Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 underhalls fena ya, 5 dakkalık questler için saatler harcadım dün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 RRa said: furyde siz nası oynuyorsunuz ya? lvl 5 olduğum için herhangi bir problemle karşılaşmadım daha :D, şimdi oyunda adam öldürme sistemi nasıl PK'Lık var mı yoksa her gördüğüme dalabiliyor muyum nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 pvp serverında bile her alan pvp ye açık değil, şehirlerin içi, tortageda şehir ve etrafı mesela pvp ye kapalı. pk'lik sistemi var ama pek bilgi sahibi değilim işleşi konusunda sonuçta ben pve serverında oynuyorum ve orada hiç pk yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya şöle yaptım ben Fury de şimdi Tortage bölgesinde öküz gibi gank var çünkü orda yoğunluk çok fazla o levellarda bşaka bi yere gidemediğin için herkes orda başka bi opsiyonun yok. Bunun dışında bi de sınırsız trial oyuncuları var benim gibi böle level 20 ye gelmiş oyunu satın almamış ve sırf genk yapan o levellarda adamlar var. Tortage adasında Tortage Underhalls ve White Sands pvp ye açık alanlar herkes dalabilio faction die bişey olmadığı için herkes sana kırmızı. Bu zonelara girdiğin zaman direk karambol bi kere bile yanımdan dalmayıp geçen adam görmedim, gören dalio kesilsin kessin. Bu yüzden gittim tortage şehrinin içersindeki etrafındaki questleri yaptım, single playera geçtim orda level atladım sonra gittim acheronian ruinse ordaki questleri yaptım sonra tekra single playera gelip tortage ı bitirdim. Bu şekilde bitebilio whitesands ve underhallsa uğramadan. oralara girmek istiosan da 5-6 kişi toplancan arkadşalarla yardıra yardıra gideceksin anca o şekilde. ZAten tortage dan sonra levellama zoneları daha bi opsiyonlu olduğundan bu kadar konsantrasyon olmuo bi bölgede. Tabi ki yine genkleniosun ama bi tortage daki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben battlescarda ilk charımı kasarken pvp serverındaydık tabi o zamanların en kanlı serverı battlescardı fury pek bilinmezdi sonradan serverları birleştirdiler işte, battlescarda artık furyde. ha ne diordum ben battlescarda oynarken mesela biz artık bazı yerlere hiç uğramadan kasmayı öğrenmiştik. Mortisin dediği gibi white sands, underhall, conarch, fields of deathe gitmeden kasmanız lazım ama en çok ganka maruz kalacağınız bölge ve questlerinizin sekteye uğrayacağı bölge E.Mountains olacak çünkü o levelda gidecek başka bir yer yok ve oraya 80lvllarda geliyor raid yapmaya, Yakhmar orada. Kheshatta DMC vardır 70-80lvl arası farm yapma yeri orasıda çok fenadır ama artık offline lvling var insanlar son lvllari kasmiyorlar offlinedan veriyorlar DMC de boştur heralde artık. Biz Battlescarda oynarken oyunun en büyük guildlerinden biri bizim türk guildi Victorea'ydı. Çok fazla online oyuncu olurdu ve nerdeyse her ganka koşardık ona rağmen bile fena ezildiğim dönemleri hatırlıyorum :) Çünkü sen sayıyı arttırdıkça karşı tarafta arttırıyor onlarda kendi guildlerini çağırıyorlar yüzlerce kez başımıza geldi bi bakıyoruz conarchın ortasında 15vs15 savaş başlamış resmen :) yani bu konularda pvp serverı epey bi iyi aslında ama çok fazla kim kime dum duma havası var ve acıma duygusuda kalmamış insanlarda çok ezildikleri için çokta ezmek istiyorlar yani lvl20 olarak cromda bordera girin tamam illaki bi öldüren çıkar ama geneldede insanlar yanınızdan geçer gider işlerine bakarlar fury ye bakıyorum hiç öyle bişey kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Oyunun ilk çıktığı zamandan son 1 ay öncesine kadar Fury serverında oynuyordum.Pve serverlarının zevksiz olacağını sandığımdan Pve serverlarında 1 tane karakter bile açmamıştım.Fakat burada Rra(partyzan nickli) arkadaşımın yazılarını okuduktan sonra,gelen ek paketle birlikte Pve (crom) serverında karakter açmaya karar verdim.Fury de geçirdiğim zamanlara acıyorum şimdi :).Fury'deki pvp'yi hazmedebilmek için çok sağlam sinirleriniz olması gerekli,Pvp adı altında yapılan gankler insanı çıldırtabiliyor.Fury'ye adapte olabilmek için siz de o çarkın içine girmek zorundasınız (her zaman grup halinde dolaşmak,gördüğünüze dalmak vs.)Çünki biyerden sonra istemesenizde bunu yapıyorsunuz.Solo oynamak,bazı yerlerde quest yapmak ya çok zor yada imkansız halde. Bunun dışında, global chatte seviyesiz konuşmalara rastlamanız her zaman mümkün.Gank'lenenlerin çığlıkları,gank'leyenlerin "roll pve server" tarzı yazılarını her zaman görebilirsiniz.Sizden 20 lvl üstü birisi gelip sizi kesiyor yada 4-5 kişi etrafınızı sarıp 1 saniyede kesebiliyor.Sonrada "roll pve server" diyor :) 1 örnek daha: Keshetta'ya raid yapmak için gidiyorsunuz,zindan kapısının önünde bi bakıyorsunuz 10-15 kişi kamp kurmuş,geleni gideni kesiyor.1 saat içeri girmek için uğraşıyorsunuz. Uzun lafın kısası,bu tarz olayları kaldırabilirseniz yada bu tarz oynayabilirseniz Fury'de dayanabilirsiniz.Bunun dışında Pve serverlarında çok daha kaliteli Pvp olduğunu belirtmeliyim.Oyunda görüşmek üzere :) Crom pve Assasin Nick:Kesici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 almanyaya sipariş verdim, bakalım kaç günde yollıycaklar gerçi daha kargoya verildi diye mail bile gelmedi sürcek sanırım aa despatched dio göndermişler snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Pvp , pve serverlarda kesinlikle daha kaliteli. Fury'de gvg var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mortis'in gaziyla bende indirmeye basladim oyunu tekrar, account duruyormus zaten. Sagolsun downloader tekrar oynama fikrinden caydirmak uzere 750kbps download hizi var, 150 ile geliyor anlamadigim bir sekilde. Yok mu alternatif bu downloader'a, rapid linki falan olan yok mu soyle 2'ser gb'liklarindan? Bende sizle oynarim diyodum ama Fury yalan ya. PvP serveri beni cileden cikariyor. PvE'de kasarim, baktim oyun sardi, gerekirse parasini verir end-game PvP serverina gecerim (eger oyle bir sey mumkunse). Bu arad yanimda bizim wow tayfasindan 1-2 tip getiriyorum, soyle sacma sapan bir AoE duo'su veya trio'su kurmak istiyorum. Nasil yapmali classlari? Elemanin biri baya yasli (lol) ona pek combo sistemi gelmez, ondan caster dusuruyorum, hatirladigim kadariyla Mitra AoE olarak sacmaliyordu ve healleri cok iyiydi? Mitranin yanina Conq nasil olur mesela? Healer/Tank combinasyonu olsun istiyorum ki instance'a falan girerken sorun yasamayalim, ama ayni zamanda kralindan AoE grindde yapabilelim. End-game'de tank olma gibi bir planim yok zaten, hatta end-game gorucegimi de zannetmiyorum. Oyle WoW'da rested bonus toplarken takilmaca, belki sarar belli olmaz. Degisiklik lazim acilinden :) Conq uzerine feedback alayim plox, aoe damage'i nasildir, dps'i nasildir, instance'a girince featlerle tanklayabilir mi duzgun bir sekilde? Mitra nasil gider duo olarak, AoE'de aglatir miyiz? Yoksa bear shaman mi daha iyi gider? Conq alternatif ne olabilir melee olarak decent aoe dmg ve tanking sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu ne yauw herkes pvp server'ına kötü diyor, yaşlanmışsınız siz ya her dakika aksiyon olmassa ne zevkli var leveling in. Single oynayalım o zmn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evet biz de sonundapve serverında açarız thaminen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lan bu bölümün müdürü yok mu, konu 13 sayfa olmuş başlık hala bağırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ama başlık çok güzelll :( kastıktan sonra geçmeyelim Pve server'a geçiyorsak baştan orda başlayalım yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kastıktan sonra değil zaten baştan olursa olur bizim kutulara gelmediği için hala daha başlamadık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben başlarsam da siz geçerseniz başka server'a valla küfrederim acımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 benim 5gb'lik paket 2 saate bitiyor. 5gb'lik paket herhalde senin dedigin starter zone bolumu, sonra geri kalanini indiricektir gibime geliyor.. acaba 5gb'lik paketten sonra oyuna girebilir miyim ki, yoksa tamami bitene kadar izin vermez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 5 gblık paketi nince patchlyince edince direk giriosun oyuna tortage dan çıkamiosun ne zaman normal key ile aktive edince accountu gerisini yüklüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sen buna mı sardın şimdi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bow kullanan ranger için pve build aoc.yg.com bunu kullanmayı düşünüyorum. Bikaç buildi karıştırdım bu bana iyi gibi geldi ama sizin de yorumlarınızı alayım. Guradiandan sıkılıp rangera geçtim 30 a kadar denedim sonra direk 50den başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Mortis said: 5 gblık paketi nince patchlyince edince direk giriosun oyuna tortage dan çıkamiosun ne zaman normal key ile aktive edince accountu gerisini yüklüo trial account ile girmiycem, eski account ile giricem. bir suru karakter olmasi gerek, para ise yarar baya :) umarim normal accountla da direk 5gb'lik dl'den sonra girmeme izin verir, 150kb'la 15gb bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 5gb'lık patch bildiğim sadece tortage, eski acc'yle tortage'da bir şey yapamayacağından sanırım bekliyrceksin 150 kb/s ile dl i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ben oyunu DVD'lerden yükleyip, patchledim, sonra trial account açtım :p L20 olup Tarantia'ya gidebildim sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 options'dan ayarlaniyormus launcher'da simdi gordum, istedigin contenti indirip, o kadarini oynayabiliyosun. cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gangren said: Ben oyunu DVD'lerden yükleyip, patchledim, sonra trial account açtım :p L20 olup Tarantia'ya gidebildim sorunsuz. ama seninki 7 günlük trial'dı dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Şimdi SAYIN BARAN ÜSTAT, yaşlanmışsın falan diyorsun beni kızdırıyorsun. AGATOR pvp serverı öyle bildiğin gibi değil, amele tipler var high level, low level instanceların önünde bekliyor ki seni oyundan bezdirsin. Mortis ve ben pve açalım dedik bu olayları daha önce yaşadığımız için, zenci köle bir şey bilmeden atladı pvp de pvp. PVP açlığını güccük oyunlardan temin edebiliriz. Hem daha düzenli gireriz warband gibi hem de topluca takırız.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar