yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi geyik yapıorum ben zaten zenci kölenin başlayp başlamayacağı belli değil ama bana bişi diin de orda kasıyım yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gleoddyn said: Şimdi SAYIN BARAN ÜSTAD, yaşlanmışsın falan diyorsun beni kızdırıyorsun. AGATOR pvp serverı öyle bildiğin gibi değil, amele tipler var high level, low level instanceların önünde bekliyor ki seni oyundan bezdirsin. Mortis ve ben pve açalım dedik bu olayları daha önce yaşadığımız için, zenci köle bir şey bilmeden atladı pvp de pvp. PVP açlığını güccük oyunlardan temin edebiliriz. Hem daha düzenli gireriz warband gibi hem de topluca takırız.:)-D en kötü ihtimal pve'den pvp'ye parayla transfer edersin ama Fury çekilecek çile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Doğru diyorsun ÜSTAT, benim kastettiğim leveling sürecindeydi. Zaten level 80 olunca bir sürü yer var pvp için. Şayet level 80 olursak pve serverında pvp derdimiz olmaz. RRA ÜSTAT anlatmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 rise of the godslayer'i almadan 80'e kadar oynayamam mı? dvd'den klasik oyunu kurucam ve üzerine launcherden update yapıcam, eski accimle giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Benim bildiğim oynarsın, yalnızca yeni contenti göremezsin. Zaten yeni expansionda ırk ve content haricinde başka bir şey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yunusemre said: abi geyik yapıorum ben zaten zenci kölenin başlayp başlamayacağı belli değil ama bana bişi diin de orda kasıyım yauw CROM'DA AÇ ÜSTAT BİZ DE AÇACAĞIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 TAMAM ÜSTAD AMA ÖNCE BİR KAÇ SORUMA CEVAP ALABİLİR MİYİM ZAA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet hatta sorumu soruyorum şu anda, barbarian rogue mu :( dün akşam hayallerimi yıktınız, Rogue'sa başka karakter açıyım, ben Two hand silah alıp kafa yarmak istiyorum sadece, hide fln olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi Rogue un anlamı stealth demek değil rogue karakter demek normal soldier gibi kapışmayan kural dışı takılan chaotic anlamındadır assassin, ranger ve barbarian bu yüzden rogue classı olarak geçio sağı solu belli olmayan classlar barbarian kafa göz dalarak dalio hide olup değil onu asssasin yapio hidingin var barbarian da rogue classı olarak gelen ama olayı o değil alıp 2 handed veya dual hand yardırıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mortis said: barbarian kafa göz dalarak dalio hide olup değil onu asssasin yapio hidingin var barbarian da rogue classı olarak gelen ama olayı o değil alıp 2 handed veya dual hand yardırıosun. heh işte benim istediğim oley o/ :D Crom'da başlıyorsak ben 7 günlük trial rica ediyorum, birisi yollayabilir mi bana? İnvite ile yollanıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ranger ve Assasin için Rogue diyebiliriz. Barbarian tam bir Soldier sınıfı karakter. PVE Croma şimdiden hoşgeldiniz o zaman üstadlar :) 80lvl her karakterinizi PVP'ye doyuracağıma söz veriyorum :) Karakterlerinizi PVP'ye bizzat yapacağım organizasyon ile adepte edeceğiz. 1. Raid kurucam raid kurarken Mortis bs diyelim diğer 2.bs full epic olacak o raidden herhangi loota ihtiyacı olmiycak. 2. AOC'da 4 Mini game vardır. 4 Mini game için 4 questi Khemi şehrindeki boarddan alabilirsiniz. 8 saatte birmi ne tekrar alınabiliniyor. Ben işte olduğum için günde 1 kere yapabiliyorum. Şimdi 4 Questi aldiniz... 12 Kişiyle 2 takım kuruyorum. 4 Mini game'e 2'şer kere giriyoruz. 12 Kişi'de questlerini tamamliyor. Ama tabi kapışcazda eni konu herkez birbirine tekme tokat dalacak adam başına 15 20 puan geliyor yine her killde. Questlerimiz bitti mi. Aldığınız PVP XP puanı 800 questlerden en az 1200 de öldürdüğünüz adamlardan 100'de Tottem kırmaktan. Etti size 2100 pvp xp. Oradan dönüyoruz Bordera. 6 Kişi Bordera yöneliyor. 1200'er XP'yi alıyoruz. 2. 6 Kişilik grupta aldı. Etti mi size 3300 pvp xp. 400k civarıda Prowress aldınız AA puanı 2.talent ağacınızdan her 1m'de bir +feat verebileceksiniz. Yani bu bahsettiğim rakamlar çok büyük rakamlar ve siz daha bişey yapmadınız, bunlar yapmadığınız halde alacağınız puanlar oluyor. Ha biraz zorlarsak 2 tane daha Shrine of Boriyi 1 tam tur daha minigamei 1 geceye sığdırabiliriz. Oda size nereden baksanız 4000 pvp xp daha yapar. Bir gecede 7300 pvp xp çok büyük rakamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yunusemre said: Mortis said: barbarian kafa göz dalarak dalio hide olup değil onu asssasin yapio hidingin var barbarian da rogue classı olarak gelen ama olayı o değil alıp 2 handed veya dual hand yardırıosun. heh işte benim istediğim oley o/ :D Crom'da başlıyorsak ben 7 günlük trial rica ediyorum, birisi yollayabilir mi bana? İnvite ile yollanıyor sanırım ver bana mailini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hacıt o nası bi plan program öyle, dur daha oyunu gelmedi insanların eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Son gaz geliyorum 80'e doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 attım zaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bende sana attım yunusemre rüzgar gibiyim dimi :) ya bende daha ne organizasyonlar var artık bazıları kendi buluşlarım bazıları diğer guildlerden gördüğüm taklitler ama artık işin her türlüsünü kaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bingildak said: Conq uzerine feedback alayim plox, aoe damage'i nasildir, dps'i nasildir, instance'a girince featlerle tanklayabilir mi duzgun bir sekilde? Mitra nasil gider duo olarak, AoE'de aglatir miyiz? Yoksa bear shaman mi daha iyi gider? Conq alternatif ne olabilir melee olarak decent aoe dmg ve tanking sahibi? Rra bu konuda bilgin varsa paylasir misin, veya onceden paylastiysan bana quotelar misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çok yazdim ama bulamiycam şimdi iki saat :) bida yaziim bu arada sen darkfall oynuyordun dimi tanıdık geliyorsun bana :) df oynayan aocu her türlü havada karada valla :D pvp serverında bile banamısın demezsin sen :) valla kız arkadaşımın 80lvl full epic conq charı var kendisiyle bazen bende girerim funcom duymasın :) char çok özel bir char aslında. Oyunun en iyi pvpcisi şuanda bir Conq. Fsen anlatsın bak adamı teke tekde kesebilene rastlamıyorlar. Benimde tanıdığım bir kaç conq var 2 assasini üst üste koyuyor kesiyor adam. Normalde 1 assasin 2 conqu bile keser yani. Ama işte öyle bir classki çok iyi özümseyebilen, dökümanlarla araştırabilen, her conq videosunu ezberlemiş, her patch notu conq gözüyle süzmüş, giydiği armor kullandığı featlerle uyumlu, mmo tecrübesi iyi, mouse ve klavye olarak pvpye göre equipment sahibi, oyunda 800-900 golda sattiklari ibis isimli epic silaha sahip bir conqu durduramıyorsun. Ama böyle bir conq olmakta çok zor. Biz conqla hiç oynamayı beceremedik genelde biz çöp bir karakter olarak gözüktü. Ben minigamelerde genelde conqları çok rahat alıyorum, borderda filansa ganklayacaksam eğer conqsa %100 kesiyorum, ganka hiç gelemiyorlar(hideddan çıkıp vuruyorum, atdan düşüyor filan gank pvpye göre daha farklı süpriz atak direk yarı healthe iniyor filan ondan farklı) zaten. Iyi bir Conq, Imba bir Conq olmak için çooook çaba sarfetmen gerekli ama Imba bir Assasin(ki assasinin imbası olmaz ya hadi oldu dielim) olmak için pek bişey yapmana gerek yok sadece alışmak için zamana ihtiyacın var. Ve işin PVE kısmı. Tier raidlerinden W3'de Conqların 2 Boss'da da görevleri var. Biz şahsen conqla w3 yapamıyoruz :) gerçekten zorladı bizi o görevler. Diğer raidlerde de genelde ADDleri Pulla, Kaytla tarzında görevleri oluyor. Ama en büyük görevi ise ölenleri reslemek. Raid lideri tutupta Bingildaki resle demiyor. Res the necro. diyor hadi bakalim işin yoksa hangi necro, nerde öldü lavuk filan epey zorlayan bi iş. Adami gider aksiyonun ortasinda reslersin adam kalktiği gibi tekrar ölür yemediğin laf kalmaz filan :) açıkcası pek kolay bir class değil epey zor bir class. Ben pek tavsiye etmiyorum o yüzden arkadaşlarıma. Ama ben hertürlü işin hakkını veririm, zoru severim diyene ise super karakter sonuçta her partyde olmasındada yarar var bufflari ve combat resi ile grup için çok yararlı karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Oyundan soguttun ya. Peki Mitra'nin yanina AoE grind yapabilcek duo olarak hangi melee class'i oneriyosun? Barbarian kaliyor sanirsam geriye bir tek. DT ve guardian meh. Barbarian kalabalik gruplari tanklayabilir mi hotlarla falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bingildak said: Oyundan soguttun ya. Peki Mitra'nin yanina AoE grind yapabilcek duo olarak hangi melee class'i oneriyosun? Barbarian kaliyor sanirsam geriye bir tek. DT ve guardian meh. Barbarian kalabalik gruplari tanklayabilir mi hotlarla falan? Arkanda bi aoe dpsin yada healerin varsa, cc ile rahat kesersin mobları,3'er 5'er.Hatta 75 lvlden sonra,dmcde pot içmek kaydı ile,5 mobu kesebiliyordum tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bingildak said: Oyundan soguttun ya. Peki Mitra'nin yanina AoE grind yapabilcek duo olarak hangi melee class'i oneriyosun? Barbarian kaliyor sanirsam geriye bir tek. DT ve guardian meh. Barbarian kalabalik gruplari tanklayabilir mi hotlarla falan? Mitra'nın yanına barbar da güzel olur.Non-stop kesersiniz mobları :) Barbarı oynamak,conqueror'a göre daha kolay.Çok daha az sayıda tuşa basmak gerekiyor.Conqueror'da barlarda yer kalmıyacak derecede fazla tuş kombinasyonları oluyor.O yüzden daha zor ama hakkını verenlerde var tabi.Oyunculuğa kalmış artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mitranın yanına en iyi Assasin gidiyor ama madem şıklarda yok bende Barbar diyorum :) AOE damage veren Soldier istiyorsan belki Guardian olabilir ama çok gereksiz yani AOE veren Soldier. Sen karşındakini bi öldürde hele :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 oyuna 5gb'lik paketi indirip girdimde, oyunu oynarken background downloader'i nasil calistiriyoruz, biz oynarken diger paketleri ceksin diye? options'da misc'de gordum, olsa gerek.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Eğer conan için ayıracak vaktiniz coksa conq acın. İbis silahını almak zor is. Aldıktan sonra dps barbar kdr oluyor :) her karakteri kesebilme ihtimali olan class istiyorsanız bs acın :)) Ama su bı gercek oyunculuk bir yere kadar. İtemin varsa kral olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar