Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Aha Kewell'a teklif yapmışız yine iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 BulletRide said: Lugano'yu almayız, Stoch ile aynı kefeye koymuyorum ben. Etik davranmamış oluruz, bug abuse gibi birşey. Ama olur da Lugano giderse Fenerbahçe'den yabancı transferi politikası 180 derece değişir, işler bozulur. Krasic muhtemelen çok bomba yıllık bir ücrete gelecek, Avrupa futbolunun en balon adamı şu an özellikle yazık olacak. Ama olur da Hazard gelirse Fenerbahçe'ye adam sağlam fişekler. Bug abuse değil ki? Sözleşmeye o maddeyi kendileri koymuşlar sonuçta. Ama Lugano'yu istemem ben. Yanlış anlaşılmasın taş gibi defans, gayet iyi oyuncu buna lafım yok. Agresif falan ama olur o kadarı. Benim derdim bunca sene birikmiş antipatikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ne bileyim, arkadaş Etiler'i aldı diye Bebek'i almazdım ben Monopoly'de, bakış açım bu centilmen adamım sjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 alıp bedavaya ver o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 centilmenim dedi safım demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 almayız değil alamassınız olcak o yavrularım =) ciğer kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya adnan polat 5 yabancı demiş biz de kaç yabancı var şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Neill Baros Elano Jo, Gio, Leo Franco, Keita gitti. Kewell belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şöyle bir baktımda, krasicler hazardlar sanki galatasaray değil fenerbahçenin sayfası neyse, yorumumu yapıp çıkıyorum hemen burdan, lugano için almayalım yok efendime söyliyim luganoyu alabilirler ama almasalarda olur denmiş, arkadaşım sen gerçekten lugano'nun galatasaray'a geleceğine inandıysan ne diyeyim ben sana, sağlam hayal gücün varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gilean said: lugano olmaz saçmasapan bir para alıyor yıllık hiç haketmediği. hazard veya krasiç olabilir fmde bile alamassınız onları be =D fakirler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Fenerbahçe'ye gelmiş/gelecek her adam Galatasaray'a da gelir. Kendinizi yine bulutların üstünde görüyorsunuz. Üstelik şu anda GS'nin Rijkaard avantajı var, sırf ismi var diye onla çalışmak için gelen oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 off cok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lorik cana 4 sene gs de açıklandı artık hayırlı olsun . artık diğer takımlardaki kasap lar bizim cocuklara pat küt dalarken iki kere düşünmek zorunda sanki . ayaklarını ellerine verir cana valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Lorik Cana Galatasaray’da Galatasaray, İngiltere’nin Sunderland FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lorik Cana ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Bana göre yılın transferi olur Böyle bir adam lazımdı orta sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 4.5 milyon euro ya almışız senelik de 2 milyon vercekmişiz . alla alla ucuza anlaşmısız gibi nasıl oldu ki .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ufuk Sabri-transfer-Neill-Hakan Balta Kallstrom-Cana-transfer Elano-Baros-Arda güzel kadro olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 haldun "ben gittim" fln deyip acaba el altından sezgini mi yokluyor nedir? "üstüne ceketimi atsam transfer oluyor." -haldun üstünel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dediğin kadroda transferleri de sayarsak 7 yabancı oluyor khala, muhtemelen defansta serveti görücez Neill'ın yanında. Ya da orta sahada üçüncü adam Sarp olacak. Tabii Elano kalacak mı o da belli değil. Kanatta Pino'ya güvenemedim ben hala, onu +2 den biri olarak düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 khala said: Aykut Sabri-Ali Turan-Neill-Hakan Balta Cana-Kallstrom Elano Transfer-Baros-Arda güzel kadro olcak Böyle daha güzel bile olabilir. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 khala said: Lorik Cana Galatasaray’da Galatasaray, İngiltere’nin Sunderland FC takımında forma giyen orta saha oyuncusu Lorik Cana ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Bana göre yılın transferi olur Böyle bir adam lazımdı orta sahaya =) helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Geçen yılın transferi de Neill'dı gayet, yıldız olması gerekmiyo yılın transferi olması için. Göreceğiz Stoch mu Cana mı Quaresma mı daha faydalı olacak işte.. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yılın transferi olacağı kesin. herkes rahat olsun. birkaç gömlek atlatıcak ve geçen seneki savunma hücum kopukluğunu çözecek bir adam. tüm türkiye için yılın transferi olurmu kesin konuşamam ama galatasaray için öyle olacağı kesin. isim olarak daha büyük bir yıldız alacağımıza eminim ama Cana'nın iyi oynayacağı garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 AHAHAHAHA Adnan Sezgin trollemiş Sunderlandi. http://www.safc.com/news/20100708/cana-why-im-moving_2256213_2087610 said: The Albanian international completed a move to Galatasaray today and will play in the Champions League with his new club next season. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ahuahaha :D İnşallah Cana'yı da öyle kandırmamıştır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Futbol cahilleri işte tartışmaya değmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar