Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 hatta sahaya girenlerde çarşı grubuymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ortega olayi efsaneviymis asdf, ben bilmiyordum onu. Anons yapan adam ifade vermis. http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=4&vid=6509&bid=1 said: Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması yapılan Hakan Bingül'ün ifadesinde, “10 yıldır Fenerbahçe maçlarını anons ediyorum. Dün de maçtaki bütün anonsları ben yaptım. Dördüncü hakemin yanından maçı izliyordum. 90+2’de arkamdaki tribünden birisi ‘Bursa maçı 2-2 diye bağırdı’ Ne oldu? diye sordum. ‘Beşiktaş gol attı maç 2-2’ dedi. Ben de maçın heyecanıyla anons ettim. Kötü bir niyetim yoktu" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan Hakan Bingül, “ Halkın huzurunu bozmak" suçlamasıyla Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi. Bunu yapan fenerbahceli degilse ve trollemek icin yaptiysa hakkaten helal yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: o kadar inandırıcıydı ki bende 1-2 sn önce bjk maçına bakıodm. bursa korner kullanıodu. dedim ne kadar hızlı gol atmışız. açtım alakası yok, hala bizim kalenin önünde filan top. ben de babama "olaya bak beşiktaş gol attı ya" dedim , baktım trt spikeri bursaspor şampiyon diye bağpırıyor.. e dedim fenerbahçe stadında seviniyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 `Halkın huzurunu bozmak" suçlamasıyla Kadıköy Adliyesi’ne sevk edildi.` Halkin huzurunu bozmak ne be? 2-2 olsa idi mac sonucu acaba gene sevkedilecek miydi adliyeye? Anons olayi zaten basli basina bir sacmalik. Pazaryerine cevirdiler stadlari tr de. Premier lig de hic anons duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 DynamicK said: Bilet bulmanin cok zor oldugu maca bilet bulabilen secilmis en cakal 50k fener seyircisinin bu kadar sazan olmasi da ayri bir tartisma pardon gulusme konusu olabiler efem. :) abi çok kötu bombalıyosun tam "yeter artık gülmeyim" diyorum bi post atıyosun sdfsghg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 said: şampiyonluk yarışından Saracoğlu’nda kaybedip kopan Beşiktaş taraftarı Bursa’ya yenilmesinin ardından bu sezon için son şakalarını yapmış oldular. bu sefer güldürmedi.. güldürmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Bu olaya Fener'in sazanlığı fln diye bakıyoruz ama aslında bu salak olay 50 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Evet biz de izleyince Fenerliler olarak muhaha bunlar mal mı neye seviniyorlar olduk ama diğer açıdan böyle salakça bi şaka 50 kişinin yaralanmasına sebep oldu ki bazıları ağır yaralı Anons yapan adama da kızmak yersiz sonuç itibariyle adam kendisi sallamadı başkası olsa o da anons yapacaktı sonuç itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Yaralanmaların sebebi taşkınlık yapan taraftar yani TS BJK veya Başka bir takımdan insanlar gelip saldırmadı onlara. Kendilerini yaraladılar polisle kapışıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 iddialara göre aziz başkan bu anonsu yapan adamı tekme tokat dövmüş hahaha http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/515559-aziz-yildirim-tekme-tokat-dovdu http://video.milliyet.com.tr/Yanlis-anons-sonrasi-gozalti_1_38904.htm?auto=1 Gazeteci: Hakan bey maç kaç kaç bitti ? HAFHAFSJUGSAFOHAFAIGAIPLGHAIPĞUITHVĞ R VQĞ0R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Absolut said: Yaralanmaların sebebi taşkınlık yapan taraftar yani TS BJK veya Başka bir takımdan insanlar gelip saldırmadı onlara. Kendilerini yaraladılar polisle kapışıp.Ben de farklı bişey söylemiyorum sadece bu anons veya 2-2 olayının mimari kimse gerçekten çok gereksiz ve tehlikeli bir hareket oldu sonuç olarak resmen fenerliler ile dalga geçmekten başka bişey değil bu zaten bu anons olmasaydı kimse yaralanmadan herkes evine dağılır olay da biterdi. Tamam bu kdar toz pembe olmazdı ama en azından 50 tane yaralı olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Futbolculara sarilip sevinirken iyi idi de hemen ardindan gelen haber le uzulup madem uzulduk bari stadi da yakalim karari alan okuz oglu okuzler yaralandi ise fenerbahce ve Turkiye icin bir kayip degil kazanctir bu be. Memlekette her yer bok kokuyor bu okuzler yuzunden. Her takimda bu okuz taraftarlardan var... Ha araya kaynayan masum insanlar da her daim olacaktir. Yapicak bir sey yok boyle gelmis boyle gider. Suana kadar gazetelerde durumu agir bir kisi hakkinda yazi gomedim henuz umarim da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Arada panzer suyunu bizde yedik ama hemen ters tarafa kaçtık. Baya bi şişeler joplar acılı sular vardı ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abı o panzer pek bı becerıksızdı tv de gordum bı an dondu boşta duran polislerin uzerınede sıktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 eğer çarşı elemanları normal satışa çıkmadan tükenen biletleri bir şekilde sırf maçların böyle kritik bitme ihtimalini göze alarak temin edip sinsice araya girip izlediyse, maç sırasında önce güvenlik güçlerini ardından da anons amirini etkisiz hale geitrerek anons kabinine daldıysa ve anonsu yaptıysa evet çarşı var arkasında. Destekli desteksiz yalan yanlış her şeyden kendine pay çıkarmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bu adamın gözaltına alınması bile saçmalık. hadi ifadesini alabilirsin böyle bi olaydan sonra o ayrı. ama böyle koluna 2 polis girip kameraların karşısında arabaya bindirip savcı karşısına çıkarmak mallık be kardeşim. hani adama yönelttikleri "halkın huzurunu bozmak galeyana getirmek" suçlamasına götümle gülüyorum. kardeşim madem yasaları çok seven bi polisimiz var her maç sonrası yenilen takımın teknik kadrosu, yöneticileri, taraftar liderlerini bi gözaltına alın ya hahaha. kaynamasın arada efsane video http://video.milliyet.com.tr/Yanlis-anons-sonrasi-gozalti_1_38904.htm?auto=1 not: bu anonsu yapan adam saha kenarında elinde mikrofonu olan birisi. öyle kabin, oda falan yok. arkadan bi taraftar bjk maçı 2-2 diye bağırmış el kol işareti yapmış bu abimde gaza getirmek için düşünmeden konuşmuş işte. art niyet varsa buna o haberi veren elemanın art niyetidir herhalde. http://www.hurriyet.com.tr/_np/1824/10611824.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi ahahahaha koptum lan maç kaç kaç sorusuna ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi ne çarşısı sadfsadfa bence fener yönetimi yaptırdı son saniyelerde panikleyip, trabzonun gardı düşsün diye de ters tepti adsfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 cemad said: abi ne çarşısı sadfsadfa bence fener yönetimi yaptırdı son saniyelerde panikleyip, trabzonun gardı düşsün diye de ters tepti adsfasfd abi öyle diyonda kendi futbolcuları ileri gitmedi 2 2 yi gördüklerinde herkez volkana geri pas yaptı ve maç bile bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ahahaha adamı polis götürüyo bi tip maç kaç kaç bitti diye soruyo ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Llama said: cemad said: abi ne çarşısı sadfsadfa bence fener yönetimi yaptırdı son saniyelerde panikleyip, trabzonun gardı düşsün diye de ters tepti adsfasfd abi öyle diyonda kendi futbolcuları ileri gitmedi 2 2 yi gördüklerinde herkez volkana geri pas yaptı ve maç bile bitti Aslında çok güzel bi taktik olabilirdi.Çünkü anonstan sonra trabzon pres yaptı ve defansı açıldı.Fener bu anonsu planlasaydı gol atabilirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 adama yazık ya bikaç kütük yüzünden hayatı kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 jacabo said: abı o panzer pek bı becerıksızdı tv de gordum bı an dondu boşta duran polislerin uzerınede sıktı =) demin NTV'de gördüm herif 4 kişiye birden hekşat çekti suyla, gayet pwnage yani.. kıvranıyodu en son kazmalar yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Olay o kadar komikti ki planlı birşeymiş gibi gözükmüyordu şahsen xD Büyük ihtimal adam gaza gelip saçmaladı orda. Nasılsa yeneriz diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Llama said: abi öyle diyonda kendi futbolcuları ileri gitmedi 2 2 yi gördüklerinde herkez volkana geri pas yaptı ve maç bile bittiters tepti işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Esh said: jacabo said: abı o panzer pek bı becerıksızdı tv de gordum bı an dondu boşta duran polislerin uzerınede sıktı =) demin NTV'de gördüm herif 4 kişiye birden hekşat çekti suyla, gayet pwnage yani.. kıvranıyodu en son kazmalar yerde.. link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar