Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şimdiye kadar bir şey açıklamadıklarına göre reykard kalıcak gibi.fener maçından sonra istifa etmesini bekliycekler sanırım hazır adı liverpool ile anılıyorken tazminatı takmaz gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Doğalgaz depozitosu bırakmıyor adam, kallavi bir kontrat var. O işler uzar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 derbiden önce gitmesi şu saatten sonra takım için çok yanlış bi hareket olur,maçtan sonra gitmesi lazım,ya da ankaragücü maçından sonra postalanmalıydı.iki adnan da gitse çok güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 istifa edip başka bir takıma giderse o galatasaraya 2 milyon ödüyormuş. güzel para, derbi sonrası bırakır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gs yi bırakıp liverpoola falan gitmez bence. Liverpool da galatasaray kadar karışık çünkü bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 içimde garip güzel bir his Rijkaard'ı göndermicekler diyor ya, dur bakalım. Tek bir Servet yedi herifin başını bildiğin. Yönetim bunu göremiyor olamaz herhalde. Hakan Şükür meselesine de inanmak istemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben de öyle düşünüyorum açıkçsı. ama aksi yönde konuşmak işime geliyor. reykard da elano'dan sonra patlasın. durduk yerde isimle hava atma modasının sonu gelsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bir de şöyle baksanıza olaya,haftasonu oldu ki feneri yendik,rijkaard da takımın başındaydı o ara,bu sefer yönetim rijkaard kalsın diye uğraşırken,kendisi gitmek için uğraşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ntvspor son dakika açın. rijkard yarın gidiyor fatih terim'e resmi teklif yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Fail Cimbom Ok Lets go Oleeeeeyy Baya kufur yicek yonetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 terim'e resmi teklif yapılmış. ersin düzen twitterdan yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 of bu yönetim mükemmel yahu,yol ayırma işini dün yapması gerekiyordu,neden bugüne sarkıttılar,sarkıyosa hiç yapmıcaksın bu hafta,maça odaklandırıcaksın.terim yine gelir,sonra yine kovarız,ardından hagi tekrar gelir falan filan,bi loopa gireriz. ama getirtebiliyor ya da ikna edebiliyorlarsa lucescu gelsin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 off failsaray olma yolunda emin adım ilerliyoruz. sonraki sene tekrar süper lige çıkma umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 fatih terim gelir de başarılı olursa ki olur bence, baya güzel olur. Aykut-fatih kapışması şeklinde, biz büyüklere yakışır bir rekabet ortamı doğar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 göztepe gibi olsak ya bizde,anında 3-4 lig birden düşsek,toparlayamasak falan.belki o zaman akılları başlarına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lucescu gelmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bende adamın yerinde olsam bende gelmem de,hani getirebiliyorlarsa diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fatih terim geliyorsa hakan şükür ne yapıcak onu merak ediyorum. fatih terim gibi egosunun limiti sonsuzda olan bir adamın başında sportif direktör olarak hakan şükürün ne gibi bir vasfı olabilir allah aşkına ? gerçi her iki durumda da kaybetmiş gs takımı ve taraftarı zaten. geçen maç tribünlerde imparator fatih terim diye bağıranlarda bir taraflarına kına yakarlar artık. klübü resmen bitmek bilmeyen bir döngü içine soktular. aynı bu tezahüratları lucescu zamanında da hatırlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hakan şükür kabul etmemiş teklifi zaten. terim gelsin bari. nasıl olsa bu ülkede adam gibi futbol oynandığı yok. bari terim gelince bol bol meme çıkar bize. medyaya ağzının payını verir, futbolcuyu haşlar. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 eğer yine egosuna yenilmez ise(ki sanmıyorum :P) galatasarayı toparlayabilcek bir adam fatih terim.en azından kimse bana güvenmiyorlar oynamam ulen demez.çakar ağzına bir tane fatih terim :).şuan ki durumumuz beşiktaşın denizliyi getirdiği zamana benziyor.denizli takımı toparlayıp gitmişti ama terim toparlar sonra tekrar bozar :P ki masq ın dediği gibi basın şimdiki kadar uğraşamaz galatasarayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 imparatorun dönüşüyle galatasaray camiasının dünya takımı olma iddiası da son bulur. bu açıdan gerçekle yüzleşmeyi sağlaması güzel bir şey. türk futbolcular zaten terim'in kafasını yaşıyor. agresif ve sert savunma yaptırmaya müsait. forvette baros olduğu sürece sorun yok. fatih terim gayet de toparlar galatasarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ÇOK CANIM SIKILDI Rijkardı gönderip, Terimi geri çağırmak attan inip, keçiye binmek gibi olacak... Çok üzüldüm. Terim için de üzüldüm. Tekrar kovmak için çağırıyorlar adamı. Galatasaraydan kovulma rekoru kıracak adam bu gidişle. Centilmenlik, sportmenlik, rakibe saygı gibi sporcu ahlakını yukarıda tutan bir TD'den - vur kır çamura yat ama kazan tarzı bir TD'e geri dönüş. Bugün Haber Türk'de yazıyor, Hakan Şükür de toplantıda Rijkard kalmalı demiş. Eh aklın yolu bu. 2004'de kovuldu Fatih terim, anımsayın. çoook eski değil.2004de FATİH TERİM KOVULDU. Sonra ne oldu? Hagi geldi. GS efsanesi, taraftarın unutamadığı sevgilisi... HAGİ KÖTÜYDÜ KOVULDU. Sonra ne oldu? büyük ümitlerle Geretz geldi, ERİC GERETZ KÖTÜYDÜ KOVULDU. Sonra ne oldu? kariyerli hoca lazım dendi, en kariyerlisi bulundu Karl-Heinz Feldkamp geldi, SEZONU BİTİREMEDEN KOVULDU. Sonrası daha da ilginç. Cevat Güler takımın başına geçti. CEVAT GÜLER TAKIMI ŞAMPİYON YAPTI VE KOVULDU. Gerisi çok daha vahim, sonra Michael Skibbe geldi, SKIBBE DE KÖTÜYDÜ ve elbette KOVULDU. Sonra ne oldu? Ruhsuz hocalardan sıkıldık, GS efsanesi büyük kaptan BÜLENT KORKMAZ GELDİ ve GELİR GELMEZ YUHALANDI, kısa bir süre sonra BÜYÜK KAPTAN DA KOVULDU. Yerine barça'nın teknik patronluğunu yapmış, futbol efsanesi Frank Rijkard geldi. Çok üzülüyorum ama bu değer de kovulacak. Yukarıda adı geçen teknik adamların HEPSİ kötüydü. 6 yılda dokuzuncu teknik direktör olacak Rijkardın yerine gelen ve emin olun kısa süre sonra O DA KOVULACAK. Umarım, Rijkard tarzı batılı, sportmence, fanatizmden uzak futbol anlayışını benimsemiş Tugay Kerimoğlu bu arada harcanmaz. Tugay çok önemli bir değerdir, hıncalların ağzına sakız edilsin istemem. Gerçekten çok üzgünüm. Güle güle git Rijkard. Seni özleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gerizekalı herifler. allah belasını versin tüm yönetimin de, aptal futbolcuların da, salak taraftarlarında da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hayır fatih terimi max 1 sene sora kovmicak olsalar kabulum hani türk futbolu böyle arkadaş.profesyonellik yok.o zaman fatih terimle 10 sene 15 sene götürüceksin bu işi.yallah koçum aslan yürü kaplan dayak kufurle oynicaklar köpekler gibi fatih terimi transfer işine karıştırmıcaklar fazla.yoksa lukunkuların geldiği zamanlar gibi senede 30 adam gelir gider. adnan sezgin oldukça yine bi cacık olmaz.adam gibi bir adam koysunlar o işe versinler kadroyu fatih terime tekme tokat oynatsın.cunku bu zihneytle profesyonel bir klup olamıcaz hiç bir zaman.aynı şekilde fenerde beşiktaşta. ama fatih terim gelirse bu sene başarısız olunsa bile seneye 0 dan başkar.yine başarı gelmezse hop onada bye sonuç olarak tek başına reykardın gönderikmesi büyük hata bu klupten adnan sezgin ayhan servet mustafa sarpta gönderiliecekti noldu futbolcular kazandı cahiller kazandı.reykard adına ben üzüldüm keşke gelmeseymiş adam.herif 2 senedir üzgün lan.bitirdiler adamı yaşlandı fatih terim gelirse baros mehmet batdal çift forvete döneriz gibime geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya şimdi Bülent Hagi gibi adamlar daha t.d.'lik bilgisi olmadan tecrübesiz halleriyle geldiler takımın başına, bi 10 15 sene erken geldiler o yüzden de iyi oynatamadılar, normaldir. Ama Gerets, Lucescu, Skibbe hakkaten yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar