Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 toggie said: kimmis abi soylesene ismini? hangi subeye antrenor olmus? :) A2'de, Taner Alpak. Futbolcuyken de gelmişti forvet olarak, sonra Hakan Şükür'ün gölgesinde kalmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hadi hayırlısı o zaman ne diyelim, basarılar :) transfer tuyoları senden o zaman artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hürriyet hayırlı olsun kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kimdir tanımıyorum açıkçası ama ala ala bunu mu aldılar? 4 transfer dedikleri transferden biri bu değil umarım :) Ankaragücü oyuncuları serbest kalacak falan muhabbeti döndüğünde "aman adnanlar duymasın" demiştik, duymuşlar galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 fena oyuncu değildi gibi hatırlıyorum... ama başkasıyla karıştırıyo da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hürriyet iyi oyuncudur, en azından oyuncuydu. FM'lerde falan hatırlıyorum, adam kapış kapış gidiyordu. FM'yi geçtik 2 kere falan izlemiştim maçlarını adamın, gayet iş yapıyordu. Tabii herkes gibi bende pek tanımıyorum adamı gerçekte, FM'yi referans kabul ediyorsanız çok iyi adamdı Hürriyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hürriyet iyi oyuncu da gs seviyesinde mi o soru işareti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 geçen sezonun ikinci yarsında 80. dakkadan sonra gs yi deviren oyuncu.yanılmıyorsam 2 gol atmıştı uğur uçarın belini kırdı bi pozisyonda attığı çalımla sonrada gol olmuştu.resmi sitesinde duyurulmamış transfer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 boştaki çöpleri topluyoruz.2. sarpımız hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hürriyet gelirse arena 60 bine oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 29 yaşında adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 takım içindeki cemaatçi yapı, hürriyet ile başlayan ankaragüçlü yapıya dönüşürse ne güzel olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ankaragücü kovuyor biz alıyoruz sfdsa.oldu olacak kadro dışı bırakılan tüm ankaragücü oyuncularını alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sene başında "rosicky ve ledesma kesin gs'de" diyen site şimdi de "köln'de oynayan taner yalçın'ın transferi bitmek üzere" diye tweet geçti. ne kadar güvenilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 rosicky ve ladesma haberleri doğruydu yanılmıyorsam.son dk da adnanlar çingenelik yapıp vazgeçmişlerdi transferden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 fede said: takım içindeki cemaatçi yapı, hürriyet ile başlayan ankaragüçlü yapıya dönüşürse ne güzel olur lanönce doktorlar, simdi hürriyet ! gökçekler de gelirse şaahne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 seneye de ankaraya tasinir takim, sonra ankarasaray olarak adi degistirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gayet mücadeleci adam hürriyet. takımın 2. serveti olucak. ki bence fena adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 oha ne hale gelmişiz taraftar olarak; hurriyet kim allahaşkina? takim zaten klonlariyla doluyken onun iyi adam diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Daha önce ismi çok geçmezken geldiğinde Mustafa Sarp'a da çok iyi adam deniyodu, Serkan Kurtuluş'a da, Volkan Yaman'a da. Mehmet Batdal, Musa falan wonderkid dendi zaten. Hatta tamam hala potansyeli var belki patlama yapar da, "Adam sakatlanana kadar her maç gol atıyodu abi" diyen adam gördüm ben burada Batdal için. E zaten hazırlık kampı dönemininsonlarında sakatlandı, bırakın da almanyanın 7. lig takımlarına gol atsın bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 musa nın geleceği var bence.daha 18 yaşında bi takıma kiralasak biraz pişse iyi olur.batdalıda buca kiralık alabilirmiş.madem bi forvet alıcaz batdalıda kiralık verirsek en azından süper ligde biraz pişer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bence batdal la şans verilmeli kesin bir sAntraforla çıkarız maçlara hiç yoktan musa konusuna katılıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://scoutgs.com/haberler/lucas-biglia-galatasarayda.html ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kaç senedir koşuyoruz şu biglianın peşinde, sonunda alabildiler sanırım. Cana-Biglia ikilisi toparlıyacaktır orta sahayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Biglia iyi topçu değil bence daha iyisini alabilir Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar