Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Mesela Misimovic'de pürüz maç başı paradan dolayı çıkmış, ondan gecikti diyorlar. Avrupa Ligi'nden elenince 7-8 maç otomatik olarak gg olduğundan o parayı da istemiş falan filan...

Ayrıca biz abartıyoruz EL'yi. İzlenmiyor yani Mart ayına kadar EL dünyada. Ha ama yine kupa 2 tabi, burda oynayacan, puan toplayacan ki CL için tecrübe olsun, önün açılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

abi 2 sükseli sonuç alırsın hemen dikkat çekersin filan. ne biliyim.

sonuçta orda oynadığı maçlardan, attığı gollerden veya kazandığı maçlardan da prim alıyor. Paraysa sırf dert, ordanda bi ton para kazanabiliyor

EL'yi kazanırsan CL'ye ayakbastı parasını alıyorsun anca, maddi getirisi baya az.

Daha önce kupayı aldık veya zaten önemsizdi bahanelerine sığınmıyorum ama, misal Beşiktaş için güzel bir amaç bu sene bu ligde ilerlemek. Ama biz resmen CL gediklisiyken unuttuk o ligi ve kaç senedir EL'yi alacaz diye kasıyoruz, olmuyor, boşuna sakat veriyoruz, lige dönemiyoruz. Ben Skibbe'li senede Hamburg'a elendikten sonra boşuna külfet demiştim, geçen sene Atletico ile oynarken de dramatik bir şekilde elensek de elendiğimize öyle deli üzülmedim.

Gelen adam Pendik'e gelmiyor herhalde, bu sene şampiyon bitirip seneye CL'ye oynamaya geliyor sonuçta geldiği takım belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misimovic pure skill bir adam, Boşnak olması da avantaj bence de. Ama kuşkum, Magath ile çalışan her oyuncunun zirve sezonu oluyor, sonra yine standartlarına dönüyor. Gerçi geçen sene 10 gol 15 asist oynamış ama, en değerli oyuncu seçildiği seneye göre gerilemişti performansı, gerçi takım olarak öylelerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Elano elde patladı ama. bu yukardaki kadro oynarsa bizim gibi defansı folloş olabilir gs nin.
Çünkü servet artık eski servet değil.

Aslında Galatasaray, defans mentalitesi olarak gayet iyi, ama oyuncu tercihleri yanlış. Alacaksın defans dörtlüsünü halatla bağlayacaksın sokakta öyle gezecekler, birlikte hareket etme özürü var.

Elano takım pas üzerine kurulduğu sürece elde patlamaz, o beklenen yıldız değil kesinlikle ama bence ilk 11'e ilk yazılacak adamlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Bana garip geliyor. Her takım için geçerli bu ama Avrupa Kupalarında elenen bir takıma neden transfer olmak ister bi oyuncu. sırf para için demeyin yani.. enteresan.

Wolfsburg'da Diego falan var, orada yedek kalacaktı, kendisini almak isteyen diğer takımlar da alman takımıydı o yüzden Wolfsburg satmak istemiyordu.

Elindeki tek seçenek GS'ydi bu yüzden, yedek kalmaktansa GS'de kariyer parlatırım demiştir.

Ki Wolfsburg'un da Avrupa'da çok fazla ilerlemesi mümkün gözükmüyor pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...