Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

taraftarı da anlamıyorum ben bazen.

hem yıldız almayalım para saçmayın diyorsunuz yeri gelince, ismi çıkmamış, alt seviye ligde başarılı işler yapan oyunculara yönelince de ohoo koskoca gağasarrayda ne işi var bu adamın diyorsunuz. :p

yönetim yetersiz o apayrı bir konu zaten ama bu ibricic 2 sene sonra premier lige 2. bir modric vakası olursa ağlamayın. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

taraftarı da anlamıyorum ben bazen.

hem yıldız almayalım para saçmayın diyorsunuz yeri gelince, ismi çıkmamış, alt seviye ligde başarılı işler yapan oyunculara yönelince de ohoo koskoca gağasarrayda ne işi var bu adamın diyorsunuz. :p

yönetim yetersiz o apayrı bir konu zaten ama bu ibricic 2 sene sonra premier lige 2. bir modric vakası olursa ağlamayın. :p

Adamın modric olacagı varsada Turkiye'ye gelince öyle bir ihtimal kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer sezonunun 2-3 gün uzatılma ihtimali varmış.................................

@4Ever

Bu ülkeden bir Ribery geçti, Modric ne ki yanında. :)

Yeter ki adam gibi scout ekibi kurulsun.

Çoğu kişinin burun kıvırdığı Porto mesela bu işi çok iyi yapıyor.

Son 10 sene oyuncu satışlarından geliri 250 milyon Euro'yu buldu.
Bu sene yine 2-3 tane adam aldılar 3-4 milyondan. En kötü 1'ini okuturlar 15-20 ye.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Son 10 sene oyuncu satışlarından geliri 250 milyon Euro'yu buldu.
Bu sene yine 2-3 tane adam aldılar 3-4 milyondan. En kötü 1'ini okuturlar 15-20 ye.

bizde öyle işlere girsen büyük takım bu işlere mi bkacak derler lafı azının orta yerine vurular kime göre büyükse bu takımlar

büyük takım yıldız bulmaz alır offff
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...