Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Lugano'yu almayız, Stoch ile aynı kefeye koymuyorum ben. Etik davranmamış oluruz, bug abuse gibi birşey. Ama olur da Lugano giderse Fenerbahçe'den yabancı transferi politikası 180 derece değişir, işler bozulur.

Krasic muhtemelen çok bomba yıllık bir ücrete gelecek, Avrupa futbolunun en balon adamı şu an özellikle yazık olacak. Ama olur da Hazard gelirse Fenerbahçe'ye adam sağlam fişekler.

Bug abuse değil ki? Sözleşmeye o maddeyi kendileri koymuşlar sonuçta.

Ama Lugano'yu istemem ben. Yanlış anlaşılmasın taş gibi defans, gayet iyi oyuncu buna lafım yok. Agresif falan ama olur o kadarı. Benim derdim bunca sene birikmiş antipatikliği.
Mesaj tarihi:
şöyle bir baktımda, krasicler hazardlar sanki galatasaray değil fenerbahçenin sayfası neyse, yorumumu yapıp çıkıyorum hemen burdan, lugano için almayalım yok efendime söyliyim luganoyu alabilirler ama almasalarda olur denmiş, arkadaşım sen gerçekten lugano'nun galatasaray'a geleceğine inandıysan ne diyeyim ben sana, sağlam hayal gücün varmış.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe'ye gelmiş/gelecek her adam Galatasaray'a da gelir. Kendinizi yine bulutların üstünde görüyorsunuz.

Üstelik şu anda GS'nin Rijkaard avantajı var, sırf ismi var diye onla çalışmak için gelen oyuncular var.
Mesaj tarihi:
lorik cana 4 sene gs de açıklandı artık

hayırlı olsun .
artık diğer takımlardaki kasap lar bizim cocuklara pat küt dalarken iki kere düşünmek zorunda sanki .
ayaklarını ellerine verir cana valla .
Mesaj tarihi:
Lorik Cana Galatasaray’da

Galatasaray, İngiltere’nin Sunderland FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lorik Cana ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Bana göre yılın transferi olur
Böyle bir adam lazımdı orta sahaya
Mesaj tarihi:
dediğin kadroda transferleri de sayarsak 7 yabancı oluyor khala, muhtemelen defansta serveti görücez Neill'ın yanında. Ya da orta sahada üçüncü adam Sarp olacak.

Tabii Elano kalacak mı o da belli değil. Kanatta Pino'ya güvenemedim ben hala, onu +2 den biri olarak düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
khala said:

Lorik Cana Galatasaray’da

Galatasaray, İngiltere’nin Sunderland FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lorik Cana ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Bana göre yılın transferi olur
Böyle bir adam lazımdı orta sahaya

=) helal sana
Mesaj tarihi:
yılın transferi olacağı kesin. herkes rahat olsun. birkaç gömlek atlatıcak ve geçen seneki savunma hücum kopukluğunu çözecek bir adam. tüm türkiye için yılın transferi olurmu kesin konuşamam ama galatasaray için öyle olacağı kesin. isim olarak daha büyük bir yıldız alacağımıza eminim ama Cana'nın iyi oynayacağı garanti.
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHA

Adnan Sezgin trollemiş Sunderlandi.

http://www.safc.com/news/20100708/cana-why-im-moving_2256213_2087610
said:
The Albanian international completed a move to Galatasaray today and will play in the Champions League with his new club next season.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...