Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

bu scoutgs falan bayağı komik. KESİN GELDİ KESİN BAK YAZDIK diye birşeyi üstüne vurgulaya vurgulaya yazarsan, hem de üç oyuncu için birden (rosicky, ledesma ve altidore muydu ?) sonra insanlar "geçin bunları yaa" dediğinde "ama biz bildik :(" demenin alemi yok.

dünyadaki tüm futbolcuları türkiye'deki tüm takımlara getirdiği için fanatik biz bildik de der scoutgs ile. yüzde biraz daha düşük sadece tek fark o.
Sosyal ağlarda paylaş

senin dediğin FSN fizban.

scoutgs rosicky ve ledesma hariç geçen seneden bu yana tüm transferleri yazdı. bu sene cana ve pino isimleri yokken medyada yazdılar hatta jaja'nın ts'ye gittiğini yazdılar hiçbir yerde yokken.

ha misimovic gelse ne olacak şu takıma?

bi bok olmayacak yine. adam iyi olsa bile 3-5 maç kazandırır kişisel çabasıyla işte.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu scoutgs falan bayağı komik. KESİN GELDİ KESİN BAK YAZDIK diye birşeyi üstüne vurgulaya vurgulaya yazarsan, hem de üç oyuncu için birden (rosicky, ledesma ve altidore muydu ?) sonra insanlar "geçin bunları yaa" dediğinde "ama biz bildik :(" demenin alemi yok.

dünyadaki tüm futbolcuları türkiye'deki tüm takımlara getirdiği için fanatik biz bildik de der scoutgs ile. yüzde biraz daha düşük sadece tek fark o.

abi, yani şurada modsun, biraz zeka plz. yüzde düşük falan, salladığımızı mı ima ediyorsun? evet öyle sallıyoruz ki baros'un 2 yıllık (altını çiziyorum bunun) sözleşme imzalayacağını söylüyoruz, yarın resmi site yazıyor. biraz akıl mantık yahu, bu sallanarak tutturulacak tarzda bir şey mi? pino ve cana da cabası..

ledesma ve rosicky de bir aksilik oldu, olabilir. bu, bizim salladığımızın göstergesi olmuyor. altidore'u yazan fossa bloguydu. 3. ismi yazmadık biz. o fossa blogu da bizim yazdığımız transferleri üstüne bir tane de kendi sallayarak yazan bir site, başka bir şey değil.

yani kusura bakmayın ama yüzsüz insanlar var. 5 tane transfer, bilgi vs. doğru yaz, bir tane transfer olmasın, hemen "hehe demek ki bunlar da sallamacı, yüzdeleri yüksek" modu. yemin ediyorum kafayı yiyicem bu tarz insanlarla, anlaşılmıyor bazı şeyler sanırım. neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan galatasarayın probleminin sadece transfer olmadıgı çok bariz

misi gelse ne olacak ki ?

bu adamlar kasıtlı oynamıyorlar.misivovic gelince hakan balta servet mustafa sarp barış arda nolcak

bunlar günü kurtarmalık kıçı kurtarmalık işler

gs yine 4. 5. olacak

seneye nolcak.her zaman aynı geyikler.şu takımın onunu açamadılar bi.saçma sapan işler
Sosyal ağlarda paylaş

blog ile karıştırmışım ben scoutgs'yi, ama değişen birşey yok ki.

ayrıca, baya zeka var bende, sen rahad ol plz. eğer bir tane dahi tutmayan transfer varsa, demek ki kesin transferleri sunmuyormuş dimi bu site ? sadece yüksek yüzdeli fotomaç oluyormuş değil mi ? yani scoutgs şimdi mesela "xabi alonso salladı real madrid'i, galatasaray'a geliyor" yazsa, buna koşa koşa inanacak mısınız ? inanmayacaksınız. bir kez yalan haber yazıldıktan sonra hep olur, niye olmasın.

kaldı ki milan baros'un sözleşmesinin uzatılacağını düşünmek için duyuma gerek yok. 2 yıl da gayet makul bir rakam. ben de fm'de uzatacak olsam 2 yıl uzatırdım.

misimovic konusuna gelince, galatasaray bence bu sezonu direk boşversin. önümüzdeki sezon için yatırım yapmaya baksın. ucuza falan transfer arasın öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

blog ile karıştırmışım ben scoutgs'yi, ama değişen birşey yok ki.

ayrıca, baya zeka var bende, sen rahad ol plz. eğer bir tane dahi tutmayan transfer varsa, demek ki kesin transferleri sunmuyormuş dimi bu site ? sadece yüksek yüzdeli fotomaç oluyormuş değil mi ? yani scoutgs şimdi mesela "xabi alonso salladı real madrid'i, galatasaray'a geliyor" yazsa, buna koşa koşa inanacak mısınız ? inanmayacaksınız. bir kez yalan haber yazıldıktan sonra hep olur, niye olmasın.

kaldı ki milan baros'un sözleşmesinin uzatılacağını düşünmek için duyuma gerek yok. 2 yıl da gayet makul bir rakam. ben de fm'de uzatacak olsam 2 yıl uzatırdım.

nasıl değişen bir şey yok ya? ikisi farklı siteler, çok şey değişir.

hala yüksek yüzdeli fotomaç diyorsun. ne alakası var ya? sen siteyi doğru düzgün takipe etmemişsin, etmiyorsun, çok bariz bu zaten. gelip bir de ahkam kesiyorsun yanlış bilgilerle. fotomaç dediğin gazete günde 6 tane oyuncu yazarken, biz yaz döneminde sadece 4-5 tane isim yazdık. baros, jaja vs. de cabası. zaten kesin diyen oldu mu? onu nereden çıkardın, merak ettim. %100 garantisi vermiyoruz, %100 biliriz de demedim, ama sen sallamakla ihtam ediyorsun çok ama çok saçma bir şekilde. yüksek yüzdeli fotomaçmış, iyi güldüm.

evet. baros'un 2 yıl sözleşme uzatacağını resmi siteden 1 gün önce bilmek çok basit bir şey. sallayarak tutturalabilir. senin dediğine göre biz baya baya yüzdeli sallıyoruz. milyon futbolcu arasından 3 transfer (misimovic ile 4 olacak) bildiğimize göre (Sadece 2 tane yanılırken) baya iyi sallıyoruz, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...