Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlackRose said:

27 PLN 8.5 dolara mı geliyor? dil veya currency ayarlama varsa bulamadım da... Hala almadıysan yardım edebilirim Nwalka...

evet ya ne halt yiyoruz biz bu sitede şimdi :D
Mesaj tarihi:
dil ayarı yok. google'a pln into usd yazarsanız ne kadara geldiğini görebilirsiniz. ben paypal üzerinden xcom slingshot dlcyi aldım paypal türk lirasına çeviriyor zaten otomatik ama ben iptal ettim o işlemi banka yapsın diye.
Mesaj tarihi:
abarttı ya sanki max %10 falandır 20 ne :D

ama ben de o olayı nerden yapacaz bilmiyorum. ve pahalı oluyor diye paypal kullanmıyordum sırf bu yüzden steam'de falan da..
Mesaj tarihi:
bende baya aranmıştım onu bulmak için ayarları karıştırmıştım bulamamıştım. meğer bir şey satın alırken, ödeme ekranında türk lirası çevrilmiş rakamı gösteren yerde küçücük yazıyormuş oraya tıklayıp, paypal çevirmesin diye seçiyorsun, yabancı currency neyse onu gösteriyor. bundan sonraki tüm ödemelerde öyle oluyor, bir daha yapmaya gerek yok yani.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

bende baya aranmıştım onu bulmak için ayarları karıştırmıştım bulamamıştım. meğer bir şey satın alırken, ödeme ekranında türk lirası çevrilmiş rakamı gösteren yerde küçücük yazıyormuş oraya tıklayıp, paypal çevirmesin diye seçiyorsun, yabancı currency neyse onu gösteriyor. bundan sonraki tüm ödemelerde öyle oluyor, bir daha yapmaya gerek yok yani.

eyv. paypal bayadır seviyo bizi desene =)
Mesaj tarihi:
http://www.greenmangaming.com/youda-games/ ilk defa youda games oyunlarını indirimde görüyorum. bunların air versiyonlarını yapıyoruz. artık nefret ediyorum hepsinden =)
Mesaj tarihi:
youda'da değilim ya. onlar sadece pc için yapmışlar oyunları zamanında. mobile için bizim şirketle anlaşmışlar. arada bi gelip gidiyolar toplantıya fln anca. saçma bence ama patron gözünde garanti iş. =) bunlar bitince umarım kendi oyunumuzu yaparız.

edit: ea'de saçma oyunlar yapıyor. yoldan geçeni alıyorlar demekki. girmek kolaydır =P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...