Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 said: Biri bana Hakan Şükür'ün sportif direktör olmasının ne gibi yararlar getireceğini söylesin lütfen dini haneye artı işte takımı alır bütünleşme arkadaşlık kaynaşsın diye cumaya götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 @ Sotto Kupa İtalyayı almadı mı ya Fiorentina ile? Ya da final maçından önce istifa etmişti, öyle birşeylerdi. :) Bir de Euro 08 Finalini kaçırdı adam bi dünya eksik kadro ile 2-3 mağlup olduk Almanyaya. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bencede Fatih Terimin devri geçti ve kesinlikle gelmemeli ama hakaret edilmeyi haketmiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Neyse en azından bir numaralı Ayhan düşmanıdır Terim, bir açıdan iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 O değil de adamın saçlarını beyazlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 reykardın gönderilmesini ancak mustafa sarp ayhan gibi adamlar kadro dışı bırakılır devre arasında da gönderilirse desteklerim sonuçta bu adamlar galatasaryı bu hale kasıtlı ve bilinçli bir halde getirdiler koskoca galatasarayın 2-3 tane itin köpeğin eline düşücek takım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hala kanatlar 4-3-8 bilmemne diyorsunuz yahu... İnanılır gibi değil. 6 yılda 9 teknik direktör.. ne 3-5-9'u??? Hepsi de kötü hepsi de BAŞARISIZ!?! bir kere olsun ters demeç vememiş, A.Madrid dışında hakeme suç atmamış, sportmenlik dışı davrandığı için en çok ihtiyacı olduğu zamanda Keita'yı kenara oturtmuş GERÇEK BİR SPOR ADAMINDAN bahsediyoruz. Bilica sahayı kazınca alkışlayan, sözüm ona sporseverlerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Masquerade said: @ Sotto Kupa İtalyayı almadı mı ya Fiorentina ile? Ya da final maçından önce istifa etmişti, öyle birşeylerdi. :) Bir de Euro 08 Finalini kaçırdı adam bi dünya eksik kadro ile 2-3 mağlup olduk Almanyaya. (:P) Yok finalden önce istifa etmişti...Muhtemelen kariyerinin en büyük yanlışıdır,ve eminim kendisi de bunu kabul eder...Kupanı al,sonra bırak di mi...Onu bi yazdır kendine önce... Yani bakın Fatih Terim,benim için çok önemlidir,yanlış anlamayın...Benim hayatımın Galatasaray adına en güzel yıllarında,90'lı yılların sonunda duruşuyla,hırsıyla herşeyiyle müthiş saygı duyardım,küçüktük o zaman,Fatih Terim'e laf söyleyenin ağzını burnunu kırardık:)... Fenerbahçe almaya çalışmıştı mesela bir ara,çok güzel beste vardı Fatih Ürek yakışır sana diye... Ben hala durup durup,17 Mayıs belgeselini,Unutulmaz Maçlar'ı izler dururum,hala gözümden yaş gelir,Fatih Terim motivasyonu benim için paha biçilemezdir,her zaman saygı duyarım... Ama şimdi..Şimdi durum çok farklı..Çok sular aktı o dönemden,ve bu hayatta bildiğim tek birşey var ki,geçmiş geçmişte kalır..Geriye dönüşün hiçbir zaman faydası olmamıştır,her zaman ilerleme vardır...Çünkü geçmişi yaşatan koşullar o zamana özeldir...Yani ben bu 96 sevdasının hala çok etkili olduğunu düşünüyorum bu kararda...Hala bir umut ya yeniden olursa diye... Yani inşallah olur elbette,biz de isteriz başarılı olsun,ama artık birşeylerin köklü değişmesinden yanayım,bu yönetiminden,futbolcusuna kadar olmalı Florya'da... İtalyanca'da "yeniden ısıtılmış çorba" diye bir deyim vardır,hiçbirşey ikinci sefer eskisi gibi olmaz diye,o hesap işte... Yoksa biz niye istemeyelim Fatih Terim başarılı olmasın,kupalar almayalım...Ama ben artık bir sene şampiyon,öbür sene hüsran,hocayı şutla,öbür sene 2.,öbür sene şutla,bu devirden sıkıldım,demek istediğim o... Sen Rijkaard'la devrim yapacağım dediğin zaman iş lafta kalınca her anlamda,böyle oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Masquerade said: O değil de adamın saçlarını beyazlattık. adam evlendi babası öldü bide acımadan kovdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 adamın son maçlardaki yüz ifadesi yemin ederim tam bir drama filmi gibiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sostizm said: 2004'de kovuldu Fatih terim, anımsayın. çoook eski değil.2004de FATİH TERİM KOVULDU. Sonra ne oldu? Hagi geldi. GS efsanesi, taraftarın unutamadığı sevgilisi... HAGİ KÖTÜYDÜ KOVULDU. Sonra ne oldu? büyük ümitlerle Geretz geldi, ERİC GERETZ KÖTÜYDÜ KOVULDU. Sonra ne oldu? kariyerli hoca lazım dendi, en kariyerlisi bulundu Karl-Heinz Feldkamp geldi, SEZONU BİTİREMEDEN KOVULDU. Sonrası daha da ilginç. Cevat Güler takımın başına geçti. CEVAT GÜLER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI VE KOVULDU. Gerisi çok daha vahim, sonra Michael Skibbe geldi, SKIBBE DE KÖTÜYDÜ ve elbette KOVULDU. Sonra ne oldu? Ruhsuz hocalardan sıkıldık, GS efsanesi büyük kaptan BÜLENT KORKMAZ GELDİ ve GELİR GELMEZ YUHALANDI, kısa bir süre sonra BÜYÜK KAPTAN DA KOVULDU. Yerine barça'nın teknik patronluğunu yapmış, futbol efsanesi Frank Rijkard geldi. Çok üzülüyorum ama bu değer de kovulacak. Yukarıda adı geçen teknik adamların HEPSİ kötüydü. 6 yılda dokuzuncu teknik direktör olacak Rijkardın yerine gelen ve emin olun kısa süre sonra O DA KOVULACAK. Gerçekten çok üzgünüm. Güle güle git Rijkard. Seni özleyeceğiz. Hiç kendi postumu alınılamamışımdır. Tarih kısmını tekrar yayınlıyorum. Bir kez daha dikkatinizi çekmek için, veya unutanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 morinyo gelsin la, parası neyse verelim. kolaysa hırssız ve kapasitesiz adamlarla başarı yakalasın. bak morinyo, bundan zor başka bir görev yok dünya üzerinde, bizim popomuzu ancak sen toparlarsın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gerets dısında hepsini salla. elindeki kadroyu en iyi kullanan gereks'ti. ve bu adam sampiyon olamadı, ikinci oldu diye gonderildi. aynı tas aynı hamam devam ediyor. terim gelir iki gaz verir sezon sonunu ilk 5'te bitiririz. seneye yapılacak transferler, gidenler falan goruldukce kafamızda sac kalmaz. kadro secimine hic girmiyorum bile. kim daha buyuk yalakaysa o alır formayı. performansın hicbir onemi yok bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SON 10 YILDA 9 TEKNİK ADAM GÖREV YAPTI Sarı kırmızılı kulüpte son 10 yılda ise 9 ayrı teknik adam görev yaptı. Galatasaray'ı son 10 yılda çalıştıran teknik adamlar ve başarıları şöyle: 2000-2002 Mircea Lucescu: 1 UEFA Süper Kupası, 1 Turkcell Süper Lig 2002-2004 Fatih Terim 2005-2005 Gheorghe Hagi: 1 Türkiye Kupası 2005-2007 Eric Gerets: 1 Turkcell Süper Lig 2007-2008 Karl-Heinz Feldkamp 2008 - Cevat Güler: 1 Turkcell Süper Lig 2008-2009 Michael Skibbe: 1 TFF Süper Kupa 2009 - Bülent Korkmaz 2009-2010 Frank Rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hani GS'liler kusura bakmasında, Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar. YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Abi biz kapatmadık mı kulübü hala? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DarKRideR said: Hani GS'liler kusura bakmasında, Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar. YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyse Haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DarKRideR said: Hani GS'liler kusura bakmasında, Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar. YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyse hangi taraftar 5 para eder, besiktas mı fener mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DarKRideR said: Hani GS'liler kusura bakmasında, Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar. YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyseabi zaten fatih terimide taraftar istiyor :P.hatta nerdeyse tüm yorumcular fatih terim gelmeli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 terim'e de yeni oyuncak lazımdı zaten, en azından lige azıcık tat katar. atarlarınla ve şovlarınla sevdik seni terim reyis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Esnaf said: hatta nerdeyse tüm yorumcular fatih terim gelmeli diyor. Ayni yorumcular 9-10 hafta sonra Fatih Terim istifa etmeli demezse ben de bişey bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DarKRideR said: Hani GS'liler kusura bakmasında, Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar. YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyse fatih terim i niye istemeyelim, bana sebep verir misin ? nankorluk dizboyu, kiskanclikta ustlerine yok bu yazanlarin. adam futbolda en guzel gunleri yasatmis, en guzel basarilari tattirmis, bana 2 tane olumsuz hareketi yuzunden bunlari mi unutturacak ? terim gs'liler icin ayri bir yerde, diger taraftar grubu icin baska bir yerdedir, ki aslinda milli takimdaki basarilar icin de herkesin sevmesi lazim ama iste kiskanclik, nankorluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Terim Floryada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://img214.imageshack.us/img214/7145/bscap0011h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bi faruk yiğit bi fatih terim... al bas sigara paketinin üzerine resimlerini, bundan büyük ibretlik aranmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar