Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

ya eğer arda o yüzden tribe giriyorsa bi zahmet gitsin ölsün zaten.reykard burda sadece ardadan bahsetmiyor ki tüm takımın genelinden bahsediyor.
birde eğer tercümanın hatasıysada tercüman tam bir hanzoymuş.eğer gerçekten böyle birşey dediyse onu tutmaları saçmalıktanda öte birşey artık

e tercümanları zaten angut gs'nin. bugüne kadar kovmadılar şimdi mi kovacaklar?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Üç senede 40 milyon avro harcamış, bu dönemde en pahalı yerli oyuncu olarak Hakan Balta'ya 1 milyon avro+Ferhat Öztorun'u vermiş bir takımız ve şu an itibariyle kimsenin para diye sızlanmaya hakkı yoktur.

Başarı yalan olur tabi.

Vakti zamanında Gökhan Gönül, Onur Kıvrak, Selçuk Inan, Özer Hurmacı gibi oyuncuları komik rakam farklarından kaçır sonra sızlan...
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

abi hahahahah

gece rüyamda emana'yı gördüm lan. adam bi top oynuyor bir koşuyor görecektiniz. 3 ayda 1 rüya görürüm onda da emana'yı gördüm. demek ki bitti o transfer, geliyor adam.

rüyada zenci görmek? hmmm.....

ve katılıyorum oruçtan dolayı bu oyuncular böyle her sene aynı şeyi yaşıyoruz biz değişmiyor ne müslüman bir takımsın sen be galatasaray..

riykard geçen yıl oructan dolayı performans düsüklüğü olduğu icin orucu yasakladı bu sene

bu sefer de oyuncular rikarda küstüler sen bizim inançlarımıza nası karışırısın rörörör diye

afferim gençler aynen devam hakan şükür abiniziin izinden aynen devam, hatırlatırım hakanın ismi de hic eksilmezdi böyle takımdaki müslüman cemiyetçilik seyinde.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sergen güzel bişey söledi dün, rikard madem transferler yapılmadı diyor, e madem takım da yetersiz diyorsun , bıraksaydın o zaman ? daha sezon başında benim prensibim var diyip bıraksaydın?

sen bu adamlarla da yaparım ben diye devam ettin demekki. simdi neden oyuncular iyi değil transfer yapmadılar diyorsun ki? basıcaktın istifanı bak bakalım ne oluodu o zmn rikard para düsünmüo demek hayalcilik, para düsünmeseydi sene başında bırakırdı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

rezilliğin ilk fişeği ateşlendi. inşallah doğru değildir.

Galatasaray'ın Arnavut futbolcusu Lorik Cana ülkesinde Freski Rinore'ye konuştu.

G.Saray'a geldiği için büyük hayal kırıklığı içinde olduğunu belirtti. Babası Şefik'in ısrarlarıyla G.Saray'a geldiğini fakat hiç de beklediği bir ortam bulamadığını, Rijkaard ile transfer görüşmeleri sürecinde hiç görüşmediğini, bu nedenle de Hollandalı teknik adamın kendisine karşı bir tepkisinin olduğunu hissettiğini belirtti.

Profesyonel olduğunu, yedek kalmanın kendisi için sorun olmadığını ama önünde oynayan oyuncuları gördükçe G.Saray'da forma giyemediği için sorunun kendisinde değil başka yerlerde olduğunu düşündüğünü söyledi. Babası ile G.Saray yüzünden tartıştıklarını da doğruladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda bu kadar kötü gs bu kadar umutsuz taraftar görmedim ya.bi karpaty in karşısına bile favori olarak çıkamıyoruz.bu hafta eskişehir maçından bile umudum yok yani.tamam geçmiş yıllardada kötüydük ama bu kadar kötüsünü ilk kez görüyorum.umarım en kısa zamanda toparlarız yoksa gidişimiz çok kötü.
ednanlar saolsun takımı ne hale getirdiler
Sosyal ağlarda paylaş

transfer dönemi bitti bitecek, hani avruapdan da elendik artık alınabilecek oyuncu sayısı iyice azaldı, gelmezler türkiyeye.

teker teker herkese 5 milyon euro teklif etmeye vakit yok.

basına bildiri geçelim "elimizde 5 milyon euro var, ön libero lazım, bize 5e oyuncusunu satacak kulüpler bi çaldırsın arayalım aralarından seçeriz" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasaray için o kadar ümitsiz değil durum. baros yine ortalamanın üzerinde gol atacaktır ligimizde. ilk yarı biraz sıkıntılı geçse de yeni transferler oturunca güzel bir takım ortaya çıkacak. defans ve kalesi beşiktaşla birlikte yıllardır şaibeli zaten galatasarayın.

asıl sıkıntı halihazırda tribün kültürü olmayan galatasaray taraftarını iyice küstürmek. büyük beklentilerle yapılan toki arena açılışına kadar taraftar çoktan elini ayağını çekmiş olabilir tribünden. ilginç olaylar tabi bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce defalarca kadronun yetersizliğinden,ortasaha elemanlarının kötü olduğundan bahsettik,ancak artık şu son 7 maçta alınan tek galibiyet,ve -onu geçtim- oynanan berbat futbol(muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü GS) artık bana,transfer istedik olmadı,Barış-Sarp-Ayhan'la buraya kadar lafını anlamsız kılıyor...
Rijkaard'ın en büyük hatasının takımı 1.5 yılda bir gram ilerletememek olduğu kesin,ve bunun ben oyuncu yapısından bağımsız olduğunu düşünüyorum...
Elinizdeki kadro kafanızaki sisteme uygun olmayabilir,kabul,zaten herkes dile getiriyor bunu,ancak sizin de ortaya birşeyler koyduğunuzu,en azından oyunun diğer yönlerinde birşeyleri değiştirmeye çalıştığınızı göstermeniz gerekir...
Mesela ayağa pas yapamıyordur takım,orta sahadan iyi oyun kuramıyordur ama,pres yapıyordur,mücadele ediyordur,farklı hücum varyasyonları deniyordur..En azından birşeyler deneniyordur ve bunu görürsünüz...
Maalesef 1.5 yılda Galatasaray en azından şunu yapıyor diyebileceğimiz gelişme olmadı..
Bunun dışında en büyük problem,ve -yine oyuncu kalitesinden bağımsız olarak- takım gitgide birbirine ve hocaya karşı düşman oluyor,takım içindeki dostluğun,mücadelenin,azmin,isteğin sıfır olduğu kesin ve bunun sonuçlardan bağımsız,başka nedenleri olduğunu düşünüyorum...Hoca ile takım arasında uçurumlar var sanki,bu Rijkaard'ın kendisi ve futbolcularla alakalı bir durum,aynı zamanda yönetim boşluğunun,idari bir sorunun nedeni,takımda bir menajer olmayışının,oyuncuların sorunlarıyla ilgenecek,hoca ile yönetim arasındaki kopukluğu giderecek insanlar gerekli..İş sadece Rijkaard'ı aldık,devrim yapmasını bekliyoruz demekle olmuyor maalesef...
Takımdaki yerlilerde ciddi bir sıkıntı var bu kesin,Barışlar,Ayhanlar,Sarp'lar belki çok yetenekli değiller fakat bu takım Cihanlar,Orhan Aklar varken bu kadar ruhsuz oynamadı...
Arda başlı başına bir sorun haline gelmeye başladı,sonu nereye gider bilemiyorum...
Galatasaray'ın kadro yetersizliği,benim için iki maçtada kendinden kat kat güçsüz Karpaty'yi yenememesinin kesinlikle bahanesi değil..Bu takım şu haliyle,kim oynarsa oynasın maç kazanamaz,çünkü kimse ne bir takım gibi oynuyor ne bir yardımlaşıyor,hiçbirşey yok yahu,birbine kızan bile yok neredeyse,birbirinin arkasını kollayan,destek veren,toparlayan,hırsını ortaya koyan...
Ben GS'nin çok kötü kadrolarla kötü maçlar oynadığını gördüm ama bu kadar ruhsuz halini hiç hatırlamıyorum...
"Defans istedik almadılar", bence bu buzdağının görünen kısmı...
Sosyal ağlarda paylaş

http://beta.ntvspor.net/haber/futbol/22199/disarida-seyirci-var-mi

Galatasarayın hali bu beyler

Sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan özel uçak sabaha karşı İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Galatasaraylı futbolcular, çok sayıda Çevik Kuvvet polisinin oluşturduğu güvenlik kordonundan geçerek takım otobüsüne bindiler. Kaptan Arda Turan ise takım otobüsü yerine ticari bir taksiye binerek havalimanında ayrıldı.

Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan Akman güvenlik görevlilerine "Dışarıda seyirci var mı?" diye sordu. Takımı karşılamaya gelen bir taraftar ise protesto alkışında bulundu.

takım kaptanısın ulan sen, celebrity değil gidip takımı toparlaman gerekiyor ama işteee

seni oraya kaptan yapanda kabahat sen git alt yapı oyuncuların saçını kes başka da bişey yapma ardacım afferim, burda simdi bülent olucaktı ağzının orta yerine vururdu GEÇ BİN OTOBUSE ASABIMI BOZMA! diye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...