Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

kornerden attıgımız golde misinin ortasıydı

duran toptan gol buldurabilcek 2 adam vardı.biri elano diğeri misi

ikiside oynamadı ki :)

herkes korner kullanıyor.sabri pino ayhan barış

frikik golumuzde yko mesela.volkan yaman attı sanırım en son frikik golumuzu

keitada sanırım uefa ön eleme maçında atmıştı ama frikik değildi biri topu açtıydı keita vurduydu
Sosyal ağlarda paylaş

hani şu haberdeki maçların yarısından fazlasını seyrettim, toplamda 1 veya 2'si dışında bütün maçlarda rezaletti GS,

karşı takım 9 kişi olsa yine yenemezlerdi, hala çıkıp hakem hatası diye ağlıyor millet,

BJK'yi ağlamakla şuçlayan kesimlerin çıkıp her kaybettikleri maçın ardından BJK'den daha fazla HAKEM HAKEM diye ağlaması da değişik bir ironi, GS'si FB'si yok burada hepsi aynı ...
Sosyal ağlarda paylaş

kim aglıyo ya? kimsenin agladıgı yok. biri koymus ben demistim diye. hakem hataları hep oldu zaten de takım o kadar kotu ki kimse hakeme laf bile soyleyemedi.

ama bjk taraftarına bakabilirsin hakemden aglamak nasıl bisey anlatırlar sana. trabzon - ibb macında bile hakeme laf soyleyenler besiktaslı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben daha önce dedim ki Galatasaray kötü ama bunda hakemlerin de payı var.
Hala da söylediğimin arkasındayım, şuan yerden yere vurulan galatasaray şu şekilde ekstra puan kayıpları yaşamasa liderin maksimum 7-8 puan arkasındaydı.
Orda yazan bütün maçları izledim o pozisyonların hepsi doğrudan skor etkileyecek kararlar ufak tefek olaylar değil.
Ya maçın başından skoru değiştirip oyunu farklı boyuta taşımışlar, yada skorun değişmesine engel olunup bi şekilde durum idare edilmiş.

Birileri durumu fırsat bildi giydiriyor takıma malesef...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...