emk87 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 vaniLLe said: bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de. kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ebrucum yapma böyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Benim de hesap ödeme konusunda en sevmediğim kız modeli cebinden atıyorum 20 lira çıkartır ödemesi gereken 20 lira 80 kuruştur lakin. Sen verirsin küsüratını, böyle hemen atılır çantasına 80 kuruş arar bulmaya çalışır, 1 lira falan çıkartmaz olsa bile, o 80 kuruşu tamamlamak için yırtınır... Almayacağım dedikçe üsteler. Bilmiyor ki kapıcı tekmesi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 pekaziz said: Yıllardır hep kafama takılan soru şu: Neden bir kapıdan filan geçerken bayanlara öncelik veriyoruz? Önden giden niye geçmiyor ilk? sesu said: Dostum bu nasıl bir soru? Tabii ki kadınlar kapı açamadığından. pekaziz said: Diyelim ki kapı açık. Rasmon said: kızın poposuna bakmak için tabi ki. pekaziz said: Vay anasını, böyle düşününce mantıklı geldi. Teşekkür ederim. pekaziz said: Diyelim ki hava çok soğuk, bayan da kalın bir pardösü giymiş, bakacak bir yeri yok. O durumda yine öncelik verir miydiniz kapıdan geçmek için? Bu ne abii, gece gece öldüm gülmekten nası bi muhabbettir bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 En itici karı tipidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 KARI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bazıları gerçekten kıl oluyolar. sanki ben onun yediğini içtiğini ödemek zorundayım hesap gelince susup pusmalar para vermekten kaçınmalar...tmm zaten para vermeni istemesem ödetmem sana ama sen bu şekilde kitleme arkadaş ödemek zorundaymışın gibi bir tavır takınıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 öğrenci falan olsam dediğiniz doğruda o kadar işim gücüm var. hayvan gibi çalışıyorum. e kız arkadaşımda ünide öğrenciydi benim. eline cebini attırmazdım. çok kavga ederdik. uyuz olurdu hep benım odememe. bizde böle ters bir ikiliydik işte. ama yine olsa yine aynı şeyi yaparım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Llama said: eğer dışarı çıkıyorsanız erkekler sizin hesabınızı ödemek zorunda değil.. gerçi her erken ödemek için yeltenir paranızı almaz ama siz yinede uzatın para çakalık yapmayın. öyle uzaktan izleyerek. bi kaç lira uzatın erkek zati almaz.. kiz odemeyi teklif edicek erkek reddedicek kurali budur kiz ben taksiyle donerim dicek erkek evine birakicak kiz sen git ya bekleme dicek erkek kiz kapidan girene kadar beklicek new age ayagina ayiliga gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bütün bugları yazmışsın, sömürcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi somursunler nolcak ben kiz arkadasima yapiyorum 2.5 senedir beraberiz 250 sene daha yaparim ne abi kizi gece yarisi don metrobusle diye fikirtepe duragina mi birakcam hatta duraktada birakmiyim fikirtepe duragin orda kopru altinda birakiyim ordan otlaktan yukari cikar ust gecitten duraga gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 taksiyle giderdi ya yok daha çok nezaketen olsa da sorma olayı; yoksa direk yapcan mesela yolda giderken çocuğun biri sormuştu bırakayım mı dedi kız yok gerek yok dedi çocuk yardırdı gitti başka tarafa arkasından epey yorum yapmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ozel bi durum yoksa(alkollu felan deilsem yane ) birakirim abi 10 dakka araba kullanmicam diye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 BonePART said: Llama said: eğer dışarı çıkıyorsanız erkekler sizin hesabınızı ödemek zorunda değil.. gerçi her erken ödemek için yeltenir paranızı almaz ama siz yinede uzatın para çakalık yapmayın. öyle uzaktan izleyerek. bi kaç lira uzatın erkek zati almaz.. kiz odemeyi teklif edicek erkek reddedicek kurali budur kiz ben taksiyle donerim dicek erkek evine birakicak kiz sen git ya bekleme dicek erkek kiz kapidan girene kadar beklicek new age ayagina ayiliga gerek yok Erkek gayet de ödemek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Davet eden kimse o öder nezaket gereği, kız, erkek farketmez. Ama davet edilip birde ödetiyorsa erkek, yemeğe iki kız çıkmış gibi düşünebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ahahahha how i met your mother da vardı böyle bir bölüm. ben kendi paramı veriyorum şahsen ve katılıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 evet bir de o var. ' bu akşam seni şöyle romantik bir akşam yemeğine çıkarayım ' şeklinde bir davet neticesinde gidilmişse yemeğe elimi götürmem cebime bütün büyüsü kaçar yani erkek de istemez öyle birşeyi zaten. bir de hesabı ödemeden önce erkek arkadaşıma veriyorum ben parayı yie o ödemiş gibi görünsün diye. iyi mi kötü mü bilemem de onun hoşuna gidiyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Benim kız arkadaşım onu düşünemedi, ben söyledim öyle yapıyoruz biz de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 işte ben süper düşünceli insan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 BonePART said: kiz odemeyi teklif edicek erkek reddedicek kurali budur kiz ben taksiyle donerim dicek erkek evine birakicak kiz sen git ya bekleme dicek erkek kiz kapidan girene kadar beklicek new age ayagina ayiliga gerek yok budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi romantik aksam yemeginde zaten kiza sorulmz bile ama normaldede 2 sosisli bi kol yiyp tek bufede kizdan para beklemekte ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sevgilinse tabi ödiycen hacı onda sorun yok. he nedir üstünde paran yoktur yada sıfırı tüketmişindir dersin böyle böyle kızında senle birlikte olma amacı farklı değilse olgunlukla karşılar hesapta yardımcı olur. da işte böyle arkadaş grubu oturuyorsun masaya yemek yenir içilcekse içilir hesap gelir kız ödemek zorundaymışsın gibi 'yaa para veriyim mi x' tarzında bir havalara girer... bu duruma kılım hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ZaugnaKhaldun said: BonePART said: kiz odemeyi teklif edicek erkek reddedicek kurali budur kiz ben taksiyle donerim dicek erkek evine birakicak kiz sen git ya bekleme dicek erkek kiz kapidan girene kadar beklicek new age ayagina ayiliga gerek yok budur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 koskoca konuda hesap ödeme konusunda %60ı geçmeyen tek erkek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SodomVsGomore said: sevgilinse tabi ödiycen hacı onda sorun yok. he nedir üstünde paran yoktur yada sıfırı tüketmişindir dersin böyle böyle kızında senle birlikte olma amacı farklı değilse olgunlukla karşılar hesapta yardımcı olur. da işte böyle arkadaş grubu oturuyorsun masaya yemek yenir içilcekse içilir hesap gelir kız ödemek zorundaymışsın gibi 'yaa para veriyim mi x' tarzında bir havalara girer... bu duruma kılım hocam sihirli cevap evet olur o durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar