Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar bu sözüm size

Llama

Öne çıkan mesajlar

Benim de hesap ödeme konusunda en sevmediğim kız modeli cebinden atıyorum 20 lira çıkartır ödemesi gereken 20 lira 80 kuruştur lakin. Sen verirsin küsüratını, böyle hemen atılır çantasına 80 kuruş arar bulmaya çalışır, 1 lira falan çıkartmaz olsa bile, o 80 kuruşu tamamlamak için yırtınır... Almayacağım dedikçe üsteler.

Bilmiyor ki kapıcı tekmesi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Yıllardır hep kafama takılan soru şu: Neden bir kapıdan filan geçerken bayanlara öncelik veriyoruz? Önden giden niye geçmiyor ilk?

sesu said:

Dostum bu nasıl bir soru?
Tabii ki kadınlar kapı açamadığından.

pekaziz said:

Diyelim ki kapı açık.

Rasmon said:

kızın poposuna bakmak için tabi ki.

pekaziz said:

Vay anasını, böyle düşününce mantıklı geldi. Teşekkür ederim.

pekaziz said:

Diyelim ki hava çok soğuk, bayan da kalın bir pardösü giymiş, bakacak bir yeri yok. O durumda yine öncelik verir miydiniz kapıdan geçmek için?

Bu ne abii, gece gece öldüm gülmekten nası bi muhabbettir bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

öğrenci falan olsam dediğiniz doğruda o kadar işim gücüm var. hayvan gibi çalışıyorum. e kız arkadaşımda ünide öğrenciydi benim. eline cebini attırmazdım. çok kavga ederdik. uyuz olurdu hep benım odememe.
bizde böle ters bir ikiliydik işte.
ama yine olsa yine aynı şeyi yaparım yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

eğer dışarı çıkıyorsanız erkekler sizin hesabınızı ödemek zorunda değil.. gerçi her erken ödemek için yeltenir paranızı almaz ama siz yinede uzatın para çakalık yapmayın. öyle uzaktan izleyerek. bi kaç lira uzatın erkek zati almaz..

kiz odemeyi teklif edicek
erkek reddedicek
kurali budur
kiz ben taksiyle donerim dicek
erkek evine birakicak
kiz sen git ya bekleme dicek
erkek kiz kapidan girene kadar beklicek

new age ayagina ayiliga gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Llama said:

eğer dışarı çıkıyorsanız erkekler sizin hesabınızı ödemek zorunda değil.. gerçi her erken ödemek için yeltenir paranızı almaz ama siz yinede uzatın para çakalık yapmayın. öyle uzaktan izleyerek. bi kaç lira uzatın erkek zati almaz..

kiz odemeyi teklif edicek
erkek reddedicek
kurali budur
kiz ben taksiyle donerim dicek
erkek evine birakicak
kiz sen git ya bekleme dicek
erkek kiz kapidan girene kadar beklicek

new age ayagina ayiliga gerek yok

Erkek gayet de ödemek zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bir de o var. ' bu akşam seni şöyle romantik bir akşam yemeğine çıkarayım ' şeklinde bir davet neticesinde gidilmişse yemeğe elimi götürmem cebime bütün büyüsü kaçar yani erkek de istemez öyle birşeyi zaten. bir de hesabı ödemeden önce erkek arkadaşıma veriyorum ben parayı yie o ödemiş gibi görünsün diye. iyi mi kötü mü bilemem de onun hoşuna gidiyor ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilinse tabi ödiycen hacı onda sorun yok. he nedir üstünde paran yoktur yada sıfırı tüketmişindir dersin böyle böyle kızında senle birlikte olma amacı farklı değilse olgunlukla karşılar hesapta yardımcı olur.

da işte böyle arkadaş grubu oturuyorsun masaya yemek yenir içilcekse içilir hesap gelir kız ödemek zorundaymışsın gibi 'yaa para veriyim mi x' tarzında bir havalara girer...
bu duruma kılım hocam
Sosyal ağlarda paylaş

SodomVsGomore said:

sevgilinse tabi ödiycen hacı onda sorun yok. he nedir üstünde paran yoktur yada sıfırı tüketmişindir dersin böyle böyle kızında senle birlikte olma amacı farklı değilse olgunlukla karşılar hesapta yardımcı olur.

da işte böyle arkadaş grubu oturuyorsun masaya yemek yenir içilcekse içilir hesap gelir kız ödemek zorundaymışsın gibi 'yaa para veriyim mi x' tarzında bir havalara girer...
bu duruma kılım hocam

sihirli cevap evet olur o durumda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...