Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güiza'dan şok karar

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Aslında adam kadar pozisyona girebilen kimse yok TR futbolunda ama sonuç elde edemiyor bi turlu.

benim de arkamda alex olsa ben de girerim o kadar pozisyona alex bana da pas atsa o kadar ben de girerim o kadar pozsiyona. sonuç olarak belki guizadan bile fazla gol atabilirim :P

aranızda kendini akıllı zannedenler çıkabilir diye değiştirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi güizada olması gereken özelliklerin hiçbiri yok. adamı savunanlar da olması şart olmayan özellikleri olduğu için savunuyolar.
satılsın adam gibi bi forvet alsın artık fenerbahçe. kezman üstüne güiza o kadar bıktırdı ki fenerin düzgün bi forveti olduğunu hayal bile edemiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

semihli maçlar hiç zevk vermiyor. adeta beşiktaş gibi oynamaya başlıyor takım. Alex bile malesef orta sahaya çekilmeye adeta defansif beşiktaş orta sahası gibi mücadele etmeye mecbur kalıyor. Guiza ile takım daha ileride basıp sahayı ortalıcak şekilde dağılıyor. bu yüzden maçları takip edip izleyen akılcı dimağlar farkında olayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şey var aslında, her forvet tek santrafor olarak oynayamıyor. Kezmanın patlamasında da bunun payı var mesela. Sistemler her oyuncuya uymuyor, Ibra Ibrayken ayak uyduramadı sisteme. Fenerbahçenin Güiza'yı alırkenki politakası baştan yanlıştı bir kere, "İSPANYA GOL KRALI MI, GELSIIIIIIIIIIIIIIIIN, NAMIMIZ YÜRÜSÜN BRE HEYT" şeklinde dasdsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

semihli maçlar hiç zevk vermiyor. adeta beşiktaş gibi oynamaya başlıyor takım. Alex bile malesef orta sahaya çekilmeye adeta defansif beşiktaş orta sahası gibi mücadele etmeye mecbur kalıyor. Guiza ile takım daha ileride basıp sahayı ortalıcak şekilde dağılıyor. bu yüzden maçları takip edip izleyen akılcı dimağlar farkında olayın.

Evet de Güiza tipinde sadece gol atabilen adam alsanız yine olacak, daha iyi olacak. Sırf takım daha önde oynayabiliyor diye dünyanın en kazma forvetini takımda tutmak anlamsız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

guiza'nın geldiği takım ispanya liginin türkiye'deki anadolu kulüplerine benzer bir statüsüne sahip, açık defanslara karşı oynayan bir takımdı. malesef biz Fenerbahçe olarak her maç adeta bir barçaya, real madride karşı mücadele veriyor oluşumuzdan ötürü, kapalı defansların arasında guiza zorlanıyor. ver guizayı gençlerbirliğine, kayseriye, coştukça coşsun. olay biraz da bu yüzden büyük takım topçusu alma olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkasokak neyini savunuyosun abi bu adamın. istedigi takımda oynasın son vurusu olmadıktan sonra neye yarar?

son vurusu iyi olmayan forvet olurmu? olmaz. neyini tartisiyoruz.

kimi forvet vardır acaip iyi calım atar adam eksiltir, kimi forvet vardır cok iyi yer tutar kıcıyla gol atar.

guizada bunlarin hic birisi yok, deli dana gibi kosuyor sadece.

adam gibi son vurusu iyi olan bir adam gelsin yeter.

bu arada ispanya milli takım kadrosundan da cıkarılmıs guiza.

gider isallah.
Sosyal ağlarda paylaş

demek istediği daha çok "Güiza kilitli defansı açabilecek tarzda bir oyuncu değil, geniş alan topçusu" şeklinde bence. Oyun tarzıyla alakalı bir şey. Ama bana göre yanlış. Güiza hiç pozisyona giremese, defans arasında kaybolup ezilse haklısın derdim. Ama bu adam bi şekilde her maç pozisyona bi şekilde giriyor, gol atması gereken anı bi şekilde yakalıyor. Sonuç? Hüsran.

Belki hakkaten kapalı defansı açacak adam değil ama bu Güiza'nın kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İster dar alan topçusu olsun ister geniş alan deparcısı, forvet dediğin boş kaleye, karşı karşıya her pozisyonu kaçırıyorsa o forvet kötüdür. Adamın ne tip oyuncu olduğuyla alakasız bu. FB'nin sistemi rakip istediği kadar kapalı defans olsun bir şekilde Güiza'yı her maç 2-3 tane %100'lük gol pozisyonuna sokuyor, kaleciyle karşı karşıya bırakıyor. Onları atamıyorsa bu adama çıkıp iyi diyemezsin. O bakımdan kayseride gençlerbirliğinde falan da coşacağını pek sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya neyi tartisiyoruz arkadaslar.
ispanyada gol kralı olmus adamı transfer ettik.

tum sezon boyunca nerdeyse her macta oynadı ve 80 dakikaya kadar oyunda kaldı.

adamın istatistiki verisi %28, son trabzonspor macından sonra %25 e filan dusmustur hatta.

%25 nedir? savunulacak neyi vardır onu soyleyin bana, yok genis alan topcusuymus, yok ispanyada acık defanslı adamlara karsı oynuyormus mus mus.

su sezon guizanın yerinde necati filan olsaydı gol kralı olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...