Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 davet ettiğim hatunu evden alırım, mekanda hesabını öderim, sonra eve bırakırım, gerisi için kılımı kıpırdatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 vaniLLe said: bütün kadinlari ayni kefeye koyacagina, karaktersiz ''kadinlarla'' beraber olma o zaman sen de. buraya kadar okudum konuyu. böyle bişi yazıcaktım. hesap "ödeten" bir kimse ister erkek ister kız olsun kesinlikle yakına yaklaştırılmaması gereken biridir bazı insanlar o kadar süper ki, hesabı ödeyesin geliyor bir teşekkür babında. öyle olursa ödüyorum. yoksa çat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Yemeği ben öderim, tatlıyıda kız. Yemeği ben öderim, kahveleride kız. gibi gibi denkelştirin. Bazıları rahatsız hissediyor hesabının başkası tarafından ödenmesinden ki olması gerekende budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hepsini kız öder ben bişi ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 aranızda anlaşma yapın lan o zaman. bi buluşmada sen, bi buluşmada ben vericem diye. ben eski sevgilimle öle yapıyodum. gerçi o dedi böle yapalım diye ben istemedim ama cok ısrar etti. cokta eğlenceliydi valla. bide 6 sayfa kasmışsınız. olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben bunu söylerken baş başa içilen yenilen anlardan bahsetmiyorum genel grup içiersindede böyle davranıyor kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kiza asla hesap odetmem, paylasmam. oderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hiç bi kıza hesap ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Llama said: ben bunu söylerken baş başa içilen yenilen anlardan bahsetmiyorum genel grup içiersindede böyle davranıyor kızlar hayır kardeşim beraber gittiğiniz ortamlarda yapın onu. herhangi bi topluluk içinde seve seve sen vericeksin olmaz. dışardan görenler ne ayak lan bunlar der. ama dediğim gibi başbaşa olduğunuzda yapın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ractamainus said: ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye.. bunun için bi iphone app lazım aslında.. o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 escape said: hayır kardeşim beraber gittiğiniz ortamlarda yapın onu. herhangi bi topluluk içinde seve seve sen vericeksin olmaz. dışardan görenler ne ayak lan bunlar der. ama dediğim gibi başbaşa olduğunuzda yapın bunu. benmi içiyorum arkadaş benmi yiyorum ben niye ödeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi tamam abartma o kadar da sevgilin senin o incelik diye bişi var. tamam kızlar "hayvan, sert" erkeklerden hoşlanıyo biraz doğru ama ölçülü bi hayvanlık lazım. senin bu yaptığın ee garip bişi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 E ödeme sen de? Dön seninki x yetale tutuyor de versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 dasaaa said: Ractamainus said: ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye.. bunun için bi iphone app lazım aslında.. o_0 ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kendi hesabını ödemeyenden değil de ödemek istemeyenden uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 dasaaa said: Ractamainus said: ben deftere not alıyorum. "51 lira ben ödedim, 37 lira sen. artık kahveleri de sen ödersin" diye.. bunun için bi iphone app lazım aslında.. o_0 aslında bi tane buldum ama euro üzerinden hesap tutuyor. bazen hesabın içinden çıkamıyorum öyle olunca =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 benim kizin parasi yok istese de odeyemez sadhsadhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yıllardır hep kafama takılan soru şu: Neden bir kapıdan filan geçerken bayanlara öncelik veriyoruz? Önden giden niye geçmiyor ilk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sağ sünnet. sağ taraf geçiyor öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pekaziz said: Yıllardır hep kafama takılan soru şu: Neden bir kapıdan filan geçerken bayanlara öncelik veriyoruz? Önden giden niye geçmiyor ilk? Dostum bu nasıl bir soru? Tabii ki kadınlar kapı açamadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Diyelim ki kapı açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 valla hiç öle takıntılarım yok langırt diye geçerim her yerden herkesten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Biz fordlayalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kızın poposuna bakmak için tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar