Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 elano gitti artık bence. juventus da hazır gelmiş buralara kadar almadan dönmez.12-13 milyon da fena para değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Tiago'yu ittirmeye çalışıyorlarmış + para ile. 12 cash koyarsa Juve yönetimi direk satılır. Ama sanmıyorum Elano'ya o kadar bonservis vermezler ve Elano takımda tutulacak adamların başında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 elano da giderse galatasaray bir yılı daha bay geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 12-13 veriyorlarsa zaten gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tiagoyu ittirmesinler de mustafa sarpla oynarım daha iyi valla. sanmam ama zaten bizim orta saha transferleriyle anlaşıldı çoktan. cash para hariç satmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Tiago Mustafa Sarp'tan 5-10 gömlek üstün futbolcu ya, Mustafa Sarp'tan tiksindiğim kadar hiçbir oyuncudan tiksinmedim Galatasaray'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 emek hırsızı keita'dan gelen 8 küsür milyonla emek hırsızı keita'dan üstün bir oyuncu almak hayal bence. çok yanlış bir hamle oldu galatasaray adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bişi dicem şimdi yine ban yiyen ben olucam susuyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Arkasokak neyi zorluyorsun hala?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Juventus ne yapacak ki Elano'yu, adamlar ortasaha doldurdu zaten takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Gilean said: bişi dicem şimdi yine ban yiyen ben olucam susuyorum o yüzden Sotto said: Arkasokak neyi zorluyorsun hala?.. beyler muhattap almayın. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar. kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler. yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 galatasaraylı deilimde bu kadar adamın gitmesine rijkaard bişe demiyor mu yoksa oda gitmelerinden yanamı arda da giderse hücum hattı bir senede baros hariç yedekleriyle beraber değişmiş olacak sanki sadece yönetim karar veriyor gibi kimin gidip gitmicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tamamen rijkaardın fikri bu. daha doğrusu rijkaarda sunulan bu satılırsa şunu alacağız opsiyonlarıyla da ilgili muhtemel ama özellikle keitadan bahsediyorsak rjkaard zaten aylardır keitadan kurtulmanın yolunu arıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Gilean said: orta sahada melo tiago sissoko diego poulsen var. teorik olarak dolu gözüküyor ama melo ve tiagoyu hiç istediğini sanmıyorum juventusun. diego amc gibi oynuyor, poulsen de dmc desen hala eksik var demektir. sissokoyu da oynatsan yedeğin yok çünkü. zaten tiagoyu ve meloyu fırsat bulsa hemen elden çıkarır juventus da müthiş zararına satar. kanat olarak camoranesi var o da yaşlı. e elanoyu sağ tarafta da kullanmayı düşünüyor olabilirler. yanlız marchisioyu da unuttum ya o da var. hakkaten dolu gözüküyor ama demekki adamlar iş yapmıyorki hala orta saha istiyorlar. büyük ihtimal sağ tarafa düşünüyorlar başka açıklaması yok. çünkü teklif gerçek yani hikaye değil. Daha yeni şu fenerin almak istediği sırp adamı almadılar mı bi de, çakma nedved tipli olanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Krasic Juve'ye gidecem diye tutturdu ama bilmiyorum, bence Avrupa futbolunun en büyük balonlarından olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 krasic daha gitmedi işte. elanoyu düşüyür olabilirler krasic yerine. krasic kapalı kutu elanoya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 emek hırsızı keita, kewell, elano, arda vs. derken iyice boşalttılar ileriyi. acaba bursasporun muhteşem üçlüsünü mü almayı planlıyor adnan polat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ortasahaya iyi pas yapıcak adamlar alsınlar gol atılır. arkasokak'a da tüm çabaları için teşekkür ediyoruz. gelecek enternasyonal'de keitayı kınayan deklarasyon yayınlayacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 halbuki fener zenci sever acaba keita erkenden ayrildi diye tripmi atiyor arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 basında hangi aldığımız oyuncunun adı geçti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oldun said: galatasaray bu hızla giderse gecen seneki besiktas gibi olur ederinden fazla fazla vererek oyuncu alır vakit geciyor hala elinden oyuncu cıkarma derdinde basında adı gecen oyuncu yok alınacak, ya da cok gizli yürütüyorlar stoch olayından sonra yada satacak oyuncuların satılmasını bekliyorlar. Geçen sene Keita 2, Elano 7 Temmuz'da alınmıştı, ki Dünya Kupası var bu yıl. Ayrıca bir ön eleme eksik oynayacağız, panik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 5 tane yabancı ile anlaşılmış 2 orta saha 2 kanat 1 def. 3 tanesini yarından sonra her sabah 9'da acıklayacaklarmış. Elanoda satılmaz üzereymiş :) kanaltürk'de finale dogru programında dinledim. cok gizli istihbarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 5inden biri yedek kalacak o halde, Baros + Neil var çünkü daha. Bi de Kewell kalırsa 8 oluyo 6+2 oluyor. tribünlük yabancıya para ödemeye gerek yok. Keita gitti, Elano da gidiyorsa kanat mutlaka oynayacak, ortasaha da şart mutlaka, demek ki 2. kanat ya da defans yedekte. Defansı almasak da olur onun yerine Elano kalsın kadroda derdim ama zor gibi, o kadar adamın parasını ödemek için şart. Ha tabii ortasahalar Gattuso + Muntari, Defans Marquez, kanatlar Alexis Sanchez + Hazard olursa Elano'yu Keita'yı anmayız. Elleşmeyin hayal kuruyoruz şurda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar