4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Insua beğenmiyorsunuz ya ne diyeyim size. Cafu felanmı bekliyorsunuz anlamadım ki :) Misimovicden daha çok sevindim. Insua'ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Revenant said: pino diye bi maestro almistiniz koymamissiniz onu kadroya fosmu cikti nedir 3. lig topcusu mubarek lol Daha önceki kariyerini çok takip etmediğimiz, bilmediğimiz bir adamı 20 dk oynadığı futbola bakarak ilk 11'e almıyoruz, aynı şekilde 20 dk'lık performansına bakıp fos çıktı 3. lig topçusu diye yaftalayanlara da gülüyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Revenant said: pino diye bi maestro almistiniz koymamissiniz onu kadroya fosmu cikti nedir 3. lig topcusu mubarek lol posttan adeta umut sarıkaya karikatürü gibi kıskan kıskan kıskan kıskan kıskan efekti fışkırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Rewendor said: Revenant said: pino diye bi maestro almistiniz koymamissiniz onu kadroya fosmu cikti nedir 3. lig topcusu mubarek lol Daha önceki kariyerini çok takip etmediğimiz, bilmediğimiz bir adamı 20 dk oynadığı futbola bakarak ilk 11'e almıyoruz, aynı şekilde 20 dk'lık performansına bakıp fos çıktı 3. lig topçusu diye yaftalayanlara da gülüyoruz sadece. Valla "Maestro" aldik diyenlere gül bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Rewendor said: Revenant said: pino diye bi maestro almistiniz koymamissiniz onu kadroya fosmu cikti nedir 3. lig topcusu mubarek lol Daha önceki kariyerini çok takip etmediğimiz, bilmediğimiz bir adamı 20 dk oynadığı futbola bakarak ilk 11'e almıyoruz, aynı şekilde 20 dk'lık performansına bakıp fos çıktı 3. lig topçusu diye yaftalayanlara da gülüyoruz sadece. görende teknik direktör konusuyor sanar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu bjklilerde Bokunda boncuk bulan cocuklar gibiler. bu yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Daha oynamamış adam üzerine yardırmak pirayslız yalnız. Bir zamanlar bonus hikayesi vardı. Üzülmeyin sonra da aman diyelim. Bir de bi İlhan İrem Robinho vardı, ona ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 E maestro aldık diye kim dedi? Onu geçtim maestro olmadığını nereden biliyorsun? Adam 20 dk oynadı, sakatlıktan oynayamadı ne olduğunu göremedik. Ribery'e de anelkanın bonusu ehi ehi diyen cahil bakışın günümüz versiyonu bu da heralde, daha ölçmeden biçmeden hemen kötülemek. biraz kafanızı kullanın bi işletin düşünün ona göre yazın. Daha 2 maç izlemediğiniz adamı kötülemek ne kadar mantıklı bunu bile mi tartamıyorsunuz kafanızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Adam nereye saldırıcağını şaşırmış boşverin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wdLFQODeqOk&feature=related Video bakındım insua için bi göreyim transferi diye de skills highlights videosu bulamadım bun buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bir de şu Avrupa'dan elenmişiz Türkiye'de 100 puan alsak neyleyim tribini bırakın abi bence. Tamam ben de deli oluyorum abuk subuk elenince Avrupa'dan ama oraya giden yol Türkiye'de en azından 2. olmaktan geçiyor. Kaç senedir CL müziğine hasretiz lan. Seneye TT Arena'ya da geçiyoruz. Trabzonspor, Bursaspor bu sene gayet iyi top oynuyorlar. Beşiktaş oldukça güçlendirdi elini. Fenerbahçe zaten her daim zirve rakibimiz. En kötü 2. olmamız lazım, hatta alınan şampiyonluktan çok direk CL vizesine sevineceğim. Ve siz bu ligde başarılı olamadıkça Avrupa'yı unutun zaten. Bence gayet de ciddi ve anlamlı gelen transferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Revenant said: Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol bu ne ya fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Revenant said: Valla "Maestro" aldik diyenlere gül bence. biz demedik ki, adamın geldiği yerde diyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 hahaha ulan o faks nedir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 a. madrid faksı yalanlamış, biri yönetimi işletmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 haha gsli taraftarlar bir ingiliz futbol forumuna koymuş faksı, sanırım hava atmak için. adamlar kesinlikle gerçek olduğuna inanmıyor kullanılan ingilizce falan nedeniyle. :D birde nasıl bu faksın ortaya çıktığını merak etmişler. adamlar bilmiyorki bizim kulüpleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Red said: Revenant said: Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol bu ne ya fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arda bıraksın bu gönül işini falan. atletico madrid ispanya nın 3.büyük kulübü. avrupa nın önde gelen kulüplerinden. her maç 55.000 kişiye oynayan bir kulüp. 2.ligde bile oynadılar her maç doldu. yani küçümsememek lazım.atlecio baya büyük bir kulüp. üstelik şu an ki atletico takımına ona çok uygun. ispanya ligide arda ya uygun. gitmesi gerekirdi. bu teklife hayır demişşse artık bırakacak avrupa işini. burda güzel kızları götürür. tembellik yapar. 30-32 yaşına geldiğinde hasan şaş gibi küfürlerle malatyaspora gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 DoubleW said: Red said: Revenant said: Evet sizin Quaresmayi Guti'yi kiskandiginiz gibi kiskaniyorum Pinoyu buyuk topcu lol bu ne ya fenerbahçelilerin canını yiyim ya şu 3. büyük araya giriyor bu gidişle bi 10 sene daha fener yedirir size zaten seviye akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 seviye hemzemin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bence Arda şu an itibarindeki fizik gücüyle/kondüsyonuyla ne Reyes'den ne de Simao Sabrosa'dan formayı alamazdı :p Ama atletico madrid uefa kupasının üzerine şimdi inter'i yenip süper kupayı da alınca avrupanın en gözde takımı oldu gibi birşey bu sezon için, belki de gitmesi kariyeri için daha hayırlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bencede gitmeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/THUI83GldPI/AAAAAAAADCM/1LbZD9oZGU4/s1600/45153_153371864673807_100000029845828_457006_5834765_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar