aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 AHAHAHAHHAHAHHAHHAHHA REİS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Gitmeliydi iyi güzel de yerine kimi koyucaz. Yabancı kontenjanı büyük dert. Bizim ülkede prosedür işlemiyor işte adam gibi. Arda'yı 11'e satıp 5 milyonu ile yerine Ozan İpek'i koyup devam edebiliyorsan güzel ama Bursaya gidiyorsun 7-8 milyona bile vermiyorlar Ozan'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arda gitseydi muhtemelen bir daha o parladıgı günleri göremezdi. yukarıdaki post'a katılıyorum, arda mümkün degil simao ve reyes'ten forma alamaz. ayrıca arda atletico'nun temposuna uygun bir futbol da oynamıyor. hatta arda'nın futbolu kimin temposudna onu da bilemiyorum. agüero uçak gibi koşturdugunda arda sol çizgide danalar gibi olursa simao yedek kulübesinden koşarak çıkar, ardaya yetişir, topu alır, orta yapar, geri döner, dönerken arda'nın elini sıkar, duş alır, geri gelir, arda'nın eli hala havada olur. ayrı bi konu olarak sormak istedim, türk telekom arena'nın maketinde, girişte bulunan merdiven işlevi gören GS amblemi, stadın nihai halinde olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arda atleticoda çok rahat oynardı, Reyes kaç sezondur deli danalar gibi koşmak dışında bir şey yapmıyor, Simao milli takımdan bile kesildi formsuzluğundan dolayı. Atletico'yu gözünüzde çok büyütmeyin. Evet Inter'den süper kupayı aldılar da, geçen sezon UEFA maçları tam anlamıyla kepazelikti baştan sona. sırf GS maçları değil hiçbir maçta adam gibi futbol oynayamadılar. Lig maçlarına çok bakmadım fikrim yok. Ama dediğim gibi fazla abartmayın Atletico'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Siz yine de Atletico'yu abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Jaxx said: http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THUI83GldPI/AAAAAAAADCM/1LbZD9oZGU4/s1600/45153_153371864673807_100000029845828_457006_5834765_n.jpg ahahha super adam ya.furbolu burda bıraksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hıncal atl madride köy takımı diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Masquerade said: DoubleW said: Red said: Revenant said: Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol bu ne ya fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten seviye akıyor. yanlış anlam için red ve gs lilerden özür dilerim, red nasıl ki takılma maksadıyla yazdıysa beşiktaş için" 3.büyük" lafını bende aynı anlamda yazdım.oyuzden fikrinizle zikrinizi ona göre siz değerlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Jaxx said: http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THUI83GldPI/AAAAAAAADCM/1LbZD9oZGU4/s1600/45153_153371864673807_100000029845828_457006_5834765_n.jpg Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ahuahua süper fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gs nin tepkisi süper yalnız arda teklifi ile ilgili. "hani lan teklif yoktu, alın işte kanıt" diye resmi siteye teklifi koymuşlar :D Teklif metni Dipnot: Ya bütün futbol takımları kofti çevirmen çalıştırıyor ya da gs li tercümanın seviyesine göre bir ingilizce ile yollamış atletico teklifi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 delnan polat... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 alt madrid in harcadıgı parayı valencia harcasa direk RM Barca ile yarısır bencede leş bir takım haa türk takımlarından iyi takım mı her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Red said: Jaxx said: http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THUI83GldPI/AAAAAAAADCM/1LbZD9oZGU4/s1600/45153_153371864673807_100000029845828_457006_5834765_n.jpg ahahha super adam ya.furbolu burda bıraksınahahaha reiiisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 DoubleW said: Masquerade said: DoubleW said: Red said: Revenant said: Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol bu ne ya fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten seviye akıyor. yanlış anlam için red ve gs lilerden özür dilerim, red nasıl ki takılma maksadıyla yazdıysa beşiktaş için" 3.büyük" lafını bende aynı anlamda yazdım.oyuzden fikrinizle zikrinizi ona göre siz değerlendirin. 3. büyük takılma değil ki. beşiktaşlılar bile bunu içten içe bilip kabullenip dillendiremiyorlar o kadar. galatasaraylılarda aristokratik hareketler görmek gözlerimi yaşarttı. ben diyorum Fenerbahçe-Galatasaray gerisi yalan diye ama anlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi beşiktaşlılarda bi 3. lük kompleksi var, kabullenemiyolar, biz şu kadar şampiyon olduk biz bu kadar olduk falan, yani ne biliyim bunun şampiyonluk sayısı yada avrupa başarısıyla alakası yok, ezeli rekabet hep fb ve gs arasında olmuştur. bjk hep 3. takım olmuştur bunu kabul etsenizde etmesenizde böyle kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 de büyüklüğün bunlarla alakası yok, görüşünüzü az geliştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ama 3.büyük hakkatten adamlar neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Tek büyük var o da Galatasaray. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kraliçe gibin. en büyük elizabeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gene zavallıca düşünceler kendini göstermeye başlamış. üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bu ne lol. http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/7767.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Baris almanciligini gostermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şu son 2-3 saat içerisinde emana ya da annan alınmaz ise misimovice de yazık olacak bana kalsa ikisi birden alınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 9 yabancı ile mi çıkıcan sahaya, hayırdır? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar