fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ertuğrul sağlam ile brian clough ne futbol mantığı olarak ne de karakter olarak alakasız insanlar =) ikisinin de tek olayı küçük takımlarla başarı elde edip büyük takımlardan kovulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ikisi de hayallerinin takımında tutunamadı... leeds, bjk. ikisi de şampiyonluğu ş'sini düşünmeyen takımı şampiyon yaptı. futbol mantaliteleri farklı olabilir ama ikisi de ülkelerinde futbol adına büyük işler yaptı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Peki Ertuğrul Sağlam içinde film çekilecek mi? Belki bir başka ortak nokta daha oluşur. dfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ertuğrul sağlam şampiyonlar ligi finali görürse bursa ile 2-3 yıl içinde, o zaman brian clough deriz sadfsd böyle kaliteli yerli gençleri toplayıp, kaliteli zencilerle takviye edip takımı deplasman da barcelona'yı, inter'i yenerse, o zaman brian clough deriz hatta atletico madrid gibi deplasman golü avantajıyla finale çıksa bile brian clough deriz lakin şuan olamaz, ha kariyerlerinin yarısı belki bu tanıma uygun, ama geri kalan yarısında brian clough ne kadar efsanevi bir adam tartışılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Harika bir geceydi.. Ağlayan arkadaşlarımızı sabaha kadar teselli ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ohh bee şu topice de şampiyon olarak girmek ne güzelmiş Ama o fenerlilere üzüldüm ya, yazık adamlara dalga geçer gibi Bursadaki en güzel görüntü maç bitti anonsu gelince ben ve etrafımda mutluluktan ağlayan insanlardı. Teşekkürler 16 Numara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 2010 yılında böylesine paraların döndüğü ortamda bursanın şampiyon olması büyük iş. bir trabzonsporlu olarak diyorum.. bizim olduğumuz dönem ile çok daha farklı. avrupada aynıydı o zamanlar. ha tabi brian kraldır, überdir. ama bursanın yaptığı da ciddi anlamda büyük iştir. 26 senedir 3 takımın arasında dönen şampiyonluğu alıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 son 1.5-2 aydır bursada yaşamak, cmtsi gece eğlencelerine futbolcularla beraber olmak, yeşil beyaz kaldırım taşlarında yürümek, maç günü geldiğinde insanların birbirine çekinmeden bakması ve niceleri gibi güzel olaylara tanıklık edilişin sonunda gelmiş sonuna kadar hakedilmiş bir şampiyonluk. bursada doğmuş büyümüş bir beşiktaşlıyım, "kızıl" dönemi hariç hep gönlümde oldu şehrimin takımı. hele bide 60 yaşındaki babamın hayatında ilk kez böyle bir şeyi yaşarken yanında olabilmek ve onu o kadar mutlu görebilme şansını bana tanıdığı içinde teşekkürler bursaspor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 ozii_x said: Harika bir geceydi.. Ağlayan arkadaşlarımızı sabaha kadar teselli ettik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 O değil de çok garip duruyor Bursaspor Şampiyon yazıları falan. Seneye FM oynarken holders Bursaspor yazacak şimdi. Gerçekdışı geliyor insana. O kadar alışmışız ki 3 büyüklerden birinin almasına :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 vaniLLe said: http://www.youtube.com/watch?v=2igee3ar_MA azihihi 1.30dan sonra agliyo herif ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 vaniLLe said: vaniLLe said: http://www.youtube.com/watch?v=2igee3ar_MA azihihi 1.30dan sonra agliyo herif ahaha 47 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluğu haketti de diyor :) bende olsam bende ağlardım abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 NtvSpor'u açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bursaya tebrikler spikere baya güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Saat 21.00 gibi kupa töreni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 başkasının şeyi ile gerdeğe giren diger 2 istanbul takımına anlam veremiyorum.bursa aynı taşağı bjk ve gs ilede yapıyor. ps: süperligden takım tutmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Zapo gene kaya kaya kupaya uzanacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emk87 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bravo bursa :) bir bursalı olrak gururlanarak izledim maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Uefa'da Bursa şampiyonluğu haberi: Bursaspor success creates a storm in Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://video.ntvmsnbc.com/bursaspor-otobusunun-stada-gidisi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 bende saha içindeydim 1-2 saat önce, otobüsün dibinde bağırdım çağırdım hehe videolar falan çektim, koyim bir ara buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_gmcwJ6wh9pU/S_GZB7NpXaI/AAAAAAAAAQ8/MZXlbXMiBtI/s1600/fanatik.jpg medyamızın içler acısı hali. şampiyon olmuş takim nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Kepazelik cidden... Şu fener manşetiyle diğer takımlara daha fazla satabilirim peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Medyanın derdi hep para oldu ya, satmadıktan sonra bi anlamı yok onlar için etik değerlerin, kaliteli haberin falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 abi bahsettiğiniz gazete fanatik sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar