Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

reykardın gönderilmesini ancak mustafa sarp ayhan gibi adamlar kadro dışı bırakılır devre arasında da gönderilirse desteklerim

sonuçta bu adamlar galatasaryı bu hale kasıtlı ve bilinçli bir halde getirdiler

koskoca galatasarayın 2-3 tane itin köpeğin eline düşücek takım değil
Sosyal ağlarda paylaş

Hala kanatlar 4-3-8 bilmemne diyorsunuz yahu...

İnanılır gibi değil. 6 yılda 9 teknik direktör.. ne 3-5-9'u???

Hepsi de kötü hepsi de BAŞARISIZ!?!

bir kere olsun ters demeç vememiş, A.Madrid dışında hakeme suç atmamış, sportmenlik dışı davrandığı için en çok ihtiyacı olduğu zamanda Keita'yı kenara oturtmuş GERÇEK BİR SPOR ADAMINDAN bahsediyoruz.

Bilica sahayı kazınca alkışlayan, sözüm ona sporseverlerden değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

@ Sotto

Kupa İtalyayı almadı mı ya Fiorentina ile? Ya da final maçından önce istifa etmişti, öyle birşeylerdi. :)

Bir de Euro 08 Finalini kaçırdı adam bi dünya eksik kadro ile 2-3 mağlup olduk Almanyaya. (:P)

Yok finalden önce istifa etmişti...Muhtemelen kariyerinin en büyük yanlışıdır,ve eminim kendisi de bunu kabul eder...Kupanı al,sonra bırak di mi...Onu bi yazdır kendine önce...

Yani bakın Fatih Terim,benim için çok önemlidir,yanlış anlamayın...Benim hayatımın Galatasaray adına en güzel yıllarında,90'lı yılların sonunda duruşuyla,hırsıyla herşeyiyle müthiş saygı duyardım,küçüktük o zaman,Fatih Terim'e laf söyleyenin ağzını burnunu kırardık:)...
Fenerbahçe almaya çalışmıştı mesela bir ara,çok güzel beste vardı Fatih Ürek yakışır sana diye...
Ben hala durup durup,17 Mayıs belgeselini,Unutulmaz Maçlar'ı izler dururum,hala gözümden yaş gelir,Fatih Terim motivasyonu benim için paha biçilemezdir,her zaman saygı duyarım...

Ama şimdi..Şimdi durum çok farklı..Çok sular aktı o dönemden,ve bu hayatta bildiğim tek birşey var ki,geçmiş geçmişte kalır..Geriye dönüşün hiçbir zaman faydası olmamıştır,her zaman ilerleme vardır...Çünkü geçmişi yaşatan koşullar o zamana özeldir...Yani ben bu 96 sevdasının hala çok etkili olduğunu düşünüyorum bu kararda...Hala bir umut ya yeniden olursa diye...
Yani inşallah olur elbette,biz de isteriz başarılı olsun,ama artık birşeylerin köklü değişmesinden yanayım,bu yönetiminden,futbolcusuna kadar olmalı Florya'da...
İtalyanca'da "yeniden ısıtılmış çorba" diye bir deyim vardır,hiçbirşey ikinci sefer eskisi gibi olmaz diye,o hesap işte...
Yoksa biz niye istemeyelim Fatih Terim başarılı olmasın,kupalar almayalım...Ama ben artık bir sene şampiyon,öbür sene hüsran,hocayı şutla,öbür sene 2.,öbür sene şutla,bu devirden sıkıldım,demek istediğim o...
Sen Rijkaard'la devrim yapacağım dediğin zaman iş lafta kalınca her anlamda,böyle oluyor...
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

2004'de kovuldu Fatih terim, anımsayın. çoook eski değil.2004de FATİH TERİM KOVULDU.

Sonra ne oldu? Hagi geldi. GS efsanesi, taraftarın unutamadığı sevgilisi... HAGİ KÖTÜYDÜ KOVULDU.

Sonra ne oldu? büyük ümitlerle Geretz geldi, ERİC GERETZ KÖTÜYDÜ KOVULDU.

Sonra ne oldu? kariyerli hoca lazım dendi, en kariyerlisi bulundu Karl-Heinz Feldkamp geldi, SEZONU BİTİREMEDEN KOVULDU.

Sonrası daha da ilginç. Cevat Güler takımın başına geçti. CEVAT GÜLER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI VE KOVULDU.

Gerisi çok daha vahim, sonra Michael Skibbe geldi, SKIBBE DE KÖTÜYDÜ ve elbette KOVULDU.

Sonra ne oldu? Ruhsuz hocalardan sıkıldık, GS efsanesi büyük kaptan BÜLENT KORKMAZ GELDİ ve GELİR GELMEZ YUHALANDI, kısa bir süre sonra BÜYÜK KAPTAN DA KOVULDU.

Yerine barça'nın teknik patronluğunu yapmış, futbol efsanesi Frank Rijkard geldi.

Çok üzülüyorum ama bu değer de kovulacak.

Yukarıda adı geçen teknik adamların HEPSİ kötüydü. 6 yılda dokuzuncu teknik direktör olacak Rijkardın yerine gelen ve emin olun kısa süre sonra O DA KOVULACAK.

Gerçekten çok üzgünüm. Güle güle git Rijkard. Seni özleyeceğiz.

Hiç kendi postumu alınılamamışımdır. Tarih kısmını tekrar yayınlıyorum. Bir kez daha dikkatinizi çekmek için, veya unutanlar için.
Sosyal ağlarda paylaş

gerets dısında hepsini salla. elindeki kadroyu en iyi kullanan gereks'ti. ve bu adam sampiyon olamadı, ikinci oldu diye gonderildi. aynı tas aynı hamam devam ediyor. terim gelir iki gaz verir sezon sonunu ilk 5'te bitiririz. seneye yapılacak transferler, gidenler falan goruldukce kafamızda sac kalmaz. kadro secimine hic girmiyorum bile. kim daha buyuk yalakaysa o alır formayı. performansın hicbir onemi yok bundan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

SON 10 YILDA 9 TEKNİK ADAM GÖREV YAPTI

Sarı kırmızılı kulüpte son 10 yılda ise 9 ayrı teknik adam görev yaptı. Galatasaray'ı son 10 yılda çalıştıran teknik adamlar ve başarıları şöyle:

2000-2002 Mircea Lucescu: 1 UEFA Süper Kupası, 1 Turkcell Süper Lig

2002-2004 Fatih Terim

2005-2005 Gheorghe Hagi: 1 Türkiye Kupası

2005-2007 Eric Gerets: 1 Turkcell Süper Lig

2007-2008 Karl-Heinz Feldkamp

2008 - Cevat Güler: 1 Turkcell Süper Lig

2008-2009 Michael Skibbe: 1 TFF Süper Kupa

2009 - Bülent Korkmaz

2009-2010 Frank Rijkaard
Sosyal ağlarda paylaş

Hani GS'liler kusura bakmasında,

Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar.

YÖnetimin beş para etmez olduğunu artık herkes biliyorda, neyse
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Şu durumdan sonra tekrar Fatih Terim ile anlaşılırsa ve taraftar buna tepkisiz kalırsa, gerçekten beş para etmez bir taraftar topluluğu olduklarını kabul etmek zorunda kalırlar.

Haklısın
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

hangi taraftar 5 para eder, besiktas mı fener mi?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

abi zaten fatih terimide taraftar istiyor :P.hatta nerdeyse tüm yorumcular fatih terim gelmeli diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

fatih terim i niye istemeyelim, bana sebep verir misin ?

nankorluk dizboyu, kiskanclikta ustlerine yok bu yazanlarin.

adam futbolda en guzel gunleri yasatmis, en guzel basarilari tattirmis, bana 2 tane olumsuz hareketi yuzunden bunlari mi unutturacak ? terim gs'liler icin ayri bir yerde, diger taraftar grubu icin baska bir yerdedir, ki aslinda milli takimdaki basarilar icin de herkesin sevmesi lazim ama iste kiskanclik, nankorluk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...