ZAAAAAA
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR
edit: selçuk lan sdfg
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9571/10609571.jpg
abi bu selçuk'un sağ dizinin üzerindeki bordo mavi renk ne lan. adam sanki trabzonlu kanı akıtmış gibi haha.
abi bu selçuk'un sağ dizinin üzerindeki bordo mavi renk ne lan. adam sanki trabzonlu kanı akıtmış gibi haha.
gülmeye geldim AHAHAHAH bye.
Güne erken başladım, sabah güzel bir güne uyandım ve hava futbola çok yatkındı. Sokağa çıktığımda saat 12.00'ydi ve Fenerbahçe'nin yolunu tuttum. Marina tarafında güzel bir kahvaltı edecektim.
-Saat öğlen 12.30'da şampiyonluk kutlaması yapan Fenerbahçeliler gördüm.
-Saat 22.00 civarı o fenerliler saha girdiler sevinerek.
-30 saniye sonra ağlayan Fenerliler vardı.
Sonra kendi kendime dedim, kendini bilmemektir fenerli olmak. Futboldan anlamayıp, futbolun pîri olmaktır Fenerli olmak.
Trololobahçe
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
-Saat öğlen 12.30'da şampiyonluk kutlaması yapan Fenerbahçeliler gördüm.
-Saat 22.00 civarı o fenerliler saha girdiler sevinerek.
-30 saniye sonra ağlayan Fenerliler vardı.
Sonra kendi kendime dedim, kendini bilmemektir fenerli olmak. Futboldan anlamayıp, futbolun pîri olmaktır Fenerli olmak.
Trololobahçe
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
o değilde
bursa vs manchester united şaka gibi
bursa vs manchester united şaka gibi
Londra da bi türk restoranına gitmiştik bir sürü fenerli geldi hepsinin yüzler gülüyor. ben de o sırada skoru bilmiyorum dedim vay adiler şampiyon oldular hepsi havalarda falan. neyse sormadım skoru kimseye eve geldik internete girdim bir haber sitesine baktım ahaha ağzım borsada tavan yaptı. en eğlencelisi de stadda anons yapıp şampiyonuz demeleri ile konfetilerin havada uçuşması falan imiş. süper yahu ehe fener sanırım 2. kez yapıyor bunu. eğlence sektörüne yenilikleri kazandırdığı için çok seviyoruz fenerbahçeyi :)
Abi efsane olan kısmı sen görmemişsin ya anons yapılıyo o sırada maç devam ediyo futbolcular da inanıyo başlıyolar oyalamaya.Faul yapılıyo deivide deivid geri dönüyo alexe falan top çeviriyolar sonra volkan'a geri pas,trabzonsporlu futbolcu pres yapıyo volkan ileri atıyo maç bitiyo falan ahahahahaha
Kul bela görmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul feneri tutmadıkça beyler
Londra da bi türk restoranına gitmiştik bir sürü fenerli geldi hepsinin yüzler gülüyor. ben de o sırada skoru bilmiyorum dedim vay adiler şampiyon oldular hepsi havalarda falan. neyse sormadım skoru kimseye eve geldik internete girdim bir haber sitesine baktım ahaha ağzım borsada tavan yaptı. en eğlencelisi de stadda anons yapıp şampiyonuz demeleri ile konfetilerin havada uçuşması falan imiş. süper yahu ehe fener sanırım 2. kez yapıyor bunu. eğlence sektörüne yenilikleri kazandırdığı için çok seviyoruz fenerbahçeyi :)
Abi efsane olan kısmı sen görmemişsin ya anons yapılıyo o sırada maç devam ediyo futbolcular da inanıyo başlıyolar oyalamaya.Faul yapılıyo deivide deivid geri dönüyo alexe falan top çeviriyolar sonra volkan'a geri pas,trabzonsporlu futbolcu pres yapıyo volkan ileri atıyo maç bitiyo falan ahahahahaha
AHAHAHAHAHADGHBSFGFASDF abi anlatmayın ya güldükçe gülüyorum manyak oldum gecenin bi vakti sdasfg
Öne çıkan mesajlar