Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tum rakiplerini her branşta ezip, tesislerin ve stadın daha iyiyse, forma vs , kombine satıslarında tum rakiplerini geciyor ve bunların uzerine Turkiye'nin en zengin klubu oluyorsan tabiki antipati toplarsın :)

ha her brans demisim olmamis orasi lol :D
Mesaj tarihi:
Olay parada değil tavırda bitiyor. Merak edipte kim daha zengin diye açıp bakmamıştım şu ana kadar. Haftalar öncesinden şampiyonluk ilan etmek, diğer takımları ezerek konuşmak, 17 şampiyonluğa 19 kutlama yapmak vs. gibi olaylar paradan çok daha etkili herhalde sdf.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Silphatos said:

Myshkin said:

2 voleybol kupası almışız.
baskette bayanları almışız erkeklerde finaldeyiz
futbolda final oynamışız kupada
ligde kazanırsak şampiyon olacağımız maçta direkten toplarımız dönmüş yığınla net gol pozisyonumuz var. 2 pozisyonu falan var karşı takımın, gol olan pozisyon kişisel bir aptallıkla faul yapılması ardından kalecinin yer tutaması.

övünecek hiçbir haltı olmayanlar da gelmiş bu başlıklarda kendine eğlence arıyor

hf

gamova (tu)

onu bile ellerinde tutamadılar lol

bu anlayis (anlayamamayis) nasil yerlesiyoki zihne?Hocam jo kacti haberin var mi?Arda'yi kaciriyosunuz

ps:Besiktasliysan zaten sozum yok herkes kacmaya calisiyo ahah
Mesaj tarihi:
Zegna söylediklerin doğru, tesisi bilmem stadın da birkaç ayı kaldı ama diğer branşlar olsun bütçe olsun rakiplerin önündesiniz. Taraftar daha çok ürün alıyor zenginsiniz.

Ama antipatinin esas sebebi bu değil ki... Antipatinin sebebi kendini çok üstün gören Aziz Yıldırım. Sürekli diğer kulüpleri aşağılayıcı tavırlar, antipatik demeçler, otorite hastalığı, kendi yöneticilerine dahi çocuk azarlar gibi azarlamalar, soyunma odasına girip hakemlere küfürler etmeler, rakiplerin şampiyonlukta ortalığı karıştıracak fake gündem yaratmalar, sürekli bir biz en iyiyiz biz farklıyız biz tek siz hepiniz ağızları, diğer büyüklerin oyuncularına kanca atıp ortam germeler (Arda'ya teklifler sunup durmak, Aurelio'yu tehditle TS'den almak, BJK'yla Topuz gerginliği) kısaca yaptığı her hareketle Aziz Yıldırım bu antipatikliğin sebebi. İşin kötüsü artık kulüp kimliği olarak benimsenecek hale gelmiş durumda bu. Taraftar da aynı görüşü benimseyerek benzer tavır sergilemeye çalışıyor, haliyle kimlik daha da hızlı gelişiyor.

Bu tavırlar yüzünden FB sevilmiyor, istenmiyor, nefret kusuluyor. Takım, daha doğrusu yönetim kendisi yarattı bu nefreti.

Ve maalesef bu kadar benimsenip yerleştikten sonra Aziz Yıldırım gittikten sonra hemen sönmesi de zor gözüküyor nefretin.

Ha Aziz çok şey kattı takıma. Çağ atlattı, ekonomisini inanılmaz güçlendirdi, saygınlığını marka değerini arttırdı, başarıları körükledi, amator branşların ismini duyurdu vs vs. Ama bir o kadar da şu şekilde zararları var adamın işte.
Mesaj tarihi:
Evet biz fenerbahçeliler kendini şampiyon zannedip sahaya inerek timsah yürüyüşü yaptığı, ya da 2. kez aynı rezillikle şampiyonluğu kaptırdığı için değil, sırf ezildiğimiz için dalga geçiyoruz ahaha

Yahu, neyin büyüğü fenerbahçe. Stad dediniz stad geliyor zaten, forma vs desen o da yaklaştı. Onu geçtim, 3 milyon nüfuslu bursa bile hayvan gibi forma satacak. Siz daha bu rezilliğin üstüne forma falan satabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ki?

Uefa diyoruz, altısıfığer diyorsunuz, süper kupa diyoruz, süper kupaya abaza real madrid diyoruz, tesadüfgh diye inliyor başkanınız. Yahu allah aşkına, kulübünüzün öncelikli hedef olarak gördüğü futbol başarılarında rezil rüsva olup da voleybol hentbol başarılarında falan mı seviniyorsunuz. Hayır bak kimse futbolda başarısız olduğu zamanda gelip AMABİZVOLEYBOLDAHEBEYAPTIK demiyor sizden başka. Öncelikli hedeflerindeki başarısızlığı diğer dallarla tatmin etmeye kalkmıyor. Yapsa yapar da herkes, merak etmeyin.

Siz voleybolda ya da diğer herhangi bi branşta aldığınız başarıları gerçekten başarı olarak görmüyorsunuz. O başarılar sizin "kaka yaptık bunla sıvayalım en azından" diyerek övündüğünüz şeyler, farkındayız.

edit: başarılar başarı, ama övünmenizin sebebini biliyoruz.
Mesaj tarihi:
Mille said:

bu anlayis (anlayamamayis) nasil yerlesiyoki zihne?Hocam jo kacti haberin var mi?Arda'yi kaciriyosunuz

ps:Besiktasliysan zaten sozum yok herkes kacmaya calisiyo ahah

ziraat turkiye kupasıyla turksel lig kupası da fbye kaçtı mesela..

kaçan kaçana =P
Mesaj tarihi:
@deadwoll

O saydığın antipatik şeyler, diğer takım taraftarları tarafından da yapılıyor. Hatta Fenerbahçe için kurulan şike iddialarını toplasan diğer takımlar için söylenenlerden oldukça fazladır. Ama biliyoruz ki özellikle Galatasaray'ın tarihi "şerefli!" şampiyonluklarla dolu.

"Türkiye'nin en büyük takımı yurtdışında Galatasaray olarak biliniyor, bknz. yabancı gazeteler demişsin". Galatasaray'ın öyle pek bilindiği falan yok, üzgünüm. Bunu benden duymanı istemezdim. Türk futbolu deyince gittiğim ülkelerde duyduklarım; Tugay, Nihat, Sas, Mansiz gibi isimler ve futbol klubu olarak çoğunlukta Fenerbahçe. Tabi ki bunlar benim tecrübelerim, genele yorumlamak yanlış olur ama "UEFA'yı aldık, tüm dünya saygı duydu." cümlesinin son kullanma tarihi geçti, unutuldu. Kısaca hurafelerle olmaz.
Mesaj tarihi:
Eskiden Anadolu kulüplerinin Fenerbahçe sevgisi ile şimdikini kıyaslarsanız, hiç bir kulubün Fenerbahçe sempatizanı olmamasında tek etkenin Aziz Yıldırım olduğunu görüceksiniz. Takımını kalkındırırken izole etmeye gitti, arkasına taraftarı da kattı. Bu çok büyük bir zarardır düşünene.
Mesaj tarihi:
demokratik kongo'da falan mı bulundun ki? Hayır bizim bildiğimiz yurt dışında cidden Türk futbolu denince "Galatasaray" deniliyor

edit: ulan araya hep mesaj giriyor
Mesaj tarihi:
Bilica'nın tüneli doldursunlar bu arada, taraftar içeri girer oradan oyuncuların evlerine çıkar falan mazallah. Zaten içerisinde bir grup hala şampiyonluğu kutluyomuş.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

demokratik kongo'da falan mı bulundun ki? Hayır bizim bildiğimiz yurt dışında cidden Türk futbolu denince "Galatasaray" deniliyor

Dediğin ülke harici onlarca ülkeye gittim. Avrupa, Amerika, Asya kıtalarında, Afrika'ya henüz ayak basmadım, ama varsın orda da Galatasaray bilinsin :)
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

yok boyle bir dunya 10+ ulkeden insanlarla tanıstım, arkadas oldum vs. belki daha da fazla hani. 1 er kisi de deil daha fazla insanla konustum. türk futbolu denince gs geliyo diye kandırmayın kendinizi o kadar diyim. 3 takımı da biliyor ilgililer. az ilgili olanlar fb ve gs biliyor. ama fb transferleri sayesinde gs nin daha onunde bu tanınma konusunda.

o yuzden bisi bilmeden kıcınızdan sallamayın. kahve dedikodularını burada yaymayın
Mesaj tarihi:
"Fenerbahçe mi? Galatasaray'da mı futbol oynuyor o?"

böyle bir geyik vardı çok severdim sdfsd

Hiç bir kulüp yönetimi ve taraftarı o örneklenen antipatiklikleri Fenerbahçe kadar yapmıyor. E en bariz ve en sık hakem hatası Fenerbahçe maçlarında oluyor, futbolcuların çirkefliğini şu maçta da gördük zaten çok net bir faule, hatta sarı kart bile verilebilirdi, 5 fenerli ses tellerini yırtacak şekilde bağırarak itiraz ediyorlardı. Aslında itirazdan 3 sarı kart çıkması lazımdı ama hızlı başlayan trabzona devam ettirip daha büyük ceza verdi hakem. En çok Fenerbahçe hakkında şike iddiasının çıkmasının bir sebebi var :)
Mesaj tarihi:
biz tek siz hepiniz diye avutmayın kendinizi. Böyle kepazeliğe kim düşse gülünür dalga geçilir. BJK düşse BJK'yla da böyle dalga geçilirdi, GS düşse GS'yle de dalga geçilirdi (ki dalga geçenlerin önden koşup bayrak taşıyanı da siz olurdunuz). Hepsini geçtim ben GS'li olarak dalga geçerdim GS'yle böyle durumda, fenerle mi geçilmeyecek?
Mesaj tarihi:
said:
SeaGle said:

Yahu, neyin büyüğü fenerbahçe. Stad dediniz stad geliyor zaten, forma vs desen o da yaklaştı. Onu geçtim, 3 milyon nüfuslu bursa bile hayvan gibi forma satacak. Siz daha bu rezilliğin üstüne forma falan satabileceğinizi mi düşünüyorsunuz ki?

Cagdas medeniyetler seviyesi hesabi dimi?

seagle said:

Siz voleybolda ya da diğer herhangi bi branşta aldığınız başarıları gerçekten başarı olarak görmüyorsunuz. O başarılar sizin "kaka yaptık bunla sıvayalım en azından" diyerek övündüğünüz şeyler, farkındayız.

bunun nedeni basit ya siz voleybolu filan sadece piknikte oynaniyo saniyosunuz
Mesaj tarihi:
Takımdaki futbolcular çirkef, o zaman Fenerbahçe ve taraftarı da çirkeftir gibi bir bakış açısı ile de ilk defa karşılaştım. İşleri buraya vardırmaya gerek yok. Bu oyuncular Fenerbahçe'de doğmadı, kimi Sivas'tan kimi Galatasaray'dan geldi. O zaman nerdeydiniz ki? Emre Galatasaray'da iken yere göğe sığdırılamadı, Fenerbahçe'ye geldi "tu kaka" mı oldu?

Ha Rewendor'un söylediği de ayrı doğru, yaşadığımız olay kepazelik, Pendik'e yenildik, elendik, yıllardır Türkiye Kupası alamadık ama ben hep takımımla gurur duydum. Bundan 10 yıl sonra şampiyonluğu son maçta kaybetse yine gurur duyardım ama 4 yıl içinde 2 kere son maçta şampiyonluk kaybedilmez. Başkan aynı, teknik direktör aynı, yaşananlar aynı, yazık gerçekten, ilk defa üzüldüm takımımın haline. Dalga da geçilir bunlarla gayet doğal ama siz antipatiksiniz derseniz, güler geçerim.
Mesaj tarihi:
o nasıl bir arguman nilep hahaha. etseydin o zaman. kendine spor klubu diyorsan her alanda başarı hedefliceksin. başarı gelince de övünmek hakkın tabiki. diğer branşlar amatör deil. onlara da bütçe ayrılıyor.

ayrıca hani cidden 2 tane alanda başarı elder edip de bunları bunları yaptık dememeniz yerinde olmuş. yoksa fb liste çıkarsa cidden uzar o liste.

futbolda sidik yarıştırmayı anlarım da diğer branşlarda bari sağlam argüman olmadan gelmeyin ya.
Mesaj tarihi:
Mille said:

said:
SeaGle said:

Cagdas medeniyetler seviyesi hesabi dimi?

seagle said:

bunun nedeni basit ya siz voleybolu filan sadece piknikte oynaniyo saniyosunuz

Öyle bi durum var evet, ama bizim düşüncemiz değil, sizin eylemlerinizden çıkan şey bu. Fenerbahçe bu sene çifte kupa alsaydı voleybolun adını almazdı ne yönetim ne antu ağzına. E bi bakıyosun, yenilince anasayfa direk voleybol. Voleybol kullandık da başka branşlar da var tabi.

Şunu kabullenelim, Türkiye'de spor kulüplerinin en önem verdiği branş futbol. Futbol dışında bi başarı alıp da futbolda yatarsanız böyle rezilce, taraftar bile sallamıyor. Acı, ama gerçek.
Mesaj tarihi:
seagle fb şampiyon olduğunda da voleybol ve basketi gene ön plana çıkartıyordu onceki seneler, ustelik bu kadar başarılı değilken. tabiki futbol kadar olamaz ama gene de bahsediliyordu sık sık. siz ilgilenmediniz diye yapılmadı değil.

cidden hiç bişi bilmeden kıcınızdan arguman uretiyorsunuz, onlar da kotu oluyor.
  • Yeni Oluştur...