Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lava lambası

Red

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lava lambası alıcamda.netten nerde alabiliriz güzel

gittigidiyorda az çeşit var ve beğenmedim

kırmızı istiyorum.çok minikler var hep en azından insan bel hizasına falan gelen arıyorum
Mesaj tarihi:
hemen gidip alıyorum

allahsızlar lava lambası topici okumustum ben bu forumda ama bulamadım.orda herkes atıp tutuodu böyle lava lambam var böyle lavacıyız :)
Mesaj tarihi:
Bana sevgilim almıştı bi ara, bi kaç kere yaktım öylesine de sürekli yakılcak bir şey değil ya. Çok ısıtıyor etrafını. Bir de karşısında dalıp gidiyorsun (çalışma masana falan koyarsan) vakit kaybı.

Ama diğer taraftan gayet hoş şeyler, niye eskiden popülermiş ve teknoloji onlar için gelişmemiş şaşırıyorum.
Mesaj tarihi:
hakkaten çinde üretimi durmuş olabilirde satılıyor yani

pratikere bakayım

gittigidiyorda lazerli bişi var.150 kagıt.

ya odamda lava stickeri var.kumaş stickerlardan büyük birşey.hani onnu altınada lava lambası çakarsam güzel bir aksesuar olur

senke senin sitedekiler ggde de var daha ucuz hemde.ama hep ufak masa başı lambaları onlar
Mesaj tarihi:
reddiye said:

benim var mesela praktikerden aldım sen de ordan al bence çok ucuz
bir de bulursan 60w lık lava lambası ampülü gerek lütfen çok acil fiyatının 3 katını veririm.

neden nerde yaşıosun :)
Mesaj tarihi:
aha praktikerde buldum.gg de mavisi olan ürünün kırmızı var.ulan adam gg de 70 e satıyor aynısını burda 50 küsür
Mesaj tarihi:
şimdi bu lava lambam geldide.bunun kapagı acılır mı ?.su dolu kısmın kapagı.kullanma klavuzunda birşey söylemiyor.

lan bu içindeki şeyler yuvarlak falan olmuyor ne iş :)bozuk
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
EagleEye said:

bunun devamlı hareket etmesimi gerekiyo. benimki bi çıktı yukarı aynı şekil kaldı öle. daha ısınmasımı lazım 10dk falan oldu takalı :P

yukarı çıkınca soğuyup geri inmesi gerekiyor

ya lamdan fzla ısıtıyor ya da malzemesinde bir hata var
  • Yeni Oluştur...