insanların (mesajı baya sakin şekilde yazdım ama cümleyi alıp reform edip heryerine ağır küfürler doldurarak da yazabilirsiniz öyle de şeyler geçi içimden)

yeniçeri ocağı = galatasaray yakında hakan şükürüde hoca/oyuncu olarak alır bu zihniyet bu heriflerden kurtulması gerekirken takımın halen niye geri getiriosun ki? necati de aha o ekibin icinden biriydi işte bi zamanlar... sevmiyorum kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

mehmet batdal'ın sezon basındaki hazırlık maclarında oynadıgı oyunu bi izlesin bence herkes. geldigi takımda neler yaptıgına baksın hatta.

sakatlıktan sonra takımda yer bulamadı, millet de takımı degerlendirirken mehmet battal kim yeaaaa demeye basladı. pino'dan daha fazla hakediyodu baros'un eksikliginde o posizyonda oynamayı ama iste teknik heyetin basında hagi olunca bu tur sacmalıklar normal geliyor.

sabriden kanat, hakan balta'dan amc, pino'dan forvet olmasını bekliyoruz. ikinci yarıda da 1 mac kazanır 1 mac kaybeder 1 mac berabere kalırız, boyle uzar gider sezon. seneye yeni staddan kombine alanlar lig ve kupa ile idare eder. hagi en gec gelecek sezon ortasında gonderilir. yerine tabi ki tugay gececek. tugay'ın da tecrubesizligi yine basımıza dert olur. bu sırada bircok oyuncu gelir gecer, kulup yine aynı istikrarsızlıkla devam eder. medya baslar ne guzel stad var ama dolduramıyor taraftar diye. polat sezgin'den vazgecemez. sezgin de trollemeye devam eder. tugay'dan sonra da bulent korkmaz gelir, olmadı tekrar fatih terim denenir. o da olmazsa lucescu, daum, ersun yanal ve abdullah avcı dortlusunden birini ayartmaya calısırız.

halbuki yapmamız gereken aslında gerets'i geri getirmekti. kıymetini bilmediler adamın. kısıtlı kadroyla tarihin en yuksek puanını aldırdı, hayvan gibi gol attırdı falan yetmedi. gidisinin sebebi de sezonu 2. bitirmek, cok komik degil mi?

malesef gidisat bu. adnan polat'ın tek sucu bence sezgin yavsagını kulupte tutması. gerisi hep onun bok yemesi. gittigi anda biseyler degisir, belki.

sabriden kanat demişsin, sabri zaten kanat oyuncusu, oyuncu yokluğundan beke çekildi, yoksa ilk çıktığında gayet kanattı, cihan haspolatlı gittikten sonra beke geçti.

Hakan balta'dan AMC değil MC olmasını bekledi Hagi, ki zaten GS'ye gelmeden önce de o mevkide oynamışlığı var, ön libero olarak oynadı ara ara. Hatta GS'de de sol bekten daha iyi oynadı o mevkide.

Nitekim Pino da GS'ye gelmeden önce forvet oynuyormuş. 4-4-2 tarzı bir düzende 2. forvet olarak gayet güzel oynar Pino, kanatta olduğundan daha etkili olduğu aşikar.

Batdal hazırlık maçı demişsin de, almanyanın 5. 6. lig takımlarına karşı ne kadar iyi oynadığı pek farketmiyo. Herhangi bir adamı koysan zaten orada parlar. Önemli olan ciddi maçlarda ne yaptığı. Adamın hala eksikleri var, kapatırsa güzel olur ama kapatana kadar ilk 11 adamı değil.

Gerets zaten çok iyi adamdı da, o taktiği bu sezon tutmaz. O dönem ezik anadolu takımlarına karşı 3 tane forvet (Barça'ya falan 4-3-3 diyenler halt etmiş, 4-3-3 dediğin GS'nin oynadığıydı, 3 tane santraforla Hakan-ÜmitKaran-Necati'yi yan yana koyup arkalarına bi de İliç'le destek vererek oynardı) ezip geçiyordu. ama bugün Anadolu takımları o günkünden çok farklı konumda. Sırf Bursa'nın şampiyonluğu bile "lan demek ki mümkünmüş" dedirtti, her biri canavar gibi saldırıyor. Pısıp kalmıyor. Kayseri, Bursa, Karabük, İBB falan gibi takımlara o taktikle çıkamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

sabri kanat oyuncusu degil, oyuncusuydu. balta orta saha degil, hep bek oynadı. zaman zaman defansın ortasına gecti. pino da kanat oyuncusu, forvet degil, hicbir zaman da olamaz cok net. hele tek forvet, facia.

senin mantıgınla bi zamanlar kaleye gecmisligi var diyip pancu'yu kaleci yapabiliriz. ya da bir zamanlar defans oynadı diye kewell'ı servet'in yerine koyabiliriz.

bu adamlar futbol kariyerlerini hangi posizyonda gecirdi buna bakmak lazım, sabri'nin kanat olarak cıktıgı mac sayısı ile bek olarak cıktıgı mac sayısını karsılastırtmayın simdi bana. bu adam bek, orta saha degil. daha onceden orta sahaydı diye posizyonu orta saha olmuyor adamın. 2 sene kanat, 6 sene bek, 3 sene forvet oynat. oyle bisey yok.

battal'ın eksikleri tabi var, hakan sukur mu bekliyosunuz anlamadım? ama pino yerine battal cıksaydı maclara tek forvet olarak hucumda daha basarılı olurduk. pino forvet olunca bu arada sag kanadı emanet ettigimiz adam da aydın oldu lol.

anadolu kuluplerinde gazdan baska hicbi fark yok su anda. gs gecen sezon da dokuldu, ondan onceki sezon da dokuldu. fenerbahce de aynı. o zaman bursa sampiyon da olmamıstı. sivas vardı iste bi, simdi goruyoruz ne halde. yasanan tek olay sudur; daha once hic 3 buyuk takım aynı anda sıcmamıstı, 2 senedir bu yasanıyor.

anadolu kuluplerinin bu 3 takıma gucu hicbi zaman yetmez normalde, yetememeli zaten. deplasmana gelip 3 buyukleri yenmeleri sezon basına 1 bilemedin 2 mac olurdu. simdi ankaragucu gelip ali sami yen'de 4 atıyor. bunun sebebi ankaragucu'nun daha istekli olması mı? genclerbirligi geliyo ali sami yen'de kazanıyo, gidiyo bursa'dan 5 yiyo. hani nerde anadolu kulupleri?

kuluplerde yonetim sorunları var ama tek sorun yonetim degil. futbolun takım oyunu oldugunu anlaması gerekiyor herkesin. buna yonetim, teknik heyet ve futbolcular dahil. gerets doneminde taktik anlayısla falan kazanmadık biz macları, herkes birbiri ile cok iyi anlastıgı icin o kadroya ragmen mukemmel oynadık.

simdi bakıyosun kaptan olacak yetersize maca geliyo yanında behlul, takım arkadasları bir arada, pasam keyif yapıyor. servet'e diyecek bisey yok zaten. ayhan balta ile saha icinde kavga eder. falan filan.

yabancı ve yerli oyuncuların birbiri ile kaynasması lazım artık. bunun icinde kaptanlık yapabilecek bir adama kaptanlık bandı vermek gerekiyor. arda bu takımın gozbebegi olabilir, yetenekli oyuncusu olabilir, yıldızı olabilir ama kaptanı olamaz. kaptanlık konusunu beceremiyor. o yuzden buradan ise baslamak lazım takımda. transferler falan sonra ugrasılacak isler. kotu oynayan adamı atıp, iyi sandıgın adamı alarak cozulecek sorunlar degil bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabri en az bek oynadığı kadar kanat oynadı A takımda. Pancu gibi Kewell gibi altyapıda o pozisyonda oynadı diye bişi yok. Adam A takımda yıllarca kanat oynadı.

Pino'yu da niye forvet oynattı diye geldiği takımın t.d.sine sorabilirsin :)

Ha, tek forvet oynayacak adam değil de, 2. forvet olarak gayet güzel oynar.

Anadolu kulüplerine gelince, hemen her takımda korkulan bi adam var artık. Batuhandı, Makakulaydı, Emenikeydi, İbrahim Akın'dı falan, hep gayet kaliteli adamlar. Eskiden hani tek tük 1-2 takımda böyle adamlar olurdu, şimdi neredeyse her Anadolu takımının kadrosunda en az bi tane direkt sonuç değiştiren ve üç büyüklere söken tehlikeli adam var. Bu bile büyük bi değişim. Bunun dışında daha gazlar evet.
Sosyal ağlarda paylaş

iste o yonetim basarısıdır. biz elano ve misimovic'e toplamda 10 kusur milyon eurolar verip oynatmadan gonderiyoruz, adamlar emenike'yi, makukula'yı bulup getirip gol kralı yapabiliyorlar. sorun bu oyuncuları getirmekle cozulmuyor iste, bir onceki mesajda anlattım onu da.
Sosyal ağlarda paylaş

valla takımın dibe vurduğunu düşünüyordum, daha da kötü duruma gelebileceğimize ihtimal vermiyordum ama kazım ve necatiyi duyduktan sonra ednanları ne kadar küçümsediğimi farkettim.

helal olsun be adnanlara kendimi bildim bileli bana en kötü galatasarayı izlettirdikleri için.
Sosyal ağlarda paylaş

necati'nin transferi takas yoluyla olacak diye duymuştum dün radyoda. güvenilir kaynak olup olmadığını bilmiyorum; ama ali turan ve serdar özkan gitmeye ikna edilmeye çalışılıyor demişlerdi, ki ali turan gönderilmiş sanıyorum antalya'ya.

eğer bu iki adamı gönderiyosak necati gelsin, razıyım. ama yönetim kazım'ı da alarak yine eksiye geçmeyi başaracaktır, inancım sonsuz.

ayrıca musa çağıran'ı da konya'ya kiralık göndermişiz. iyi olmuş en azından yeteneği varsa bir parlama fırsatı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

necati transferi tamamen günü kurtarmaya yönelik.gerçi daha günleri felan kalmadı sıçtılar iyice sıvıyorlar işte.ali turanı vermek ise tamamen saçmalık.servet veya neill sakatlansa yerine oynatıcak adam yok.ali turan bence iyi bir yedek yeter ki yerinde oynatılsın
Sosyal ağlarda paylaş

ya necatiyi son zamanlarında bende sevmiyordum ama entereandır ki hakan sukurden sonra formasını aldıgım tek türk lan :)

25 Necati diye formasını almıstım.bence gayet iyiydi.adanadaykende takip ederdim ben onu

fakat sonra bi bozdu toparlayamadı.hasanşaş sendromuna yakalandı göbek falan.bide bizim futbolcuların profesyonel olmayışlarından duygusal olaylar cok etkiliyor performanslarını

neyse şuan gs 2011-2012 sezonunun takımı kuramaz ki ztn.ligde 10.sun yarım sezon gitmiş zaten.kumar oynicaklar normaldir.sonuçta para bizim cebimizden cıkmadıgı için problem değil.takım ztn berbat durumda.hani bari uefaya gideriz yada mucize olur şampiyon oluruz mantıgıyla 3-4 adam alıcaklar işte

seneye muhtemelen hagi olmayabilir.ki haginin kuracagı takımdan da bişi olmaz zaten.

devre arasında anca bu olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...