Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar.
kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler.
yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar.
kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler.
yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil.

Daha yeni şu fenerin almak istediği sırp adamı almadılar mı bi de, çakma nedved tipli olanı?
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar.

Geçen sene Keita 2, Elano 7 Temmuz'da alınmıştı, ki Dünya Kupası var bu yıl. Ayrıca bir ön eleme eksik oynayacağız, panik yok
Sosyal ağlarda paylaş

5inden biri yedek kalacak o halde, Baros + Neil var çünkü daha.

Bi de Kewell kalırsa 8 oluyo 6+2 oluyor. tribünlük yabancıya para ödemeye gerek yok.

Keita gitti, Elano da gidiyorsa kanat mutlaka oynayacak, ortasaha da şart mutlaka, demek ki 2. kanat ya da defans yedekte. Defansı almasak da olur onun yerine Elano kalsın kadroda derdim ama zor gibi, o kadar adamın parasını ödemek için şart.

Ha tabii ortasahalar Gattuso + Muntari, Defans Marquez, kanatlar Alexis Sanchez + Hazard olursa Elano'yu Keita'yı anmayız.

Elleşmeyin hayal kuruyoruz şurda :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...