Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon BURSASPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ertuğrul sağlam ile brian clough ne futbol mantığı olarak ne de karakter olarak alakasız insanlar =)

ikisinin de tek olayı küçük takımlarla başarı elde edip büyük takımlardan kovulması.
Mesaj tarihi:
ikisi de hayallerinin takımında tutunamadı... leeds, bjk.

ikisi de şampiyonluğu ş'sini düşünmeyen takımı şampiyon yaptı. futbol mantaliteleri farklı olabilir ama ikisi de ülkelerinde futbol adına büyük işler yaptı. :)
Mesaj tarihi:
ertuğrul sağlam şampiyonlar ligi finali görürse bursa ile 2-3 yıl içinde, o zaman brian clough deriz sadfsd

böyle kaliteli yerli gençleri toplayıp, kaliteli zencilerle takviye edip takımı deplasman da barcelona'yı, inter'i yenerse, o zaman brian clough deriz

hatta atletico madrid gibi deplasman golü avantajıyla finale çıksa bile brian clough deriz

lakin şuan olamaz, ha kariyerlerinin yarısı belki bu tanıma uygun, ama geri kalan yarısında brian clough ne kadar efsanevi bir adam tartışılmaz
Mesaj tarihi:
Ohh bee şu topice de şampiyon olarak girmek ne güzelmiş

Ama o fenerlilere üzüldüm ya, yazık adamlara dalga geçer gibi

Bursadaki en güzel görüntü maç bitti anonsu gelince ben ve etrafımda mutluluktan ağlayan insanlardı.
Teşekkürler 16 Numara...
Mesaj tarihi:
2010 yılında böylesine paraların döndüğü ortamda bursanın şampiyon olması büyük iş.

bir trabzonsporlu olarak diyorum.. bizim olduğumuz dönem ile çok daha farklı. avrupada aynıydı o zamanlar.

ha tabi brian kraldır, überdir.
ama bursanın yaptığı da ciddi anlamda büyük iştir. 26 senedir 3 takımın arasında dönen şampiyonluğu alıyorsun..
Mesaj tarihi:
son 1.5-2 aydır bursada yaşamak, cmtsi gece eğlencelerine futbolcularla beraber olmak, yeşil beyaz kaldırım taşlarında yürümek, maç günü geldiğinde insanların birbirine çekinmeden bakması ve niceleri gibi güzel olaylara tanıklık edilişin sonunda gelmiş sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluk. bursada doğmuş büyümüş bir beşiktaşlıyım, "kızıl" dönemi hariç hep gönlümde oldu şehrimin takımı. hele bide 60 yaşındaki babamın hayatında ilk kez böyle bir şeyi yaşarken yanında olabilmek ve onu o kadar mutlu görebilme şansını bana tanıdığı içinde teşekkürler bursaspor.
Mesaj tarihi:
O değil de çok garip duruyor Bursaspor Şampiyon yazıları falan. Seneye FM oynarken holders Bursaspor yazacak şimdi. Gerçekdışı geliyor insana. O kadar alışmışız ki 3 büyüklerden birinin almasına :/
  • Yeni Oluştur...