Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

sorun çift yonlu oyuncu lazım. 2 işi yapan 1 adam ozaman bi porto olur galatasaray.yoksa kadro gayet sağlam.emre çolak suat kaya kadar koşsa tekniği yeterli top dağıtabilmesi için.ama şımarıklar abi vizyon yok gelecek beklentisi yok adamlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

ama emre heyecan yapmasa, birazda tecrübesi olsa o pozisyonu gol yapabilirdi ve galatasarayın tarihie gecirdi. Metin Oktay, Hagi, Hakan Şükür Arda felan derken Emre ölene kadar top oynardı bu takımdı. Ama iyi cocuk cok umutluyum ondan. Topu iyi takip ediyor zamanla oturacak.

Birde 0 - 0 berabere giden bir kaçta bu kadar aksiliğe ragmen fenerbahce derbisinde o cocugu sahaya çıkartmak yürek ister,

Buna dikkat etmek lazım. Rijkaard olsa aydın'ı almıştı oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır adam 25 yaşında falan olur kadroda sürekli yer bulan adam olur

ama hayatında ilk defa derbiye cıkmıs ve pozisyon yakalamış gencecik cocugu orda yürüyüp gol atamadı diye eleştiremeyiz

ha başka maçlarda eleştiriz.ben emre colagın salak salak calıma girmesini sevmiyorum mesela bi maçta yapmsıtı
Sosyal ağlarda paylaş

coutinho (büyük ihtimal yanliş yazdım) var interde oynuo genç bi çocuk bide emre çolak var.coutinho nun önünde bir sürü örnek alabileceği aynı milletten efsane oyuncular var.emre çolak kimi baz alıcak.genç oyuncularda vizyon eksikliğinin nedeni bu.kimse kimseyi kandırmasın bizim efsane dediğimiz futbolcuları dünya tanımıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

o şutu sağ ayağı ile çıkarması sebep oldu cılız şuta, ters taraftan alıp soluyla vursa daha farklı olabilirdi.
içeri koşabilirdi o pozisyonda biraz acele etti.aynı şey pino içinde geçerli.son dk da topu çekip şansını denemesi lazımdı.birde ilk yarıda sabrinin pozisyonu var ama pozisyonun içinde sabri olduğu için onu anlatmaya gerek yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...