Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

arda gitseydi muhtemelen bir daha o parladıgı günleri göremezdi.

yukarıdaki post'a katılıyorum, arda mümkün degil simao ve reyes'ten forma alamaz.

ayrıca arda atletico'nun temposuna uygun bir futbol da oynamıyor. hatta arda'nın futbolu kimin temposudna onu da bilemiyorum. agüero uçak gibi koşturdugunda arda sol çizgide danalar gibi olursa simao yedek kulübesinden koşarak çıkar, ardaya yetişir, topu alır, orta yapar, geri döner, dönerken arda'nın elini sıkar, duş alır, geri gelir, arda'nın eli hala havada olur.

ayrı bi konu olarak sormak istedim, türk telekom arena'nın maketinde, girişte bulunan merdiven işlevi gören GS amblemi, stadın nihai halinde olacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Arda atleticoda çok rahat oynardı, Reyes kaç sezondur deli danalar gibi koşmak dışında bir şey yapmıyor, Simao milli takımdan bile kesildi formsuzluğundan dolayı.

Atletico'yu gözünüzde çok büyütmeyin. Evet Inter'den süper kupayı aldılar da, geçen sezon UEFA maçları tam anlamıyla kepazelikti baştan sona. sırf GS maçları değil hiçbir maçta adam gibi futbol oynayamadılar. Lig maçlarına çok bakmadım fikrim yok.

Ama dediğim gibi fazla abartmayın Atletico'yu.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

DoubleW said:

Red said:

Revenant said:

Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol

bu ne ya

fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor

bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten

seviye akıyor.

yanlış anlam için red ve gs lilerden özür dilerim, red nasıl ki takılma maksadıyla yazdıysa beşiktaş için" 3.büyük" lafını bende aynı anlamda yazdım.oyuzden fikrinizle zikrinizi ona göre siz değerlendirin.
Sosyal ağlarda paylaş

gs nin tepkisi süper yalnız arda teklifi ile ilgili.

"hani lan teklif yoktu, alın işte kanıt" diye resmi siteye teklifi koymuşlar :D

Teklif metni

Dipnot: Ya bütün futbol takımları kofti çevirmen çalıştırıyor ya da gs li tercümanın seviyesine göre bir ingilizce ile yollamış atletico teklifi :P
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Masquerade said:

DoubleW said:

Red said:

Revenant said:

Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol

bu ne ya

fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor

bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten

seviye akıyor.

yanlış anlam için red ve gs lilerden özür dilerim, red nasıl ki takılma maksadıyla yazdıysa beşiktaş için" 3.büyük" lafını bende aynı anlamda yazdım.oyuzden fikrinizle zikrinizi ona göre siz değerlendirin.

3. büyük takılma değil ki. beşiktaşlılar bile bunu içten içe bilip kabullenip dillendiremiyorlar o kadar. galatasaraylılarda aristokratik hareketler görmek gözlerimi yaşarttı. ben diyorum Fenerbahçe-Galatasaray gerisi yalan diye ama anlatamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi beşiktaşlılarda bi 3. lük kompleksi var, kabullenemiyolar, biz şu kadar şampiyon olduk biz bu kadar olduk falan, yani ne biliyim bunun şampiyonluk sayısı yada avrupa başarısıyla alakası yok, ezeli rekabet hep fb ve gs arasında olmuştur. bjk hep 3. takım olmuştur bunu kabul etsenizde etmesenizde böyle kalacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...