Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 22 yıllık insanım. son 6 sezonum kapalıda geçti.ondan öncede tek tük giderdim maçlara. hayatımda gördüğüm en kötü,en ruhsuz gs.işim kötüsü umutta yok. gidesim gelmiyor maçlara bu sene ilk defa. seviniyorum ara sıra aralıkta askere gidip kurtulucam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bu sene gitti zaten.umut yok max 3. yada 4. bitiririz.servet,sarp,ayhan,barış,balta,gökhan zan,aykut ne yapıp edip gönderilmeli.hatta devre arasında direk yollanmalı nasıl olsa bu sene bizden cacık olmaz yerlerine a2 den adamlar oynatırız.bu sene 10. olalım ama bu adamladan kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yalnızca reykard gönderilirse ligtv mi iptal eder hakkaten butun taraftarlıgımı keserim. ama adnan sezgin gider.bu gerizekalı zihineyete sahip 4-5 topcu gönderilirse bi umut olur bu saatten sonra galatasarayın kaybedicek hiçbirşeyi yok.gençleri koymak zorunda yani.kimsenin bir daha msutafa sarpı ayhanı izlicek sabrı kalmadı.yani öyle bi hale getirdilerki yine samiyenin koltukları kırılacak o fener maçındaki gibi bir ortam olucak yani ben bile tribüne gitsem atarım koltuk o derece nefret ettirdiler.böyle salak yerine konuyor milyon tane insan.hepimizin gordugunu o mal yönetim göremiyor. reykardı gönderip kendilerini kurtarıcaklar akıllarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şu servet özellikle son konuşmasından sonra kesinlikle gönderilmeli.herif bildiğin bilinçli olarak kötü oynuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 NTVSpor muhabirleri Hakan Şükür %100 sportif direktör oluyor, anlaşılmış diye haber getirdiler. Onun dışında Hagi veya Tolunay Kafkas teknik direktör olarak düşünülüyormuş, eğer Rijkaard'la yollar ayrılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Tribun Dergi twitter: SON DAKIKA: Galatasaray'da Hakan Sukur Sportif Direktor, Gheorghe Hagi Teknik Direktor oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hagi mi? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hagi daha iyidir.agresif adam.türkçede biliyor.fenere 5 attık o varken.en azından futbolcular hagiyi istemiyoruz yapamazlar kan alır hagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 peki, hakan şükür mü?? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben tugaydan yanayım. yani bu hakan sukur düzeni devam ediyor ztn takımda.bide onu getirmek adamlar kazanmış olur. galatasray bu kadar aciz olmamalı.köklerini kazımak varken kısa vadeli başarı için ki o da 3. 4. olmak muhtemelen değmez bence hakan sukur falan ki yönetimle tersler hakan habire atıp tuuyor dışardan hasan şaş ve hakan unsal kardeşiyle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kadıköy'de derbi var, valla kimse takımın başında olmaz bence pazartesi başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hagi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çok yerinde bir karar. kulüp başkanlığına da taffarel-popescu ikilisi getirilmeli bence. adnan sezgin'in yerine de ali lukunku düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ali lukunku mutlaka gelmedi, nonda da yönetici olarak dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gelecek senenin kadrosu şöyle olursa anca kurtuluruz bence leo franco prates bouzid xavier heinz inamoto petre bratu barusso lukunku revivo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Hagi gelirse kendini bitirir yine,Bülent Korkmaz gibi işte...Ne bekliyorsunuz Hagi gelecek takım takır takır oynayacak mı?... NTVSpor'da güzel bir yorum vardı Fener'den 5 yeriz,Hagi bavulunu açmadan geri döner diye... Ben hayatımda böyle saçma yönetim görmedim...Yiyorsa gönder bakalım Servet'i onu bunu adamlar resmen Rijkaard'ı yolladılar... Hakan Şükürmüş...Yahu bir kurtulamadık şu adamdan,yani şu eskiye dönme çabaları nedir...Hakan Şükür devri o oyuncuyken güzeldi,özeldi...Artık o devir bitti,hala neyin çabaları bunlar...Aynısını Cesur Yürek diye Bülent'te de yaptılar...İnşallah Tugay'ı harcamazlar bu sefer... Koskoca Galatasaray kulübü 2-3 tane futbolcunun elinde resmen,hocaları yolluyorlar,yabancıları küstürüyorlar,kimsede buna sesini çıkaramıyor...Hakan Şükür abileri gelip kurtaracak onları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hakan şükür takıma geri dönerse ve rijkaard gidip yerine lucescu dışında birini getirirlerse bi daha gs store dan hiçbişey almam yönetim değişene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 adnan polat ilk geldiğinde şükür tayfasından kurtulmaya çalıştı ama beceremedi yada uğraşmadı.gene döndük dolaştık şükür tayfasına geldik :).bana bunlar yemmiş gibi geliyor süpriz bir hoca bekliyorum ben.çünki adnan polatın hakan şükürle arası baya açık basın bastırıyor şükür olması için ama umarım adnan yemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence "hakan ünsal - hasan şaş - hakan şükür" üçlüsü konsey olarak sportif direktörlüğe getirilmeli. akılcı yorumlarıyla güneş olup doğarlar maç öncesi sonrası yeni teknik direktörün ufkuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kapıdan kovduğun teknik direktörü bacadan geri almak nasıl bir mantıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 son 10 yıl içinde gs kadrosunda oyuncu olmuş veya teknik direktör olmuş herhangi biri herhangi bir göreve gelirse, o kişi/kişiler gidene kadar tek bir maç seyretmicem. sirke çevirdiler kulübü tugay'ın bile kariyerini ezdiler resmen altyapıya getirip..adam ne güzel ingilterede öğrencekti bu işi 10 yıl sonra gelip almadık kupa bırakmicaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Medya elinden geleni yapıyor ha gayret, 3 gün sonrada çıkıp rejkard gönderirsen böyle olur bilmem ne diyecekler. Başlarım arkadaşım, hakan şükür'e, hagiye, karamana gelmesinler. Bıktık artık ayhan sarp balta servet aykut gibi gereksiz salak adamlardan. Eger o yazılan isimlerin 1 tanesi bile gelirse ne maç izlerim ne forma nede başka bişi alırım. Eğer Adnan POLAT adamsa 2 hafta önce NTV Sporda söylediğini yapar. ne olursa olsun Rejkard ile sözleşme yenileyecegiz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haberler iyi ayhan oyuncu td olucakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 gelen futbolculara iq testi yapılsın. takımdakilere de yapılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Esnaf said: haberler iyi ayhan oyuncu td olucakmış. sarp da kaleci oyuncu olsun, sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar