Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

galatasarayın defansif ortasaha oyuncusuna ihtiyacı vardı, gerideki topları hızla ileri kazandıracak tipte iyi bi adam sezon içinde galatasarayın çok maçını etkiler..

galatasaray ın futbolcu yapısına bakınca top kaybeden çok tip var o topları toplayacak hamal libero ihtiyacını Cana karşılayabilirse süper olur..
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarca suçlamalar yaptınız, o mevkiide oynayan adam zaten öyle olmalı (ön libero ), benim ona lafım yok (kaldıki adam çok iyi zaten, benim herzaman sevdiğim tarzda ön libero olmuştur ), lafım örneğin, bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu, bizim mevkiilerinde oynaması gerektiği gibi oynayan adamlarımıza bok atıp, agresiflikle uzaktan yakından alakası olmayan çirkef, emek hırsızı keita'yı savundunuz bu heriflere karşı, hep keita'yı karşılaştırdınız onlarla, kızma sebebim bu. e sizin servetinizde itip kakmıyo mu bilica gibi. birazcık objektif bakın, ben burda koyu fenerbahçeli falan değilim, yeri geldiğinde fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu

kast ettiğin şey eğer kadıköydeki maçtan önce christian'nın arda'yı itip kakıp orda olay çıkarması ise, insanlar bu adama çirkef demekle yerden göğe kadar haklılar hiç kusura bakma. ki yine kast ettiğin şey bu olaysa ve herifin futbol dışı çirkefliğini örnek verip "dmc dediğin böyle olucak tabi ne bekliyosunuz" diyosan, sana kötü haberlerim var.
Sosyal ağlarda paylaş

Savaş alanına çevirmeyelim konuyu.

Bu arada Aceto nihayet beklenen Cana yazısını yazmış okumak isteyene.

Sunderland forumlarından Cana'nın gidişiyle ilgili de 2 posttan bahsetmiş, benim de hoşuma gitti, ben bakarken görmemiştim:

kızgınlık içerir :)

"If we dont sign Ozil, Schweinsteiger or Schneijder in the next 10 minutes than Bruce should fuck off out of this club, totally clueless manager"

"What about in 15minutes?

Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

yıllarca suçlamalar yaptınız, o mevkiide oynayan adam zaten öyle olmalı (ön libero ), benim ona lafım yok (kaldıki adam çok iyi zaten, benim herzaman sevdiğim tarzda ön libero olmuştur ), lafım örneğin, bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu, bizim mevkiilerinde oynaması gerektiği gibi oynayan adamlarımıza bok atıp, agresiflikle uzaktan yakından alakası olmayan çirkef, emek hırsızı keita'yı savundunuz bu heriflere karşı, hep keita'yı karşılaştırdınız onlarla, kızma sebebim bu. e sizin servetinizde itip kakmıyo mu bilica gibi. birazcık objektif bakın, ben burda koyu fenerbahçeli falan değilim, yeri geldiğinde fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım.

oyun dışındaki yaptıklarına göre çirkef diyorum bir oyuncuya. oyun dışı kavramımda maç dışı, maç başlamadan önce, topsuz alanda yaptıklarını kapsıyor.

bilica bama güme dengesizce oynarken servet sert ve vücudunu kullanarak savunma yapıyor. servetin agueronun ufak çapta dentoplasti operasyonu geçirmesine neden oldu geçen sene ama bilicanın yaptıkları en az 10-15 kat fazlasıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

lorik cana galatasarayın şu sistemine tam uygun bir transferdir. bu kadar paraya daha iyisi kesinlikle olmaz. hatta bi 20 milyon euro sınırına kadar canadan daha iyi topçu almamız imkansız.
cananın oynadığı yer, oyun sitili ve oyun anlayışı açısından galatasarayın orta sahadaki bütün eksiklerini kapatacaktır.
çirkeflik ve sert futbol ayrı şeydir. cana çirkef değildir. hırsılıdır, sert oynar, rakibini yıldırır.

canaya kötü transfer diyen futboldan anlamıyordur, canaya çirkef diye daha önce hiç top oynamamıştır.

bi de mehmetten ne farkı var olayı olacak ilerlen günlerde eminim. cana mehmet topalı 3 e katlar 5 le çarpar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...