Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nileppezdel said: Güney Afrika'nın kalecisi iyiydi sanki ya, 2 tane zenci kaleci süper oynadı kupada da hangileri hatırlamıyorum. Enyeama sanırım bili ama yamuluyor da olabilirim şimdi başka mevkide oynuyo falan çıkar :D Enyeama bayağı iyi evet ama yok benimki beyaz kaleciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 galatasarayın defansif ortasaha oyuncusuna ihtiyacı vardı, gerideki topları hızla ileri kazandıracak tipte iyi bi adam sezon içinde galatasarayın çok maçını etkiler.. galatasaray ın futbolcu yapısına bakınca top kaybeden çok tip var o topları toplayacak hamal libero ihtiyacını Cana karşılayabilirse süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Red said: gitmek muhim değil ya.adam gibi gitmek lzm.yani böyle mal mal ölüp ölüp dirilceğime uefada kendi halimizde takılalım hay yaşa. En azından uefa şampiyonuna bile çalınmayan bariz penaltımız ve Caner faktörüyle elendik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yıllarca suçlamalar yaptınız, o mevkiide oynayan adam zaten öyle olmalı (ön libero ), benim ona lafım yok (kaldıki adam çok iyi zaten, benim herzaman sevdiğim tarzda ön libero olmuştur ), lafım örneğin, bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu, bizim mevkiilerinde oynaması gerektiği gibi oynayan adamlarımıza bok atıp, agresiflikle uzaktan yakından alakası olmayan çirkef, emek hırsızı keita'yı savundunuz bu heriflere karşı, hep keita'yı karşılaştırdınız onlarla, kızma sebebim bu. e sizin servetinizde itip kakmıyo mu bilica gibi. birazcık objektif bakın, ben burda koyu fenerbahçeli falan değilim, yeri geldiğinde fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hastadam said: bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu kast ettiğin şey eğer kadıköydeki maçtan önce christian'nın arda'yı itip kakıp orda olay çıkarması ise, insanlar bu adama çirkef demekle yerden göğe kadar haklılar hiç kusura bakma. ki yine kast ettiğin şey bu olaysa ve herifin futbol dışı çirkefliğini örnek verip "dmc dediğin böyle olucak tabi ne bekliyosunuz" diyosan, sana kötü haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hayır maç sırasındaki itiş kakışlardan bahsediyorum, orda yaptığı centilmenlik dışıdır ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hastadam said: yeri geldiğinde fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım. Hastadam said: fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım. Hastadam said: karşıma almış bi adamım. Hastadam said: almış bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ne demeye çalıştığını anlayamadım ama, eğer düşündüğüm şeyse demeye çalıştığın, yazdıklarıma bu cevapla karşılık verdiğin için beynininde tenekeden olup olmadığından şüphe ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yok benim kalbim tenekeden, beynim kaslı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kalbimin tenekeden olduğunu eski kız arkadaşlarım söyledi hep. Ben de zamanla alıştım buna. Gıcırdıyor hatta bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tenekeadam said: eski kız arkadaşlarım söyledi hep Tenekeadam said: eski kız arkadaşlarım Tenekeadam said: kız arkadaşlarım Tenekeadam said: arkadaşlar Tenekeadam said: lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hollanda'da 2 futbol okulu açmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 olmamış hastadam yetememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sbs nasıldı senin, anadolu lisesine girebilcen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Aa incisözlüğe girmişim ben dur sayfayı kapatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yok daha sbs yaşım gelmedi. Ama gelince gözüne vuracam o sınavın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 olm gidin bizim topicimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Savaş alanına çevirmeyelim konuyu. Bu arada Aceto nihayet beklenen Cana yazısını yazmış okumak isteyene. Sunderland forumlarından Cana'nın gidişiyle ilgili de 2 posttan bahsetmiş, benim de hoşuma gitti, ben bakarken görmemiştim: kızgınlık içerir :) "If we dont sign Ozil, Schweinsteiger or Schneijder in the next 10 minutes than Bruce should fuck off out of this club, totally clueless manager" "What about in 15minutes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hastadam said: yıllarca suçlamalar yaptınız, o mevkiide oynayan adam zaten öyle olmalı (ön libero ), benim ona lafım yok (kaldıki adam çok iyi zaten, benim herzaman sevdiğim tarzda ön libero olmuştur ), lafım örneğin, bu sene baroniye "abii addaamımızıı itttaaaa buuu çirrrkkeeeaaaff buu adaammm" diyenlere, ulan adamın mevkiisi defansif orta saha yada ön libero herneyse adam tabiki agresif olucak, defans diyosun tabiki agresif olucak, siz istiyodunuzki ki herkes lay lay lay diye heidi gibi koştursun ortalıkta, yok öyle birşey, futbol artık sert bir oyun oldu, bizim mevkiilerinde oynaması gerektiği gibi oynayan adamlarımıza bok atıp, agresiflikle uzaktan yakından alakası olmayan çirkef, emek hırsızı keita'yı savundunuz bu heriflere karşı, hep keita'yı karşılaştırdınız onlarla, kızma sebebim bu. e sizin servetinizde itip kakmıyo mu bilica gibi. birazcık objektif bakın, ben burda koyu fenerbahçeli falan değilim, yeri geldiğinde fenerbahçeyi karşıma almış bi adamım. oyun dışındaki yaptıklarına göre çirkef diyorum bir oyuncuya. oyun dışı kavramımda maç dışı, maç başlamadan önce, topsuz alanda yaptıklarını kapsıyor. bilica bama güme dengesizce oynarken servet sert ve vücudunu kullanarak savunma yapıyor. servetin agueronun ufak çapta dentoplasti operasyonu geçirmesine neden oldu geçen sene ama bilicanın yaptıkları en az 10-15 kat fazlasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lorik cana galatasarayın şu sistemine tam uygun bir transferdir. bu kadar paraya daha iyisi kesinlikle olmaz. hatta bi 20 milyon euro sınırına kadar canadan daha iyi topçu almamız imkansız. cananın oynadığı yer, oyun sitili ve oyun anlayışı açısından galatasarayın orta sahadaki bütün eksiklerini kapatacaktır. çirkeflik ve sert futbol ayrı şeydir. cana çirkef değildir. hırsılıdır, sert oynar, rakibini yıldırır. canaya kötü transfer diyen futboldan anlamıyordur, canaya çirkef diye daha önce hiç top oynamamıştır. bi de mehmetten ne farkı var olayı olacak ilerlen günlerde eminim. cana mehmet topalı 3 e katlar 5 le çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 cana'nın babası türk vatandaşlığıda varmış. peki cana türk statüsünde oynayabilir mi? bu konuda hiçbir şey görmedim ama türk statüsünde de oynarsa cana can katansın gibi bir başlıkla bu haber duyurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 belirli bir yaşdan sorna oolmuyor o iş de acaba yaşı tutuyor mu? çat diye türk vatandaşı yaparmışız AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yaşı yok da başka bir ülkenin milli formasını giymemiş olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam ve Cana Arnavutluk milli takımında oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar