Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ikisi arasinda secim yapilsa Tugay Hagi'ye nazaran daha basarili olurdu ama sezon ortasi gelen TD'den cacik olmaz..
Bence; Rijkaard en azindan sezon sonuna kadar kalmaliydi, Adnan Sezgin gönderilmeliydi, sezon sonunda Lucescu gelmeliydi yardimciligini Tugay yapmaliydi.. Lucescu cökmüs gözüken takimda dahi iyi isler cikarabilecek teknik kapasiteye sahip garip bir adam. Tugay Hagi'nin yaninda cok saglam harcanicak ve onu da küstürecekler..
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bekiyorlar ki şimdi...Takım müthiş mi top oynayacak...BAM,Servet,Balta,Aykut döktürecek mi...
Baros sakatlanınca Batdal bir anda coşacak mı...vs vs...
Hiç bir cacık olmaz şu an bu takımdan..
İşin kötüsü futbolcularda artık ne zaman TD yollamak isteseler,yollayabileceklerini anladılar...Yarın öbür gün Hagi de bunlara ters gelir,onu da şutlarlar...
Edit:Ahaha aynen Arkasokak ilk defa doğru demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Yani aslında beni üzen de o...Yoksa şu saatte Hagiymiş,oymuş,buymuş farketmiyor ancak Hagi isminin ayrı bir önemi,değeri var bizlerde...Zaten ilk teknik direktörlüğünde yıpranmıştı,şimdi enkaz altında daha da yıpranacak...Tek tek harcanıyor,kulüp için,taraftar için önemli olan isimler...
Hagi şu anki teknik direktörlük kapasitesiyle zaten ne verebilir ki takıma...En fazla 3-5 hafta yeni hoca gazı olur o kadar..Bilemiyorum ben mi çok karamsarım...
Sosyal ağlarda paylaş

Hagi..

Abi biz, ne bileyim Hagi efsane ötesi futbolcu. Ama teknik direktörlük ayrı bişey işte.

Bu adam muhtemelen her Galatasaray taraftarı için ayrı bi değere sahiptir. Zaten daha önce yapıldı bu hata, ikinciye bu adamın beyinlerdeki yeri sarsılmamalı.

Hayır, dünyanın en iyi teknik direktörü de gelse şu enkazı toplaması 1 sezon sürer. Takım bitik, bitik.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bekliyordunuz Mourinho mu?

Kotu giden, ilk 11'i olusmamis bir takimi kimin almasini bekliyordunuz da soyleniyorsunuz?

Olabilecek en iyi secim oldu; Terim, Sukur, Korkmaz filan bunlar kene durumundalar onlari getirmemeleri en dogru karar.

Rijkaard'in gitmesi dogru, ama yanlis olan Rijkaard'in istedigi transferlerin yapilmamasi. Nasil basarili olmasini beklersin ki?

En azindan kulubu bilen, her GS taraftarinin en sevdigi en iyi 3 futbolcu arasina koyacagi, serefli duzgun bir adam geldi.

Hagi geldi iste ne soyleniyorsunuz? Rijkaard'in ustun teknik-taktik bilgisi vardi da ne oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

@valequenta

Hagi'ye lafımız yokki. Bizim derdimiz aynı olaylar hagi'ninde başına gelecek. Zaten sevdiğimizden bu kadar üstüne düşmemiz.

İnan bana hikmen karaman gelse kimse bu kadar yırtınmazdı.

Rijkaard'ın 36 kişilik listesinden 1 adam alamayan takım. Bizim cocugumuz sesi çıkmaz dedikleri hagi'nin istediklerimi alacak.

Biz buna karşıyız, sorun TD'de değil ki sorun oyuncularda ve yönetimdeydi.
Aynı yönetim, aynı oyuncular ne fark edecek, olan hagiye olacak bazı taraftarlar küsecek örn: Fatih Terim 2. gelişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kisa vadede kimsenin kusecegini sanmiyorum, takimin durumu ortada zaten Hagi'nin bu sene bu takimi sampiyon yapmasi surpriz olur ( yine de ben cok surpriz olacagini dusunmuyorum) ve ilk defa sanirim taraftarda farkinda artik fazla bir sey beklememek gerektiginin. Ilk defa taraftar bu kadar umutsuz yani, o yuzden cok yipranacagini, olasi basarisizligin Hagi'nin ustune yikilacagini sanmiyorum.

Ben surpriz olacagini dusunmuyorum cunku bu basarisizligin sebebi takimda eksik olan sinerji. Servet, Elano takima kus durumdalar - Rijkaard'a daha dogrusu - Misi, Pino sebebini bilemiyoruz ama alisamadilar mi, taktik mi uygun degil bilemiyorum olmasi gerektiginin altinda oynuyorlar.

Iste Hagi bunlari saglamali, Avrupa'da yokuz yani inanilmaz bir taktik bilgisine, karizmaya sahip olan teknik direktore su an ihtiyacimiz yok. Sarp-B8-Ayhan 3 lusu guven vermese de Neill, Kewell,Arda, Baros, Elano, Misimovic, Cana, Pino gibi isimlerin bulundugu bir takima sahibiz ve bu takim lig sampiyonlugunda takim ici kuslukler olmadigi surece sampiyonluga oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...