Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 - 85. dakikada stat hoparlöründen yüksek sesle Fenerbahçe marşı çalındı. Rakip takımın konsantrasyonun bozulmasına sebep olabilirdi, futbol dışı bir müdahaleydi.

2 - Hakem maçın bitiş düdüğünü çalarken binlerce taraftar sahaya girmeye başladılar. Futbolcuların can güvenliği tehlikedeydi.

3 - Maç sonunda stadda büyük çaplı yangın çıkartıldı. İtfaiye güçlükle engelledi.

4 - Maç sonunda stad dışında Fenerbahçeli taraftarlar polisle çatıştı, çevreye zarar verdi, bıçaklanarak yaralananlar oldu, medya çalışanlarına saldırıldı, canlı yayın araçları tahrip edildi. Yayıncı kuruluşun görev yapması engellendi.

5 - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş basın toplantısı yapamadı, taraftarlar basın odasını bastılar, ortamdan kaçmak zorunda kaldı teknik adamlar, güvenlik sebebiyle basın odası boşaltıldı.

6 - Stada yanıcı madde -meşale- sokuldu ve maç esnasında yakıldı.

7 - Takımlar stadı çok geç saatlere kadar terk edemedi, polis otolarıyla futbolcular evlerine gidebildi.

8 - Maç esnasında ve sonunda tribünde kavgalar çıktı, özel güvenlik ve polisle kavgalar yaşandı stad içersinde.

9 - Maç esnasında ve sonunda toplu olarak galiz küfürler edildi.

10 - Stadda çok ciddi maddi hasar meydana geldi olaylardan sonra. Maç sonunda sahaya yabancı madde yağdı, koltuk gibi.

bize milad olsun diye 5 maç vermişlerdi, olmamış demek ki milad, akıllanmamışız.. 6-7 maç versinler. :)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

9 - Maç esnasında ve sonunda toplu olarak galiz küfürler edildi.

Maç esnasinda hatirlamiyorum ben :)

Vermesinler ceza yazik kombinemi yeniledim :(

Macta 1-2 yabanci madde atildi dovuyolardi adamlari :(
Mesaj tarihi:
şu maçta 2007'dekinden çok olay çıkmadı, ona 5 maçsa buna 3 maç verilmeli maksimum.

lakin, ben o maçtaki cezayı da az bulduğumdan varsın verilsin buna 6-7 maç diyorum.
Mesaj tarihi:
fizban said:

şu maçta 2007'dekinden çok olay çıkmadı, ona 5 maçsa buna 3 maç verilmeli maksimum.

lakin, ben o maçtaki cezayı da az bulduğumdan varsın verilsin buna 6-7 maç diyorum.

Maç esnasında değil ama maç bitiminde stadda çıkan olayların aşağı kalır yanı yoktu, ki basın odasını basmaları, staddan 2 saat çıkılamması ve stadın çok yakın çevresinde çıkan korkunç olaylar gayet de eşdeğer cezayı hak eder çünkü yine kulübün sorumluluğundadır.
Mesaj tarihi:
fizban bir ufak detay var, o 5 maç cezalık olaylar daha ağır da olsa tamamen taraftar destekliydi, organize, stat hoperlörlerini yetkililerini kullanan bir eylem direkt olarak kulübün kendi hareketi olduğu için çok daha ağır ceza verilmesi normal olabilir.

Kupa nerde? Trabzon kaptı.. Şampiyonluk nerde? Bursa'ya kaçtı.. Stat nerde? Yandı bitti kül olduuu :)
Mesaj tarihi:
cok buyuk takim fener, ole bole deil tum lig toplanip dovcez lol. zaten thread imam osursa cemaat micarmis duzenine girmis, bende katkimi yapayim.futbol kitiyim belki bi kac pot kirarim eglence devam eder.

sevmiyoruz abi feneri, neden mi? eskiden teeee teleOn muydu Star miydi uefa sampiyonlar ligi filan maclarini verirdi, oturur bikac aile toplanir izlerdik. kimin maci olursa olsun Turk tarafi tutulurdu. feneri de tutardik ha, ne de olsa o maclar bizim icin milli mac statusundeydi. ama fenerliler nedense fenerbahceleri disinda tek bi takim tutmazlardi.galatasaray disarda gavura yenilirdi, adamlar bayram edip formayla disarda gezerdi. iste bundan sevmezik.
sundan dolayi da sevmezik, daha once biri demis holier than thou diye. bundan sevmezik. ya birader guzel futbol oynarsin operiz alnindan, ama insan cirkefligi de idareli kullanir canim.
sundan dolayi da bi cok insan sevmez, ben bjkliyi kardes takim gorurum, hem bursaliyim hemde gsli. duydum dogru mu duydum bilmiyorum ama ankaragucu bjk macina taraftar yollamismis. hani cogu takim arasinda belli bir kardeslik arkadaslik var, ama gel gor ki bu ayni insanlar kulliyen fener sevmez. bu kadar akli selim insan sevmiosa bi yanlisiniz var yegen :P
haaa gel gelelim takim ekonomisini yonetmek, takimin reklamini yapmak para kazanmak denince Aziz amcanin elini operim. Bizimkilerin hepsi birer basina pirlanta gibi isadami, ama gs yonetim koltuguna oturunca her biri bir saflasiyor, surekli borca giriyor. Aziz amca obur yandan para basiyor. Ya adam stad diye mahalle cimini ver, satar ustune duzgun stad yapar ole iyi isadami. ha gecenlerde fb'nin cogu borcunu ustune gecirmis filan diye duydum, ondan fb genellikle borcsuz gezermis ama gunahi boynuna simdi dedikodu olmasin.

sunu da demeden gecemeycem. kiskanilan takim fenerbahce, acaba hangi takimdan kiskanip ne yapcaz etceeeez 3 sene ustuste bizde sampiyon olcez diye tribe girmistir?

dipnot: bu arada caddede minik kirmizi araba icindeki bayanlari korkutan camlarini kiran dovmeye kalkan hayvanlarin da basina tas dussun. yok ustunde siyah beyaz dama varmis tahrik etmis. ya icinde kadin var be herif-i na serifler. ondan sonra birine bayan can havliyle kacarken carpmis mi vurmus mu, garibim yerde yatmis 2.80 dramatik pozda.
  • Yeni Oluştur...