BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 27 PLN 8.5 dolara mı geliyor? dil veya currency ayarlama varsa bulamadım da... Hala almadıysan yardım edebilirim Nwalka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 8.52 US Dollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 siteye üye olmadan olmuyor galiba bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Teşekkürler BlackRose almadım henüz. Steam ID ekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 BlackRose said: 27 PLN 8.5 dolara mı geliyor? dil veya currency ayarlama varsa bulamadım da... Hala almadıysan yardım edebilirim Nwalka... evet ya ne halt yiyoruz biz bu sitede şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dil ayarı yok. google'a pln into usd yazarsanız ne kadara geldiğini görebilirsiniz. ben paypal üzerinden xcom slingshot dlcyi aldım paypal türk lirasına çeviriyor zaten otomatik ama ben iptal ettim o işlemi banka yapsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 paypalda conversionı kredi kartına yaptırın hakkaten baya farkediyor %10-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o nereden ayarlanıyor? %10-20 baya iddialı bi fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abarttı ya sanki max %10 falandır 20 ne :D ama ben de o olayı nerden yapacaz bilmiyorum. ve pahalı oluyor diye paypal kullanmıyordum sırf bu yüzden steam'de falan da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bende baya aranmıştım onu bulmak için ayarları karıştırmıştım bulamamıştım. meğer bir şey satın alırken, ödeme ekranında türk lirası çevrilmiş rakamı gösteren yerde küçücük yazıyormuş oraya tıklayıp, paypal çevirmesin diye seçiyorsun, yabancı currency neyse onu gösteriyor. bundan sonraki tüm ödemelerde öyle oluyor, bir daha yapmaya gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 polonya sitesi iğrenç derecede yavaş çalışmasa alacam çoktan da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bi guide yazsana sen ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Xenus said: bende baya aranmıştım onu bulmak için ayarları karıştırmıştım bulamamıştım. meğer bir şey satın alırken, ödeme ekranında türk lirası çevrilmiş rakamı gösteren yerde küçücük yazıyormuş oraya tıklayıp, paypal çevirmesin diye seçiyorsun, yabancı currency neyse onu gösteriyor. bundan sonraki tüm ödemelerde öyle oluyor, bir daha yapmaya gerek yok yani. eyv. paypal bayadır seviyo bizi desene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 min. %10 fark ediyo bazen daha fazla oluyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 acılmıyor sayfa yea alıcaktım negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 AC3 - 25$ AC3 Deluxe - 40$ AC3 Season Pass - 15$ Hepsi Uplay. http://www.greenmangaming.com/search/?q=creed+iii+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 mirrors edge 4.99 ( dün tavsiye edilmişti forumda gabe sağolsun hemen indirim yapmış.) walking dead 9.99 steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.greenmangaming.com/youda-games/ ilk defa youda games oyunlarını indirimde görüyorum. bunların air versiyonlarını yapıyoruz. artık nefret ediyorum hepsinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 git EA'e falan gir ya yoda ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 youda'da değilim ya. onlar sadece pc için yapmışlar oyunları zamanında. mobile için bizim şirketle anlaşmışlar. arada bi gelip gidiyolar toplantıya fln anca. saçma bence ama patron gözünde garanti iş. =) bunlar bitince umarım kendi oyunumuzu yaparız. edit: ea'de saçma oyunlar yapıyor. yoldan geçeni alıyorlar demekki. girmek kolaydır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 walking dead tamamı 10 dolar, kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tek oyun ekledi steam'e ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 geçen yıl 6ya mı ne almıştım heehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar