Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Eski videoları izliyorum ulan nerden nereye be..Suat,Ergün,Bülent,Okan,Hakan Şükür,Hakan Ünsal,Arif,Taffarel,Capone,Hagi falan bayaa duygulandırdı

Şİmdiki yönetim,futbolcular falan olmaz olsun tez zamanda ölsünler hepsi...İnsan ayırt etmeden bir bütün olamayan tüm takım gebersin takım otobüsü mü devrilir nolur bilmiyorum acaip kin doluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yok 2011-2012ye geçtik çoktan, bu sene çoktan gitti de seneye kadar ne temizlik yapıp neler alınmalı onu tartışıyoruz.

Umarım yönetimde tartışıyordur :) Yine günlük takım kurmasalar seneye iyi. Ayrıca Hagi yeni transferleri yapacak buda endişe verici. Yarın Hagi başarısız olursa, yeni hocada diyecek ben almadım bunları istemiyorum falan, sonra Adnan Polat'ın biraz düzelttiği söylenen ekonomi yine batacak yine başa dönecek herşey.

Yani şu saatten sonra sezon sonu Hagi'ye git de diyemezler. Derlerse çok ayıp olur Hagi kendini kullanılmış gibi hisseder onada söz verildi. Benim şu durumda olası Hagi başarısızlığı ve baskılarıyla üzüleceğim kişi Hagi'dir.

Hadi Hagi'yi bile getiriyorsan Rejkard'ı bırakmayacaktın sezon sonu Hagi'yi getirirdin. Ne oldu Adnan Polat günü kurtardı. Sevilen bir ismi ortaya attı. Yok bence Rejkard kalmalı yine Hagi getirilmemeliydi iddialı tecrübeli bir hoca getirilirdi sezon sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

telegolde herhalde ilk kez adam akıllı bişey dediler.. Kapanış maçı bu alisami yen için,tarihi bir yer,kulüp için bir sembol yerlebir olacak.. Bu mekanda başarılar yaşamış tarih yazmış adamları çağır bi kapanış töreni yap bişey yap.. Zaten birsürü vefasızlik örneği yaptın kişisel triplerden de bari böyle,hemen hemen dibe vurdugun bir durumda en azından buna sarıl.. Hala ikinci yarı transfer yapıp taraftar gözü boyama derdindesın.. Taraftar artık transfere kanacak durumda değil ki gördük aldın misimovic'i 5hafta ya oynattın ya oynatmadın..

Biz zamanında 3-5 sene değil 14sene şampiyon olamamış bir takımın taraftarıyız, ama o kulüp değerlerine saygılı vefalı ruha sahip bir kulüptü.. Şimdiyse maddi açıdan herşeyi düzelttik dışında kulüp hakkında iyi başka bir yorum yapılamıyor.. Galatasaray'da 1hafta oynayıp giden adam bile ağzından içerdeki arkadaşlıkla ilgili cümleler dökülürdu..şimdi yedek kulübesinde muhabbet bile eden yok..
Sosyal ağlarda paylaş

valla adnan polat bu saatten sora galatasaray için varını yoğunu koysa yinede polat dönemi bitmiştir bence uzatmaları oynuyorlar

taze kan lzm.yeni yönetim yeni vaatler yeni birşeyler

artık olay koptu bir kere.kalıcı çözümler cıkacagını sanmam artık şu ortamdan

hani mucize olur 2. devre 15 puan fark geriden şampiyon oluruz falan o bile kurtarmaz.onumuzdeki sene yine aynı şeyler yaşanır

ztn baktıgımız zaman aslında bu olacaklar canaydın zamanından beri patlak vericekti.böyle bir dönem gelicekti.öyle fenerin mallıgından 2 şampiyonluk kazandık onlar erteledi herşeyi

fakir edebiyatı falan hakan sukurun abiliğiydi yok 20.45 ti götürdü bizi kaç senedir

ama yok yani içimizdeki taraftarlıgı aldı götürdü adamlar.böyle bir dönemde daha önce olmamıstır
Sosyal ağlarda paylaş

teknik direktor ya da yonetimin degismesiyle duzelecek birsey degil bu. futbolun takım oyunu oldugunu birilerinin hatırlatması lazım. futbolcular arası uyum, arkadaslık vs her ne boksa ondan lazım. tekrar kenetlenmeye sebep olacak bi kıvılcım. bence curuklerden kurtulup gercek bir kaptana ihtiyacımız var ama bu adam kesinlikle arda degil.

ha bir de kompleksli adamlardan bunaldım artık. hagi'nin kulupteki yeri cok baska ama td olarak yetersiz oldugu acık. gerets gibi, rijkaard gibi futboldan baska bisey dusunmeyen adamların yerine gelenler saka gibi resmen.

gerets'i geri istiyorum ben. herkes gitsin gerets gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bi bahtsızlık da var kötü oyunun yanısıra.

- ligin en çok şut atan takımıyız
- ligin en çok isabetli şut atan takımıyız
- ligin en çok korner kullanan takımıyız
- ligin en çok orta yapan takımıyız

istatistiğe baktım mı süper ofans hattı olmamız lazım, ama bu kadar istatistikten kala kala 0 kalıyo elde.
Sosyal ağlarda paylaş

pino forvet olmamasına ragmen bunları yapıyor yine de. adamın golculuk becerisi yok. diger mallar da arkadan seyretmesin girsin kale onune sekenleri falan gole cevirsin.

bi kac senedir en cok korner kullanan takımız zaten de, en son ne zaman kornerden gelen ortaya biri kafa vurdu hatırlamıyorum. gol demiyorum bak, kafa vurabilen bile az.

bi servet atmıstı galiba gecenlerde, bi de hic unutamadıgım kewell'in on direkte vurdugu kafa var, olimpiakos ya da pana olması lazım uefa macı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya battal'dan baska uzun adam da yok ki. onu da daha dogru duzgun izleyemedik. sezon bası sakatlanmadan once cok iyiydi, her mac golu vardı falan.

baros ve arda ikinci yarı geri donsunler artık biraz toparlanır takım. aydın falan 11 oyuncusu oldu ya tam amator kulup olduk. sabri sakat simdi ali turan gececek sag beke.

neyse ki caglar denen adamı sonunda gorduk. nazar degmesin sol tarafı uzun sure kullanıma kapatacak insallah. darısı musa'nın basına.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...