Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Amerika adresi gözterip online code alınabiliyormuş Amazon.com 'dan test edildi onaylandı hehe , gittim aldığım kodu steam e ekledim birde mis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 god tier bundle direkt Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection $6.78 http://bit.ly/yJeh7O eğer ign prime gamersgate kodu varsa %15 daha iniyor, efsane paket ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oha ! ign prime hesap abuse kapanıd falan diyolardı bi ara, abuse edebiliyor muyuz? olsa da olmasa da alcam gerçi de :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ign trial vermiyo artık bitti o iş, permanent %15 indirim verdi gg'den çok iyi. 5.76'a aldım demin bu packi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bende packler var ama şu anthology nin fiziki halini ucuz biryerden görürsem yine almak istiyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aslında hepsini bitirdim ama aldım yine de gg'den, fiziki olarak alıp koymak isterdim kütüphaneye ben de. fakat aral getirmedi bunu trye, sadece bg set iwd set falan var http://aralgame.com/asp/product/92/Icewind-Dale http://aralgame.com/asp/product/91/Baldur-s-Gate-4-In-1-Boxset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Evet bende de bunlar var, cd çeklinde, bu anthology dvd felandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 baldur's gate ve iwd serilerinin korsanlarına verdiğim parayla orjinallerini de bir kaç kere alırmışım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu baldur's ve icewind paketleri eskiden eşşek kadardı :) şimdiki gibi dvd boyutunda değildi, bildiğin kütük gibi kutulardı ve içinde tangır tungur ederdi kitapçığı cd'si vs :D en son bi kolinin içinde köyde depoya kaldırdım çok yer kaplıyor diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kutu içeriği tamsa sat bana alırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yok canım yer sıkıntısından kaldırdım ortalıktan ama artık "hazine" statüsüne girdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 amarikanyada bile o koca karton kutuların devri bitti ya, hep dijitalin şaha kalkması yüzünden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Adı değişti collectors oldu işte, eskiden normal oyun kutuları collectors gibiydi hep hehe. CD/DVD kabı dijital felan derken şimdi fiyatta yetmiyor artık abartı paralara çıkmaya başladı yeni oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 http://www.getgamesgo.com/category/29-24-29 baya iyi fiyatlara iyi oyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 AC: Brotherhood 15 dolara inmiş ama Steam değil, cdkeyi kaybetme ve oyunu istediğin zaman downloadda sorunlu oluyor Steam olmadığında Ama Steam olan; FM 2012 15 dolar, CIV:5 15dolar ve Red Orchestra:2 10 dolar çok iyi fiyatlar olmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Amazonun Payday direk ekleniyor Steame, ama 7 dolara MafiaII vardı onu aldım o eklenmiyor, mecbur abd vpn ile gireceğim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bugün son günü, ekleyebilirsen söyle ben de alacam eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 fizban said: bugün son günü, ekleyebilirsen söyle ben de alacam eheuh evet hallettim, Payday zaten sorunsuz ekleniyor Steame dediğim gibi. Mafia2 için önce steamden exit yaptım sonra Hotspotshield yükledim ve onlan nete bağlandım, ardından Steame girip Amazon hesabımdaki cdkeyi steamde aktif ettim, sorunsuz halloldu daha sonra emin olmak için vpnsiz şekilde steame tekrar login olup oyunu indirmeye başladım, herhangi bir sorun yok Oyunlar Steamin Subcriptions History'ye bakınca Amazon Retail olarak gözüküyor başka bir farklılığı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben online olana kadar indirim bitmiş bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 fizban said: ben online olana kadar indirim bitmiş bile! ah be bileydim bi tane yedek alırdım sana, geçmiş olsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Steam - Vampire: The Masquerade - Bloodlines 5 bucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 saints row 2 3.75$ two worlds 2 + exp 20$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 olm nerde olduğunu yaz lan =) bi de mesaj attım ona da bi cevap atıver plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 steam'de bunlar onu da oyun topicine yazdım baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ya şu Jagged Alliance ne zaman indirime girecek, sonunda dayanamayıp Rus keyi alacam hala 40 dolar peahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar