Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

lan keita da 3 mac oynuyodu sonra problem cıkarıyodu. problem cıkaracagına hic faydası olmasın bi adamın daha iyi. taraftar gozuyle takım yonetilmez ki. herif idmana gelmesin, digerleri calıssın. digerlerinden fazla para alsın. gittigi yerde de sorun cıkarmıs iste yine, gorduk. ki orası da arap ulkelerinden biri hatırlamıyorum bile neresi oldugunu. iki calım atıp taraftarı heyecanlandırsın diye transfer yapmasınlar zaten.

eger bunlar hagi'nin raporu dogrultusunda yapılıyorsa adamın 2000 zamanındaki canını disine takan topcular yaratma istegi dogru. ama bunu yonetimin katkısı olmaz zararı olur yine. adnan sezgin gelir hagi'ye sittir lan ordan bu adamı aldım oynatıcaksın der.

elano'nun neden bu takımın oyuncusu bir turlu olamadıgını ogrenip, sorunu cozmek yerine siktiri cekmek yonetimin kolayına geliyor. misimovic de aynı sey. ha gondermissin, ha pafa yollamıssın aynı sey. sorunu cozmeye yonelik tek bir adım yok ortada. sunu sunu yaptık adam olmadı biz de gonderdik diyemiyorlar cunku adam geleli daha 14 hafta olmus. yarı donem bile sabrımız yok arkadas, oha ya ohaaaa. allahın belaları.
Sosyal ağlarda paylaş

keitanın fenerbahçe maçı haricinde ne olayı vardı ?

ona bakarsan ardada semihe yumruk atmıstı onuda kapıya koysunlar.

real madrid ramosu yollasın o zaman

keita hiçte 3 maç var 5 maç yok değildi.gayet katkısı vardı takıma.tek başına aldıgı puanlar ortada.tek başına atleticoyu elicekti

problemli topcu olsun ama keita gibi olsun keşke hepsi

jo dos santos ve keita gitmemesi gereken 3 adamdı
Sosyal ağlarda paylaş

arda'yı yollasınlar zaten. ben kac kere dedim yollasınlar diye. yollamayacaklarsa da kulagını ceksinler, kaptanlıgını alsınlar elinden falan. bi adamın gotunu kaldırarak nasıl destek olabilirsin ki?

keita'nın fb macı dısında bi ton olayı var, ki fb macında yaptıgı suclanacak bisey degil ki? dunya kupasında kaka'yı attırısı var mesela. onun dısında diger mesajımda soyledigim gibi 2 kere antrenmana gelmemesi var. yurtdısından gec donuyor bilgi vermeden beyefendi.

ramos'la ne alakası var olayın? hagi de futbolculuk doneminde karsı takım oyuncusuna, hakeme karsı kimsenin hos karsılayamayacagı seyler yapıyordu. bulent korkmaz da yapıyordu, hasan sas yapıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ama soyle bisi var.

keita, elano vs ayrılıp gittikleri kulupler hep hedefsiz yerler. biri katara gitti, biri brezilyaya. meira rusyaya gitti mesela. oyuncularda da mental olarak sıkıntı var (copyright sergen yalcın) belli ki.

keita cok yetenekli topcuydu da bazı maclarda cok silikti be hocam. derbilerde bir numarasını goremedik mesela. ha tabi rahat kisisel becerisi ile 10-12 puan kazandırmıstır bok gibi oynadıgımız maclarda kendisi ki bu sene de olsa yine kayseri ile manisa macını alırdı belki 23 puanla yarıstayız hala diye teselli olurduk. fark bu.

asıl ben gio ya üzüldüm. baya alısmıstı takıma ve lige ama bedava olmayınca alamadılar tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay oyuncu attırmaksa barcelonalı topcuda sahterkalıkla topcu attırıyor.bakınız biskets

faydalı olduktan sonra bana saçma geliyor

keitanın burda oynadıgı dönemde futbol adına yaptıkları yaptıgı olumsuz davranışların yanında tartışılmaz bile

yani takıma bir sürü faydasız ama mustafa sarp gibi düzgün türkçeli beyfendi adamlar mı doldurmak daha iyi.bana göre mustafa sarp keitadan 10 kat emek hırsızı ve sahtekardır.

jo yu ben çok beğeniyodum.yeterli şans verilmedi.sonuçta yedek forvetimiz nondaydı.ondan sora jo olmalıydı.

keita lyonda şimdide katarda bi cacık olmamıs olabilir.fakat galatasrayda başarılıydı.

eğer olay geldiği klupteki başarısı ise misimovic elano falan filan bir sürü adam geliyor burda küfür edip yolluyoruz

ayrıca geç gelmek anteremana gelmemek gibi şeylerin para cezası yok mu ?

öder 200 bin euroyu 300 bin euroyu.biz işin o kısmına niye takılıyoruz anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

biskets bi kere yapar, bi dahakine alırlar facasını asagıya. takıma resmen leke yaptıkları hareket. isterse 11 kisiyi calımlayıp gol atsın.

sadece adam attırmak da degil mesele. olayı daracık bir acıdan gormeye calısıyosun biraz genis dusunsen. herifin problemli oldugu apacık ortada. iki hareketle getirdigi 10-12 puan mı bizi kandırmaya yetecek? takım icin huzursuzluktan tut bireyselligin on plana cıktıgı oyun anlayısına kadar bircok sorun dogurur adam.

cok yetenekli eyvallah, ama yetmez. futbolun 11 kisi ile oynanan bir oyun oldugunun farkında olsun su takım ama 1 tane bile yıldız oyuncu, calım becerisi olan oyuncu olmasın ben razıyım. 10 senedir takıma 10 numara almaya calısıyoruz. felipe, lincoln, misimovic, elano. yeter ulan yeter olmuyo bu is 10 numarayla. alex fener'de dokturuyo diye alex gibi adam tutturmaya calısıyo beyinsizler. al 2 tane aç adam ortasahaya. appiah'ı hic mi izlemedi bu adamlar? yok mu appiah gibi ortasahaya alınacak adam? yok demek ki. sadece 10 numara var. gelsin takımı kurtarsın. nah kurtarır.

e herkes gec gelsin o zaman. nasıl olsa cuvalla para alıyolar, verirler parasını yaparlar tatillerini. kewell, baros, neill gibi adamlar gerizekalı oldukları icin antrenman aksatmazlar. halbuki keita gibi zeki olsalar parasını verip anasini sikebilirler kulubun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi meira rusya'ya gitti diyorsun da gittiği takımda Zenit'ti yani,

GS'den kat kat daha iyi bir takım, geçen seneki karambolü saymazsak yıllardır istikrarlı bir şekilde şampiyon olamasalarda hep üst sıralardalar. UEFA'ydı, Süper Kupa derken kadrolarından çok oyuncu kaybettiler, yerini dolduramadılar yoksa kaldıkları yerden devam ederlerdi geçen senelerde bence,

Meira oraya gitmekle kariyeri için olumlu bir harekette bulundu. Yaparsa sıçramayı orada yapacağını düşündü galiba, birde herşeyden önce GS aldığından daha yüksek bir rakama satmayı başardı Meira'yı, sadece yarım sezonda üstelik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi rusya dedigin yer gokdeniz'e 10 milyon vermis bi yer yani kıstas alınacak lig degil. Rusya ligi zenit'in uefa sampiyonlugu olmasa ligden sayılmıyordu bile avrupa'da. Bir de hiddink sayesinde geldikleri yarı final var iste. son donemde bi yukselise gectiler, sonra yine sıctılar.

Adamların turkiye'den tek farkı daha fazla paralarının olması. Yoksa zenit bizim uc buyuklere rakip olacak takım degil.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

alex fener'de dokturuyo diye alex gibi adam tutturmaya calısıyo beyinsizler.

aslında lincoln tutmustu gayet. alex'in oynadığı ligde asist kralı olan, avrupada takımı sürükleyen adamı biz tekme tokat kovduk. her fırsatta medya gazı verdi bizim taraftar da gayet gaza geldi. adam yönetimi konusunda 0 olan bir yönetimimiz var üstüne yerlilerin abilik modunda yabancıları sindirmesi apayrı bir konu.

yahu alex samandırada kral rp si yapıp el öptürüyor, lincoln floryadan evine su almıs diye yerden yere vuruluyor bu ülkede. her tatile gidisinde herifin bavullarını saymakla sorumlu gazeteciler vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi keitanın gönderilmesi senin dediğin şartlarda doğru olabilirdi.sende haklı olurdun :)

fakat takıma faydalı olan yada olacak adamlar gönderilirken yerine senin dediğin gibi bir takım kurulsa kimse sesini cıkarmazdı

ama şu takımda keita mıydı problem.bi fazlalık o muydu ?

mustafa sarpı ayhanı izleyince mi mutlu olduk keitayı mı ?

adam gibi takım kuramıcaksan elindekileride göndermiceksin.ayrıca bizim türk futbolcularımız çok mu iyiler ?

allah aşkına kaç tane türk yetenekli ve disiplinli topcu var ?

idda ediyorum keita ayhandan mustafa sarptan servetten daha az zarar vermiştir takıma.cıkıp teknik direktöre giydirmişliği mi var ?

boktan düzenin boktan oyuncuları hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

yapması gereken tek sey, sahaya cıkıp futbolunu oynamaktı. lincoln son 10 senede yaptıgımız transferler arasında en yeteneklisi. adamı defalarca canlı izledim, boyle bisey gormedim.

ama hem dedigin gibi yonetimin oyuncuları yonetme konusundaki beceriksizligi (lincoln, arda, elano, keita, say say bitmiyo muakoyim.) hem de medyanın gazıyla neye ugradıgını sasırmalarından dolayı basarısız olarak donuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yani ben paf takımı izlemeyede razıyım

ama işte o yürek yok.hala beşiktaş maçına tek forvetle cıkıyoruz.liderle 15 puan varken küme düşme potasına 6 puan farken risk alamıyoruz.

o yuzden bi bok olmaz

işte bu seneki kurbanlarımız reykard misimovic elano insua oldu
şimdilik

devre arası 1-2 şişirme transfer ile yarım sezonuda kurtarırlar

sene sonu belki yine hagi gider belli olmaz.kalırsa kendi istediği adamları alır.sonra bi hüsran daha yaşarız
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene once kalli doneminde sampiyon olurken bu ligdeki en iyi yerli oyunculara sahiptik. bazılarına hala sahibiz ama o donemdeki performanslarından cok uzak olarak.

bak simdi senin saydıgın oyuncuların tek sorunu performans. takımın icine ediyolar, pas atamaz, top kapamaz, pres yapamaz falan filan. performansı dusen oyuncuya defol diyemezsin durduk yere. once bi yedege alırsın, yerine baskasını koyarsın. olmazsa devre arası ya da sezon sonu senden faydalanamıyoruz der satarsın. servet icin gecerli degil tabi bu soylediklerim. servet'e ayrı bi dosya acmak lazım.

ama bu adamlar performansı dusuk olmasına ragmen takımdaki sorumluluklarını harfi harfine yerine getirirler. bu durumda yapabilecegin tek sey ustte soyledigim seydir.

keita'nın gonderilmesinin sebebini ben sana soyliyim.
ilk basta yaptıgı hatalar. yukarda saydım iste onlar. sonrasında kulube gelen teklif. aldıgımız fiyattan teklif geldi. adamın ne yapacagı belli degil, ya lincoln gibi elimizde patlatırız biz bunu, ya tasır bizi sampiyon yapar, ya da aldıgımız fiyattan satar yerine baskasını alırız dediler ve sattılar. yerine baskasını alamadılar ama. cunku haldun'a bastılar tekmeyi ve hala sebebini acıklayacak serefleri yok.

zaten sezon basında problemler baslamıstı. yonetim idari sorunlara cok onem verdi. bu arada sporu unuttu. idari, mali bi ton problemi vardı kulubun senelerdi. bunların tamamına yakınını astılar. stad bitti, gayrimenkuller isleniyor, sirket birlesmesi tamamlandı. yani artık bundan sonra ne para, ne baska bisi takımın canını sıkamaz. artık tek sorun var o da sportif basarı. bunun icin de spordan anlayan adamların o koltuga oturması lazım. yani adnan afferim sen uzerini duseni yaptın, hadi simdi uza yerine diger isi bilenler gecsin demek lazım. cunku sen bu iki isi bir arada goturemedin, hatta tek basına sportif anlamda is goturebilmen de mumkun degil dimek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yatın ya saat geç olmuş :)

galatasaray'ı siz mi kurtarıcaksınız abi boşverin. ben bile hayatımda ilk defa galatasaray adına üzülüyorum. umarım en kısa zamanda yeni bir yönetimle, adam gibi bir teknik adamla ve yeni kadroyla toparlanmaya başlar takım.
Sosyal ağlarda paylaş

performanslarından uzak yerli

hakan baltanın it gibi sigara içtiğini biliyoruz.alternatifi yok.götünü kaldıramıyor.artık pek bir hayır gelmez bence ondan

ayhan.yaşlandı artık.faydalı dönemleri oldu ama galatsaraydaki zamanı dolmuştur bana göre

sabri.sabri işte

arda.sakatlık falan filan

mehmet topal.sattık

emre göngür-sattık

ugur ucar-sattık

mustafa sarp.kalli dönemi yoktu sanırım geçen sezon geldi.yatacak yeri yok

caner.adam değildi fenere gitti

servet.ilk geldiğinde hakkını verelim iyiydi.ama 1.5 sezondur pert ve reykarda yaptıklarından dolayı affedilmemesi lzm

barış.yeteneği belli.çok eleştiriliyor fakat bana göre en bişiler ypamaya calısan adamlardan biri.iyi bir yedek

serkan calık.bi trabzona gol attı işte sora yalandı ztn gitti

başka yer li varmı kayda değer :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...