belki sabri sağ açık ali turanda sağ bek olarak denenebilir bu sene.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma
bence farklı bir oyuncu olacak : )
birde bu cana kaç yaşında
birde bu cana kaç yaşında
27
artık direklere tekme atıp, yerleri kazıdığında veya birinin bacağını kırdığında girip yazarsınız, "ilkokul terkmiş zaten" vb. cümleleri. ama doğru ya, size transfer oldu bu adam, artık herşeyi normaldir, yada yada şey dersiniz, abi adam zaten agresif yaneee ruhunda var abeee o yüzden normal taaam mı ? ama bilica ve emre ve lugano hayvanoğlu hayvanlar onlar taaamm maaa ?
edit.. he bide hayırlı olsun.
abi tamamda galatasray şampiyonlar ligine gidiyor genelde :)
önümüzdeki sene ilk 2 de oluruz eşşek değiliz ya
önümüzdeki sene ilk 2 de oluruz eşşek değiliz ya
Hastaadam kafan mı güzel, yapma etme :)
Ne zaman öyle dedik? Al işte, en basidi Keita'yı ne zaman savunduk? Adam agresif, hırçın, çirkef dedik hepsini kabul ettik. "Ama iyi oyuncu şimdi" dedik sonra. Bu da öyle olur.
Ne zaman öyle dedik? Al işte, en basidi Keita'yı ne zaman savunduk? Adam agresif, hırçın, çirkef dedik hepsini kabul ettik. "Ama iyi oyuncu şimdi" dedik sonra. Bu da öyle olur.
artık direklere tekme atıp, yerleri kazıdığında veya birinin bacağını kırdığında girip yazarsınız, "ilkokul terkmiş zaten" vb. cümleleri. ama doğru ya, size transfer oldu bu adam, artık herşeyi normaldir, yada yada şey dersiniz, abi adam zaten agresif yaneee ruhunda var abeee o yüzden normal taaam mı ? ama bilica ve emre ve lugano hayvanoğlu hayvanlar onlar taaamm maaa ?
yok yahu "abeee" demeyiz çok roman havası oluyor.
ama bilica ve emre ve lugano hayvanoğlu hayvanlar onlar taaamm maaa ?
Saçmasapan konuşuyorsunuz, bizim oyuncularımız çirkef değil diyor muyuz? Keita'ya gayet de çirkef diyoduk ama sizde Emre-Bilica-Lugano üçlüsü olunca göze batıyor tabi. Amma rencide olmuşsunuz adamlarınıza çirkef dememizden ya :D
hayır fenerlilerin içleri fesat sanırım.
söylemediklerimizi de ima ediyorlar ya ölüyorum=)
söylemediklerimizi de ima ediyorlar ya ölüyorum=)
ya bide kaleci alıcaklar mı acaba
hani tamam aykut geçsin falan diyoruzda aykutta belli nolduğu.aykut yedek oldugu zamanlar iyi.arada forma şansı bulunca iyi oynuyor.ama tam sezon oynadıgında kanserden kansere koşarız gibi
almanyanın kalecisini alsınlar :)
hani tamam aykut geçsin falan diyoruzda aykutta belli nolduğu.aykut yedek oldugu zamanlar iyi.arada forma şansı bulunca iyi oynuyor.ama tam sezon oynadıgında kanserden kansere koşarız gibi
almanyanın kalecisini alsınlar :)
adnan polat kale Türklere emanet bu sene demişti ama fikir değişirse bilemem.
fenerli abi normal : )
Galatasaray en son şampiyonlar ligine 2006-2007 sezonunda gitti sanırım. Yanlış hatırlıyorsam biri düzeltsin.
gitmek muhim değil ya.adam gibi gitmek lzm.yani böyle mal mal ölüp ölüp dirilceğime uefada kendi halimizde takılalım
Ben de kaleci şart derim de yönetim kararlı. bakalım nolacak.
Dünya kupasında bi kaleciyi çok beğenmiştim hatta buraya da yazmıştım da kimdi çıkaramadım şimdi.
Dünya kupasında bi kaleciyi çok beğenmiştim hatta buraya da yazmıştım da kimdi çıkaramadım şimdi.
Güney Afrika'nın kalecisi iyiydi sanki ya, 2 tane zenci kaleci süper oynadı kupada da hangileri hatırlamıyorum. Enyeama sanırım bili ama yamuluyor da olabilirim şimdi başka mevkide oynuyo falan çıkar :D
bu sezon centilmenlik ligi sonunculuğu yarışında biz de varız.
Aceto deli sevinmiştir bu transfere, adam senelerdir alsın şu adamı biri diyor.
@ hastadam: ne demiş forumdakiler; herkesin kasabı var bizim de olsun
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar