Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ugura sakatlıktan sora fazla şans verilmedi.sakatlanmadna önceki performansını yakalayamadı bi gönderdiler fkat hani gönderince biz sağ bek gelicek sandık.yoksa niye gitti anlamadık emre gungor canlı bomba gibiydi.ama gittikten sonra onun bile yeri dolmadı.en azından savaşıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aptal olduğumuz için sattık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Red said: performanslarından uzak yerli hakan baltanın it gibi sigara içtiğini biliyoruz.alternatifi yok.götünü kaldıramıyor.artık pek bir hayır gelmez bence ondan ayhan.yaşlandı artık.faydalı dönemleri oldu ama galatsaraydaki zamanı dolmuştur bana göre sabri.sabri işte arda.sakatlık falan filan mehmet topal.sattık emre göngür-sattık ugur ucar-sattık mustafa sarp.kalli dönemi yoktu sanırım geçen sezon geldi.yatacak yeri yok caner.adam değildi fenere gitti servet.ilk geldiğinde hakkını verelim iyiydi.ama 1.5 sezondur pert ve reykarda yaptıklarından dolayı affedilmemesi lzm barış.yeteneği belli.çok eleştiriliyor fakat bana göre en bişiler ypamaya calısan adamlardan biri.iyi bir yedek serkan calık.bi trabzona gol attı işte sora yalandı ztn gitti başka yer li varmı kayda değer :) sarp ve caner yoktu o kadroda. barıs milli takıma alınmadı diye elestiriliyodu. oyle oynuyodu yani o zamanlar. gerci bugun de ben barıs'a yuklenenleri anlamıyorum. kapasitesi belli sonucta ve bence sonuna kadar zorluyor. servet o donemin kralıydı zaten. bi sivas macı izlemistim sami yen'de mehmet yıldız kufur edip sahayı terkedecekti servet yuzunden nerdeyse. milli takımda falan da zaten hayvanlasmıstı iyice. simdi isterse john terry olsun takımda yeri yok. ugur ucar sakatlanmadan once sabri'yi kesti. turkiye'de gokhan gonul'den sonra sabri'yi kesebilecek tek adamdı. sakatlandı mahvoldu gitti. federasyonun yaptıgı picligi omru boyunca unutmaz herelde. hakan balta'nın 1 tane sigara icerken fotografı var. ve emin olun dunyadaki en buyuk yıldız topcular bile arada keyfine sigara icer. buyutulmesi sacma. ama performans yerlerde tabi. adam bu sezon biseyler oldu anlaması zor. o donemde yine hem milli takımda hem de gs'de sol beki bitirmisti adam. sogukkanlı ve temiz oynuyodu gayet. emre gungor'un de sampiyonlugun geldigi fb derbisinde neler yaptıgını gordum yine canlı olarak. yeni bulent korkmaz mı falan derken o da sakatlandı. nedense takımdaki bi cenabet butun iyi adamları sakatladı o sezondan sonra zaten. bi daha eskisi gibi olmadı. arda ve mehmet topal icin bisey demeye gerek yok zaten. bunlara da ek olarak o donem umit karan vardı forvette. cok cabuk unutuldu bu adam ama gs tarihinin en mukemmel yerli forvetlerinden biridir. hatta bi sezon attıgı butun goller orijinaldi herifin. bi tane normal golu yoktu. aynı sezon muydu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 işte ne güzel söylüyoruz.fakat bu adamlar bunları göremiyor mu ? galatasaraya gomplo yapın deseler yapılcak şeyleri yaptılar bugun koltuk için klupten aradılar.all sana koltuk diye kufur ettim telefonu açmadım sessize aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sorun alınan gönderilen adamlarda değil bence... Meira ile ilgili yazı okumuştum mesela,yalnızlıktan şikayet ediyordu... Keita da keza Nonda ile çok iyi anlaşıyordu,o gittikten sonra yalnız diye duymuştum... Lincoln olayı hakkında Skibbe'nin açıklamaları çok kesin,Haldun Üstünel'in nasıl bir adam olduğunu açıklıyor.. Alt alta ekleyince; Değişen hoca sayısı 6 veya 7,Gerets'i vs sayarsanız, Giden-gelen oyuncu sayısının hesabını ben unuttum,hakikaten Dos Santos,Meira ve Gio oynadı bir ara bu takımda... Sanctis, GS'den gitti İtalya'da yılın kalecisi oldu,Elano milli takımda hep iyi oynadı biliyoruz,Meira Zenit'e gitti,Zenit her türlü Galatasaray'dan çok daha iyi durumda son birkaç yıldır... Zararsız,ses çıkarmayan,kulübüne taraftara saygılı Nonda gitti... Futbolcu krizleri vs hiçbir zaman aşılamadı... Daha önce defalarca dediğim gibi sorun ne Elano'da ne Rijkaard'da bu takımda,bu takımda yabancılarla yerliler arası köprüyü kuracak,iletişimi sağlayacak bir adam lazım... Yabancılar mutsuz bu çok açık,gelen giden hep mutsuz gitti... Futbolla ilgili herşeyi hocaya bırakmış,hiçbirşeye karışmayan,transferi hoca doğrultusunda yapan,oyuncu ilişkilerini kulübün saygı duyduğu veteranlara-Tugay'a- bırakacak,mali işleri profesyonellere bırakacak bir yönetim lazım... Öyle bir başkan olmalı ki biz onu ve yöneticileri hergün TV'de görmemeliyiz bile... İşi profesyonellere devretme vakti geldi,böyle dediğiniz gibi bakkal işletmekle yürümüyor artık... Ben yine de çok karamsar değilim..Artık bu yönetimle olmayacağı kesin bu işin ve ileride radikal kararlar alınacağından eminim ben kongrede...Belki bu kötü gidiş yeni bir yöneticiliğin temellerini oluşturur...Bu sene zaten geçti artık herkes farkında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 faruk basgan geri don. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesela birkaç şey daha eklemek gerekirse; Transfer yapmak sadece adamı alıp buraya getirip, Florya'dan bir villa,altına bir araba verip hadi oyna bakalım demekle olmuyor...Avrupa'da yavaş yavaş gelişiyor bu sistem...Farklı kültürlerden oyuncuları hele Türkiye gibi bir ülkeye getirdiğiniz zaman o oyuncuların adapte olması zor bir süreç...Mesela kulübun profesyonel maaşlı çalışanları olmalı,veya kulüple ortak çalışan profesyoneller olmalı...Birkaç dil bilen,oyuncu transfer olduktan sonra onun ihtiyaçlarına yardım edebilecek,okul,özel hayat vs gibi konularda işleri rahatlıkla halledebilecek birileri olmalı... Misimoviç'in çocuklarının eğitimimi mi sorun?..Tak bir telefon Alman Lisesi'ne,atıyorum... Futbolcu yalnız olabilir,içine kapanık olabilir vs,bunlar dışarıdan belli olmayabilir.. Transfer sonrası süreç çok önemli aslında... Oyuncularla hoca arası ilişkileri,yerli yabancı dengesini,medya oyuncu ilişkisini de yönetecek bir menajer gerek,Tugay çok güzel oturur mesela oraya...Hani eski futbolcu olması yeterli değil,belli bir birikime sahip olmalı,farklı biri olmalı.. Transfer işini de sadece hoca doğrultusunda kulubün bütçe dahilinde,o transferden hiçbir çıkarı olmayacak kişilerin yapması lazım.. Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in transferlerde çok da şeffaf olduklarını düşünmüyorum şahsen... Liste uzar gider,ama birşeylerin değişmesi gerektiği kesin,ve ilk olan kesinlikle oyuncular değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Şimdi Keita laubali filandı ama rakibi zorluyordu. Hiç bir şey yapmasa bile varlığı ile huzursuz ediyordu rakip defansı. Galatasarayı kimse bitirmedi, kendi kendini boş yere yedi. Uğur Meleke demiş sanırsam. Son 8 yılda Barcelona 2 hocayla, GS 9 hocayla çalışmış. Hagi de gidecek. Sezon sonunu göremez, imkansız bişey. Çok yetersiz bir td. Korkum Tugay'ı onun yerine getirmeleri. Onuda çok erken TD yapıp, yollarlar. Olan Tugay'a olur. Ben hala merak ediyorum, Emre Güngör filan neden satıldı. Kiralık oyunculara ruhsuz demek ayrı bir komiklik. Hepimiz biliyoruz Avrupa'da kaç takımı zamanında kiralık oyuncular sırtladı. Kiralık stock twente de harikalar yarattı vs vs Galatasarayı bu güne getiren tek bir kişi vardır; Adnan Polat. O orda olduğu sürece bu ızdırap devam eder sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya galatasaray'ın şu an en iyi oynayan oyuncusu barış özbek bence. bu bile birçok şey açıklıyor. arda ve baros döndükten sonra takım 7.liğe falan yükselir elbet ama, ben baros'un yerinde olsam bu takıma dönmem, arda'nın yerinde olsam kaçar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mokoko said: Red said: emre göngür-sattık ugur ucar-sattık siz bunları niye sattınız. hatırladığım kadarıyla gayet iyiydi bu adamlar. ozellikle ugur sakatlanmadan once baya iyi oynuodu. sakatlıktan dondukten sora oynamadan sattınız sanırım direk. tamamen salaklığımızdan sattık. Emre taş gibi defanstı, 2 maç üstüste hata yaptı geçen sene diye direkt satıldı. Uğur sakatlandıktan sonra satıldı. Takımın neresinden baksan fail yaa ha bu arada, sözleşmesi sezon sonunda bitecek kazımla ilgileniyomuşuz. Hahaha baya komedi yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sotto said: Sorun alınan gönderilen adamlarda değil bence... Meira ile ilgili yazı okumuştum mesela,yalnızlıktan şikayet ediyordu... Keita da keza Nonda ile çok iyi anlaşıyordu,o gittikten sonra yalnız diye duymuştum... Lincoln olayı hakkında Skibbe'nin açıklamaları çok kesin,Haldun Üstünel'in nasıl bir adam olduğunu açıklıyor.. Alt alta ekleyince; Değişen hoca sayısı 6 veya 7,Gerets'i vs sayarsanız, Giden-gelen oyuncu sayısının hesabını ben unuttum,hakikaten Dos Santos,Meira ve Gio oynadı bir ara bu takımda... Sanctis, GS'den gitti İtalya'da yılın kalecisi oldu,Elano milli takımda hep iyi oynadı biliyoruz,Meira Zenit'e gitti,Zenit her türlü Galatasaray'dan çok daha iyi durumda son birkaç yıldır... Zararsız,ses çıkarmayan,kulübüne taraftara saygılı Nonda gitti... Futbolcu krizleri vs hiçbir zaman aşılamadı... Daha önce defalarca dediğim gibi sorun ne Elano'da ne Rijkaard'da bu takımda,bu takımda yabancılarla yerliler arası köprüyü kuracak,iletişimi sağlayacak bir adam lazım... Yabancılar mutsuz bu çok açık,gelen giden hep mutsuz gitti... Futbolla ilgili herşeyi hocaya bırakmış,hiçbirşeye karışmayan,transferi hoca doğrultusunda yapan,oyuncu ilişkilerini kulübün saygı duyduğu veteranlara-Tugay'a- bırakacak,mali işleri profesyonellere bırakacak bir yönetim lazım... Öyle bir başkan olmalı ki biz onu ve yöneticileri hergün TV'de görmemeliyiz bile... İşi profesyonellere devretme vakti geldi,böyle dediğiniz gibi bakkal işletmekle yürümüyor artık... Ben yine de çok karamsar değilim..Artık bu yönetimle olmayacağı kesin bu işin ve ileride radikal kararlar alınacağından eminim ben kongrede...Belki bu kötü gidiş yeni bir yöneticiliğin temellerini oluşturur...Bu sene zaten geçti artık herkes farkında... Ya gerçekten çok güzel bi yazı şu. Yabancıların durumu çok güzel anlatıyor. Kewell ve Baros taraftar gazıyla adapte oldular. Neill da Kewell sayesinde. Geri kalan yabancılar komple mutsuz. Misimovic'i getiriyosun, ailesini almanyada bırakıyosun haftalarca sorun, sonra da adam oynayamadan kadro dışı. Ulan aylarca peşinde koşmadın mı bu adamın? Çingene pazarlığıyla son gün bağlamadın mı? İki günde ne bu rahatlık? Elano Brezilya milli takımında as oyuncu. Adama 1 senedir "seni parayı bulup satacaz ehi ehi" diyosun, aman Avrupa maçlarında oynatmayın register olursa değeri düşer diye bekletiyosun. E bu adam sonra haksız mı takımı umursamamakta, oyundan çıkınca maç sonucuna bakmamakta? Kewell'a bile sezon sonu binbir çirkeflik yapıp komik paraya sözleşme imzaladın. Adam kaldı dua et. Keita'yı bildiğin yalnız bırakıyosun, Nonda'yı da yolluyosun e adam gidecek tabii. Resmen GS'de yabancılara edilmeyen eziyet yok. Sadece yerli yeniçeriler değil yönetim olarak kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İzleyin şimdi. Misimovic, Elano gitmiş. Seyrantepe geliyor. Adnan Polat günü kurtarmak için yine paraları saçıp yeni bir 10 numara Brezilyalı getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kazımı getiriyo kazımı, sezon sonu fenerle sözleşmesi bitiyomuş. beleşe alacakmış. rezaletler üstüste haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 misimovic affedilmiş yazıyordu fotomaçta.bi amca otobüste okuyup bana verdi saolsun :P.ya bu saatten sonra ne kadar faydalı olur tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 adam ne yaptı suç oldu da ne yaptı affedildi? saçmalık üstüne saçmalık. yeni geldiğim kulüpte ailemi getirtmeseler yalnız bıraksalar, sonrada daha geleli 3 maç oynamışken takıma alışamamışken kadro dışı bırakıp 2 hafta sonra affettik deseler yüzlerine tükürürüm ben. heralde o da pek oynamaz ilk fırsatta kaçar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kusura bakılmasında, adamın ağzına sıçıp, ülkesine yolluyorsun. Sonra affettik gel diyorsun Çok orjinal bir yönetim bunlar cidden, Yıldırım Demirören'e şükretmeye başladım bu adamları gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Adnan Polat saat 14.00'da Lig Tv'de canlı yayındaymış. Ne saçmalıyacak bakalım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 saçmalar yine.yok galatasaray türkiyedir ağlama yeri değildir.çok büyük projelerimiz var,para sıçıyoruz böyle gider.geçen seferlerde bir şekilde kurtardı ama şimdi nasıl kurtarcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya zatem misimovic tek maclıgına kadro dısı bırakıldı diye haber vardı. iki mac oldu galiba o. ne olacaktı ki zaten kadro dısı bırakıp sezon sonuna kadar oynatılmayan bi tek ali turan'ı biliyorum ben. onun yonetimi de kayseri yonetimi yani, adnan'dan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ya bırakın allaşkına "nonda kötü ya gol atamıyo adam defolsun gitsin takımdan" diyorsunuz, gönderilip yerine kiralık jo alınınca "göndermek asrın hatasıydı" diyorsunuz. mehmet topal'ı seven adam yüzdesi bi elin parmaklarını geçmezdi gs'de oynarken, hatta utanmadan şimdiki bam'a dahil edilirdi, şimdi milli kahraman oldu. keita gs'nin tartışmasız en iyi oyuncusuyken fener medyası tarafından "istikrarsız, laubali" diye bitirilmeye çalışıldı, zeki gs taraftarı da bi güzel yedi bunu, halbuki pek çok oyuncudan daha ciddiydi, tek problemi şimdiki ruhsuz yeniçerilerin taşımadığı hırsı taşımasıydı. yönetim de parayı bulunca hemen sattı tabi. daha 150 tane yazarım oturup zamanım olsa. bu adamlar gsde oynarken demediğinizi bırakmıyorsunuz, ama elimizden kaçınca badem gözlü oluyorlar sizin için. nonda hariç üstteki adamların da kesinlikle gitmemesi gerektiğini 50 defa belirttim burda. ha futbol yanından bakarsak mehmet topalın gitmesi iyi oldu zira orada kendini çok geliştirecek, burada yerinde sayardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Nonda hariç hiçbirini yapmadık en azından ben yapmadım Doruk. Topal'ı her zaman savundum, Keita gidince en çok lafı ben ettim, Emre Güngör'e "gelişecek potansyeli var bu adamın" dedim. Bir tek Nonda bu takımın oyuncusu değil dedim ki onu hala diyorum. Ama keitanın kalmasını sağlayacaksa yine de elde tutulmalıydı. Eski postlarımı arayıp bakabilirsin hepsini savunduğumu göreceksin. Ve hatta bugün de çoğu gs'linin aksine Barış Özbek (yedek olarak tabii as kadroda değil) ve Sabri'yi savunuyorum mesela. Ama yarın öbür gün bunlar gönderilip sonra da millet dert yanınca yine "demediği laf kalmayanlar"la aynı kefeye konacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben de Topal'a kimsenin bisey dedigini hatırlamıyorum. Hatta sevildiginden orumcek adam lakabını bile almıstı. Emre Gungor'un sorunu hata yapması degil iki gunde bir sakatlık yasamasıydı. Adam sakatlıktan cıktıgı gun sakatlandı. Hem de iki kere oldu bu. Top oynayamadı dogru durust. İlk bastaki o agır sakatlıgı yasamasa zaten su anda takımın banko oyuncusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Misimovic antremanlarda sakız çiğnemicekmiş artık, o yüzden affedilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gsyın yılmaz vuralı alması lazım genelde dipteki takımları o cıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 barosta gitmek istiyormuş diye haber var milliyette sonunuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar