Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar bu sözüm size

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de.

buraya kadar okudum konuyu. böyle bişi yazıcaktım.
hesap "ödeten" bir kimse ister erkek ister kız olsun kesinlikle yakına yaklaştırılmaması gereken biridir

bazı insanlar o kadar süper ki, hesabı ödeyesin geliyor bir teşekkür babında. öyle olursa ödüyorum. yoksa çat.
Mesaj tarihi:
Yemeği ben öderim, tatlıyıda kız.
Yemeği ben öderim, kahveleride kız.
gibi gibi denkelştirin.

Bazıları rahatsız hissediyor hesabının başkası tarafından ödenmesinden ki olması gerekende budur.
Mesaj tarihi:
aranızda anlaşma yapın lan o zaman.
bi buluşmada sen, bi buluşmada ben vericem diye.
ben eski sevgilimle öle yapıyodum.
gerçi o dedi böle yapalım diye ben istemedim ama cok ısrar etti.
cokta eğlenceliydi valla. bide 6 sayfa kasmışsınız. olay bu.
Mesaj tarihi:
Llama said:

ben bunu söylerken baş başa içilen yenilen anlardan bahsetmiyorum genel grup içiersindede böyle davranıyor kızlar

hayır kardeşim beraber gittiğiniz ortamlarda yapın onu.
herhangi bi topluluk içinde seve seve sen vericeksin olmaz. dışardan görenler ne ayak lan bunlar der. ama dediğim gibi başbaşa olduğunuzda yapın bunu.
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:

ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye..

bunun için bi iphone app lazım aslında.. o_0
Mesaj tarihi:
escape said:

hayır kardeşim beraber gittiğiniz ortamlarda yapın onu.
herhangi bi topluluk içinde seve seve sen vericeksin olmaz. dışardan görenler ne ayak lan bunlar der. ama dediğim gibi başbaşa olduğunuzda yapın bunu.

benmi içiyorum arkadaş benmi yiyorum ben niye ödeyim
Mesaj tarihi:
abi tamam abartma o kadar da sevgilin senin o incelik diye bişi var. tamam kızlar "hayvan, sert" erkeklerden hoşlanıyo biraz doğru ama ölçülü bi hayvanlık lazım. senin bu yaptığın ee garip bişi oluyo.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Ractamainus said:

ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye..

bunun için bi iphone app lazım aslında.. o_0

aslında bi tane buldum ama euro üzerinden hesap tutuyor. bazen hesabın içinden çıkamıyorum öyle olunca =(
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Yıllardır hep kafama takılan soru şu: Neden bir kapıdan filan geçerken bayanlara öncelik veriyoruz? Önden giden niye geçmiyor ilk?

Dostum bu nasıl bir soru?
Tabii ki kadınlar kapı açamadığından.
  • Yeni Oluştur...