Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım:Rüştü Şaibe Yaptı

khalad

Öne çıkan mesajlar

2 . spor Sporcunun veya sporcuların temsil ettikleri renklere, kulübe veya bayrağa bağlı kimse:

TDKnın açıklaması

eğer ben Fenerbahçe taraftarıysam benim için Fenerbahçe her zaman başarılıdır. Ister yenilsin ister yensin. Taraftar olmak taraf tutmaktır bende tutuyorum. Fenerbahçe'nin o zamanda başında kim varsa, ne yaptıysa, ne sölediyse benim için doğru olanda odur.

@ cavanagh ; benim 2li tartışma yaratmak gibi bir olayım yok.

Hani taraftar olmak at gözlüğü takmaksa evet takıyorum o gözlüğü, çıkarmak gibi bir niyetimde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@ hel

tamam abi sen taraftar olayını yanlıs anlamışsın.koyun sürüsü oluyor o dediğin

o takım varsa senin sayende var senin için var.takımı yansıtan sensin yönetim gelir geçer

başkanına baglanmıcaksın formaya baglanıcaksın

gerektiğinde eleştiriceksin başarısızlıgı kabul ediceksin.fener şampiyonlugu kaybetti diye sonsuza kadar başarısız sayılmıyor

sen takımını eleştirmezsen kim eleştiricek
Sosyal ağlarda paylaş

@ Red

Ben zaten Fenerbahçe'yi eleştirmem, kişileri eleştiririm.

Benim söylemek istediğim buydu, belki söliyemedim önceki mesajlarımda.

Eleştirilcek isim varsa Daum'dur, yıl içinde gerekli oyunu oynamayan futbolculardır veya takımı bu noktaya getiren yöneticilerdir.

Sonuçta ne Aziz Yıldırım ne Alex ne de bir başkası kalmicak. Hepsi gidicek Fenerbahçe kalıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Helcaraxe said:

Absolut said:

Aha Melihe bulaştı valla işi zor artık Azizin.
Yakında Üzerinde Aziz yazan balonları patlatır TVlerde Melih.

Bence Melih'in bir dahaki seçimlerde işi zor :D

ankarada kaç tane fenerli var da zor olsun :)

önce cümleni düzeltiyim de.

valla kaç fenerli var kaç xsporlu var bilemem ama Melih Gökçek'in genel olarak siyaset tarafında işi zor bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz yıldırım yanlışlıkla şampiyon olduk diye sahaya inip kutlamaya başlasa sende mi koşucan? O kadar da şaşkın değilsindir canım.
Helcaraxe said:

2 . spor Sporcunun veya sporcuların temsil ettikleri renklere, kulübe veya bayrağa bağlı kimse:

TDKnın açıklaması

eğer ben Fenerbahçe taraftarıysam benim için Fenerbahçe her zaman başarılıdır. Ister yenilsin ister yensin. Taraftar olmak taraf tutmaktır bende tutuyorum. Fenerbahçe'nin o zamanda başında kim varsa, ne yaptıysa, ne sölediyse benim için doğru olanda odur.

@ cavanagh ; benim 2li tartışma yaratmak gibi bir olayım yok.

Hani taraftar olmak at gözlüğü takmaksa evet takıyorum o gözlüğü, çıkarmak gibi bir niyetimde yok.
Sosyal ağlarda paylaş

lan haftalarca herkes 213214 kişiyi fenerbahçe lehine şike yapmakla suçladı. kimse bişi demedi. kimse karşı çıkmadı. olmaz ole şey diyen bile olmadı. şimdi aziz yıldırım bu olaylara karşı e ozmn rüştüde şike yapmıştır diyince bi anda ortam gerildi. herkes aziz yıldırıma kan kusuyo. ayıptır yahu. aziz yıldırımı hiç sevmem ama adamın orda dediği şey "eğer bizim lehimize bu kadar kişi şike yaptı diolarsa ozmn rüştüde bizim aleyhimize şike yapmıştır". ama tabi herkes lafı götünden anlayama okadar meyilliki iş aziz yıldırım ve fenerbahçe olunca. hemen herkes bi rage olmuş ÖMÖN TÖNRÖM ÖZÖZ YÖLDÖRÖM RÖŞTÖYÖ ŞÖKÖCÖ DÖDÖ diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim orda demek istediğim böle ilk başarısızlıkta bu gitsin şu gitsin, herkes istifa etsin şeklinde konuşanlara yönelik benim cümlem.

Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'dan önceki ve sonrası hali apaçık ortada. Bu takıma sadece futbol şubesi değil her branşta kattıkları ve katmaya devam edeceği şeyler de ortada.

Bir kişi ciddi anlamda Fenerbahçeliyse yaşanan şeylerde ani kararlar ve isyanlara kalkışacağına Fenerbahçe için çalışan ve iyi şeyler yapan insanlara destek vermelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

of of

artık baydı ya aziz yıldırımın bu saldırıları. kaybedince kaybettim demesini öğrenemedi 13 senede sürekli bir yerlere saldırıyor. tam bir pis fenerli bu adam gerçekten. arkadaş arasında rastladığınız, bu forumda da bolca mevcut olan pis fenerlilerden. fenerlilik gözlerini kör etmiş herşeye salya sümük akıtarak saldırıyorlar işte.

ahlaksız adam ya. kardeşini rüştüye gönderip iyi oyna dediğini nasıl açıklayacak peki?

Beşiktaş'tan Yıldırım'a yanıt

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kaleci Rüştü Reçber ile ilgili açıklamalarına resmi internet sitesinden yanıt verdi.

NTV Spor ve Ajanslar

Güncelleme: 14:21 TSİ 19 Mayıs. 2010 Çarşamba

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım'ın bugün TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız.

Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir.

Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.

Sayın Yıldırım’ın konuşması içerisinde geçen oyuncumuz Rüştü Reçber ile ilgili bir takım imalı beyanatlarına da cevap verme gereği duyduk.

Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz 'Yenilin' dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

Spor kamuoyunun çok iyi hatırlayacağı gibi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, kısa bir süre önce Fenerbahçe’nin rakiplerinin kalecilerine ahlaksız teklifler yapıldığı konusundaki duyumlarını dile getirmişti. Bu açıklamayla ilgili ne hikmetse suskun kalan Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerin saygılarımızla sunarız."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...