Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

TD: Hikmet Karaman
Sportif Direktör: Hakan Şükür

eyvah eyvah...
ahaha karaman gelirse büyük ihtimal böyle birşey olcak zaten :D

da bu hikmet karaman ne alaka onu anlamadım.hakan şükür deseler felan anlarımda karaman ne alaka? adamın hayatı boyunaca tek bir başarısı yok 12 takım çalıştırmış çalıştırdığı takımlar hep başarısız olmuş.manisa ile 2 maç kazandı diye bu konuşuluyorsa hatta getirilcekse helal olsun yönetime.bide geçmişte terimin yardımcılığını yapmış.ondan sonrada anadolu turu başlamış zaten :P
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hikmet karaman'ı medyada ilk kim demişse harika bir şekilde götünden sıkmış yani,

Daha 1 hafta önce Bülent Uygun'un 'etik dışı davranmış olabilir' sebebiyle incelemeye alındığını burada konuştuk.

Ee bir hafta sonra Hikmet Karaman, 3 hafta önce yaptığı anlaşmayı bozup Galatasaray'a imza mı atacak? Manisa bırakır mı ya da onu?

Konuşulması bile yersiz ve saçma, ha gelir mi? Gelir ama çok çok düşük bir ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

cidden hakan şükür şu takıma sportif direktör falan olursa büyük dram yaşarız. ulan ne günlere kaldık ya.

ntvsporda hakan ünsal haysiyetsizi kovulduğu kanala telefondan bağlandı, hakan şükür için yakışır kardeşime diye yorum yapıyor. adnan polat hayatının hatasını yapmak üzere sanırım. sonumuz hayrola. BAM etkisinden daha büyük dram yaşıycaz sanırım bu sezon

rahmetli özhan canaydına da laf etmek istemiyorum da, arkadaş basketçi adamsın ne anlarsın futboldan kafana esip, lucescu gibi kahveden topladığı adamlarla şampiyonlar liginde çeyrek final görebilen bir adamı şu klüpten kovup takımı 15 sene geriye götürdün. helal olsun valla
Sosyal ağlarda paylaş

Şu takımdan rijkaard ı yollamak zamanında rahmetli Özhan canaydının Lucescuyu yollayıp Fatih terimi getirmesinden bile büyük bi hata olur bence futbolcuların iyice bi tarafları kalkar galatasaraydanda önümüzdeki 10 sene boyunca yine aynı geçen 10 senede oldugu gibi bi cacık olmaz.

Rijkaard a destek çıkıp mantıklı devre arası transferleriyle devam etmemiz lazım.

Rijkaard ı kovarlarsa en azından benim için Özhan canaydın zamanında oldugu gibi forma almayı bırakıp gs mobile hatlarını iptal ettirip,gs tv üyeligini kapatmaktan baska bi seçenek yok belki yeterli sayıda insan bu tarz maddi açıdan can acıtacak tepkiler koyarsa ortaya akılları basına gelir yönetimin yoksa tabiki bi benim tepki vermemle olcak bişi degil.

Umarım bu sefer dogrusunu yapıp td degil oyuncuları degiştirme yoluna giderler bende tekrar Gs siz günlere geri dönmek zorunda kalmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu şekilde klubünüzü sadece maddi olarak yıpratırsınız. Aksine destek olmanız lazım. Gelir bazında Fenerbahçenin gerisinde kalmanizin en büyük sebebi bu aslında klubünüze maddi olarak zarar vermeye çalışıyorsunuz ceza gibi.

Açıkçası ben mesela Trabzonspor maçında 3-2 yenildikten sonra gittik Mert Günok forması aldım .. kayseri'de 2-0 yenildikten sonra gittim Yobo forması aldım .

Ki demişsin GS mobile'ın var, forma alıyorsun, kombinen var, vs vs Senin gibi Galatasaray Taraftarı nerdeyse çevremde yok. Hatta açık söylemek gerekirse senin gibi GS taraftarı türkiye sınırları içindede oldukça kısıtlı . Bence sen desteğini kesme Galatasaray bahsettiğin tarzda Taraftarlarla dolu bari Galatasaray Seni kaybetmesin
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şu an Rijkaard'ı kovmak yönetim için de faydalı bi durum değil. Fener maçını beklerler, çok büyük ihtimalle kaybedeceğimizi düşününce sonrasında gönderme planları olur diye düşünüyorum. En azından getirecekleri adam ilk maçtan ağır üzülmez ehah.

Ha oldu da saçma bişeyler oldu yendik falan, o zaman da kovma durumu kalacağını zannetmiyorum. Bi parmak bal çalmak gibi olur, devre arasına kadar da iyi kötü devam eder öyle olursa.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...