Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mourinho Madrid'de

Diamor

Öne çıkan mesajlar

Rikkie said:

Mourinho topicine mi dadanmış fenerliler şimdi de..

Ne bu yeni trend mi?

2.YİZ AMA TÜRKİYENİN EN İYİ SAĞ BEKİ BİZDE RÖH RÖH RÖH
Bir konuda başlıktan farklı konuların tartışılmasından çok, şu tip mesajlar kirlilik yaratıyor.

Ha pardon, bu forumda kirlilikten başka bir şey yaratmıyor zaten bu tip mesajları yazan insanlar.

Edit : Alıntı yapınca lafım tek kişiye gibi olmuş, öyle değil aslında. Genel için konuştum. BENİM TEPKİM MODERATÖRE
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Rikkie said:

Mourinho topicine mi dadanmış fenerliler şimdi de..

Ne bu yeni trend mi?

2.YİZ AMA TÜRKİYENİN EN İYİ SAĞ BEKİ BİZDE RÖH RÖH RÖH
Bir konuda başlıktan farklı konuların tartışılmasından çok, şu tip mesajlar kirlilik yaratıyor.

Ha pardon, bu forumda kirlilikten başka bir şey yaratmıyor zaten bu tip mesajları yazan insanlar.

Aynen ya. Şu adamların yorumları olmasa da olur cidden.

Edit: Baksana adamın Türkiye hazırlık maçı için yazdıklarına:

Rikkie said:

Ne maçı bu ya?

Neye hazırlanıyorlar, muhtemelen yine katılamayacağımız, daha da başlamasına 2 sene olan avrupa şampiyonasına mı?

Ayrıca şampiyonlar ligi finalinin olduğu gece maç düzenlemek, hem de hiç bir anlamı olmayan bir maç düzenlemek.....

geniş bakış açılarıyla patilerin ufkunu açıyorlar. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben orta açan pas veren adamda oyun zekası yoktur olmasi için her pozisyonda içeri çalım denemesi kat etmesi gerekir düşüncesine katılamicam.. Kaç sefer sağdan mehmet topuz uygun pozisyonda kaçarken gökhan gönülün wermeyip içeri döndüğüne şahit oldum, bunları denerken ayagından açıp kaybettiğine de.. GG nin serkan balcıdan artı özellikleri oldugunu kabul ediorm ama bi sağ bekte aranan ilk özelliğin sol tarafa kademeye girmesi oldugunu düşünmüorm. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

gg en iyi sag bek suan tr de ki, bunu sadece fenerbahceliler degil herkes soyluyor.

serkan balcıyla karsılasıtrmak komik kacmıs.

şu fenerbahçeli oyuncular fenerbahçe herkesten üstündür tavrı nedir bi çözemedim ? fark yok işte serkan balcı ile GG arasında biraz yetenek ve fizik açısından iyi olabilir serkan balcı çalım falan atma durumlarında omuz darbeleri ile yerde kalıyor genelde zaten izlense doru dürüst görülücektir. çok iyi olsaydı o bölgede 2 trabzon maçında da gollerin geldiği yer gökhan gönül'ün bulunduğu bölge dikkat etmek lazım demek ki çok iyi birisi değil 2 maç 4 gol ortalaması var çünkü o bölgeden gelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neyse onun hakkını veririm iyi bi oyuncu gökhan gönül genç yaşına rağmen fenerbahçenin sağ kanadına çare olmuş sakatlık dışında formasını vermeyen bi adam.. Ama gg tr nin en iyi sağ bekidir nokta! Aksini düşünene gülerim zaten futboldan anlamıyordur.. tarzı laflar iddali gelir bana hep rahatsız olurum, serkan balcı ile karşilaştirmayabilirsin sarbi ile hiç bir tutulmaz diyede bilirsin ama tr de sade fenerle gs vardir demek gbi olur bu.. en azından şampiyon olmuş bursanın ali tandoğanı wr beşiktaş adamı kullanamadı diye artık yaşlandı diye katagoriye almıorm diye bişey olmaz adam kaç maç hatasız oynadı yaptığı asistlerin haddi hesabı yok oyun zekası desen bindirme desen var ekstra özellik desen duran topları kullanan takımına kaç maç kazandırmış bi adam.. Kıssadan hisse illa gg en iyi demek isteyen arkadaşlar beklesin gg daha genç futbolu elbet gelişicek o zamanı bekleyip bana gülebilirler izin veriorm :)

edit: Mourinho idi bu başlık ona da ayıp oldu.. yetenekli zeki bi adam biraz ukala ama boş olmadıkça zarar gelmez zaten kelime de akıllı dan gelmiştir zamanında =)
Sosyal ağlarda paylaş

GG en iyi sol bek diyene ben de gülerim..

Neyse ciddileşmek gerekirse bence gerçekten şu anda hem kalite olarak hem performans olarak GG en iyi sağ bek oyuncusudur. Ayrıca şu da var ki 3 büyükler dışındaki takımlarda parlayan oyuncular fos çıkabiliyorlar. Yani Ali Tandoğan Bursa'da harika bir sezon geçirmiş olabilir ama bu onu iyi yapmaz ki. Sinan Kaloğlu iyi oyuncu mu? Ya da Zafer Biryol nerede şimdi? Ha Fener Beşiktaş falan bitirdi diyebilirsiniz de adam antremanda 15 tane gol atıyordu da teknik direktör tipini beğenmediğinden mi oynatmıyordu?

Her neyse yani GG çok yetenekli bir oyuncu, performans olarak da 1-2 ay aksatması dışında istikrarlı gidiyor ki Fenerbahçe gibi gözlerin hep üzerinde olduğu, sürekli yoğun baskı altında olduğun bir takımda iyi oynamak anadolu kulüplerinde iyi oynamaktan çok daha zordur. Her maç rakiplerin Fener'i yenicem gazıyla ayrı bir şekilde sahaya motive çıktığı gerçeğini de unutmamak gerek.

wot oldu falan ama Ali Tandoğan gelsin Fener'de bi sezon o harika oyununu oynasın ondan sonra karşılaştırılmaya başlanabilir bence
Sosyal ağlarda paylaş

Serkan'ın bu seneki performansı da çok kötü değildi yalnız,belirtelim...Kendini baya geliştirdi bence Serkan,en azından izlediğim maçlarda iyi oynuyor,dinamik,mücadeleci...
Nilep,yalnız görüşüne katılmıyorum,oyuncuları performanslarına göre değerlendirmeyeceksek neye göre değerlindereceğiz ki?
2-3 sene önce iyi değildi derken,veya bu futbolcudan cacık olmaz derken de,o zamanki performansına göre değerlendirmiyor muyduk?
Yani bir futbolcu kendini her zaman geliştirebilir,bunun örnekleri mevcut,kendisine kötü futbolcu damgası yedikten sonra ama ne yapsa düzeltemiyor o durumu,ki yanlış bir durum bence...
Sırf 3 büyüklerde oynuyor diye,kötü bir sezon geçirmesine rağmen ısrarla milli takıma alınmamalı oyuncular...
Sosyal ağlarda paylaş

Serkan da iyi zaten, ama yapmayın etmeyin yahu.

Gökhan Gönül olmadığı zamanlarda milli takımın bile sağ kanadı aksıyor. Sabri, GG'den sonra mevkisinde 2. iyi adam olarak bile sırıtıyor milli takımda. Serkan da geçse, o da sırıtır.

Hagi ile Alex kıyaslaması yapanlar ne kadar futbol biliyorsa, GG ile Serkan Balcı kıyaslayan da o kadar futbol biliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Serkan'la GG karşılaştırması yapmadım da,sadece oyuncuları hep geçmişe göre değerlendirmenin yanlış olduğunu düşünüyorum..Ya bu adamdan bir şey olmaz dendiyse bir kere bitiyor o adam herkesin gözünde ama dediğim gibi kendini geliştirmenin,yükselmenin yaşı yok futbolda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...