Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tiago'yu ittirmeye çalışıyorlarmış + para ile. 12 cash koyarsa Juve yönetimi direk satılır. Ama sanmıyorum Elano'ya o kadar bonservis vermezler ve Elano takımda tutulacak adamların başında geliyor.
Mesaj tarihi:
tiagoyu ittirmesinler de mustafa sarpla oynarım daha iyi valla. sanmam ama zaten bizim orta saha transferleriyle anlaşıldı çoktan. cash para hariç satmazlar.
Mesaj tarihi:
orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar.
kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler.
yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil.
Mesaj tarihi:
galatasaraylı deilimde bu kadar adamın gitmesine rijkaard bişe demiyor mu yoksa oda gitmelerinden yanamı arda da giderse hücum hattı bir senede baros hariç yedekleriyle beraber değişmiş olacak sanki sadece yönetim karar veriyor gibi kimin gidip gitmicene
Mesaj tarihi:
tamamen rijkaardın fikri bu. daha doğrusu rijkaarda sunulan bu satılırsa şunu alacağız opsiyonlarıyla da ilgili muhtemel ama özellikle keitadan bahsediyorsak rjkaard zaten aylardır keitadan kurtulmanın yolunu arıyordu.
Mesaj tarihi:
Gilean said:

orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar.
kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler.
yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil.

Daha yeni şu fenerin almak istediği sırp adamı almadılar mı bi de, çakma nedved tipli olanı?
Mesaj tarihi:
galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar.
Mesaj tarihi:
oldun said:

galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar.

Geçen sene Keita 2, Elano 7 Temmuz'da alınmıştı, ki Dünya Kupası var bu yıl. Ayrıca bir ön eleme eksik oynayacağız, panik yok
Mesaj tarihi:
5 tane yabancı ile anlaşılmış

2 orta saha
2 kanat
1 def.

3 tanesini yarından sonra her sabah 9'da acıklayacaklarmış. Elanoda satılmaz üzereymiş :)

kanaltürk'de finale dogru programında dinledim.

cok gizli istihbarat
Mesaj tarihi:
5inden biri yedek kalacak o halde, Baros + Neil var çünkü daha.

Bi de Kewell kalırsa 8 oluyo 6+2 oluyor. tribünlük yabancıya para ödemeye gerek yok.

Keita gitti, Elano da gidiyorsa kanat mutlaka oynayacak, ortasaha da şart mutlaka, demek ki 2. kanat ya da defans yedekte. Defansı almasak da olur onun yerine Elano kalsın kadroda derdim ama zor gibi, o kadar adamın parasını ödemek için şart.

Ha tabii ortasahalar Gattuso + Muntari, Defans Marquez, kanatlar Alexis Sanchez + Hazard olursa Elano'yu Keita'yı anmayız.

Elleşmeyin hayal kuruyoruz şurda :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...