Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Lugano'yu almayız, Stoch ile aynı kefeye koymuyorum ben. Etik davranmamış oluruz, bug abuse gibi birşey. Ama olur da Lugano giderse Fenerbahçe'den yabancı transferi politikası 180 derece değişir, işler bozulur.

Krasic muhtemelen çok bomba yıllık bir ücrete gelecek, Avrupa futbolunun en balon adamı şu an özellikle yazık olacak. Ama olur da Hazard gelirse Fenerbahçe'ye adam sağlam fişekler.

Bug abuse değil ki? Sözleşmeye o maddeyi kendileri koymuşlar sonuçta.

Ama Lugano'yu istemem ben. Yanlış anlaşılmasın taş gibi defans, gayet iyi oyuncu buna lafım yok. Agresif falan ama olur o kadarı. Benim derdim bunca sene birikmiş antipatikliği.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir baktımda, krasicler hazardlar sanki galatasaray değil fenerbahçenin sayfası neyse, yorumumu yapıp çıkıyorum hemen burdan, lugano için almayalım yok efendime söyliyim luganoyu alabilirler ama almasalarda olur denmiş, arkadaşım sen gerçekten lugano'nun galatasaray'a geleceğine inandıysan ne diyeyim ben sana, sağlam hayal gücün varmış.
Sosyal ağlarda paylaş

yılın transferi olacağı kesin. herkes rahat olsun. birkaç gömlek atlatıcak ve geçen seneki savunma hücum kopukluğunu çözecek bir adam. tüm türkiye için yılın transferi olurmu kesin konuşamam ama galatasaray için öyle olacağı kesin. isim olarak daha büyük bir yıldız alacağımıza eminim ama Cana'nın iyi oynayacağı garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...