Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

oğuz çetin 2 gün evvel arda'yı aramış, nasılsın almanya maçında sana ihtiyacımız var demiş. arda da düz koşu yapıyorum şu an kulüp doktoru 1 hafta daha koşuya devam etmemi daha sonra antrenmanlara başlamamı söyledi demiş. oğuz da bu maçta oynamazsan arda milli takımı reddetti diye haberler çıkabilir diye üstü kapalı tehdit etmiş. arda da tamam demek zorunda kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç bir futbolcunun meslek hayatını tehlikeye sokacak böyle bir hareketi yapacağına inanmıyorum. Yapılan haberlere de inanmıyorum. İnanıyorsanız buyrun tartışın ama ben milyon dolarlar kazandığım mesleğimi, bir kaç çapulcu medya üyesi arkamdan konuşup halkı gaza getirecek diye riske etmezdim. Riske edenin de aklından şüphe ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

arda'nın sakatlığına ben şöyle bakıyorum acıkcası.

arda şampiyonlar liginde yok. uefada yok. türkiyede mutlu değil, galatasarayda kendini gösterebileceği bir ortam yok. tek ortamı milli takım. burada kendini pazarlamaya çalışıyor. o yüzden burada oynamak için "iyiyim ben iyiyim birşey olmaz" demiştir muhtemelen.

çağırmak milli takım ekibinin eşekliği, o ayrı konu. ama gökhan gönül geçen maç sakat sakat oynadı, sonraki maç oynayamadı fb'de de. simdi sanki sırf gs'ye oluyormus gibi konusmayalım.

neyse almanyaya yeniliriz olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi reykard ne yapsın.ben reykardın yerinde olsam sokarım böyle takımada ülkeyede der giderim.

heriften mucizeler bekliyoruz.yapamayınca laf ediyorlar.şu adam nasıl şampiyon olsun ya.şampiyonu bırak maç nasıl kazansında ilk 3 girsin

hala bize forvet lazım diyen yönetim gitsin çöpe atsın kendini.

galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş belkide gelecekteki en kötü yönetiliş ve futbolcu zihniyetinin 20 senedir beklenen yeni stad zamanına gelmesi hakkaten süper
Sosyal ağlarda paylaş

bizim yönetim harbi futbol cahili midir yoksa kasıtlı gsyi yok etmeye mi çalışıyorlar anlayamıyorum. hala arada forvet alıcaz diyorlar be. ulan 2 senedir BAM rezaletini çekiyor bu taraftar, hala emenikenin peşindesiniz be. 3 pas yapamıyor lan orta saha. misimovici getiriyorsan elanoyu niye satmadı yönetim , yerine kaliteli tam bir MC almak varken. ya da misimovic yerine MC alıp elanoyu istediği mevkide oynatıcaktın. düzgün bir orta sahan olsa zaten forvette son seçenek olan kewella da yenersin anadolu klüplerini. hala mal gibi santfor arıyoruz diyorlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...