reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 timbaland said: reyou said: timbaland said: yazık haha fake heralde bu? yoo değil, kendim ss'ledim ne fakei. apar topar kaldırdılar tabi abi nasi 4chan 2 dakkada becerebildiler ole sizipta post atmayi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 şu anda inci ddos saldırısına başladı. tahmin edilebileceği gibi 4chan'de yavaşlama bile olmazken, inci kendi ölüm fermanını imzalamış gözüküyor. yok abi adamlar o olmayınca ddos denemiş ama o da olmamış ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahah zorla aldiricaklar siteyi altlarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abvblizzard said: şu anda inci ddos saldırısına başladı. tahmin edilebileceği gibi 4chan'de yavaşlama bile olmazken, inci kendi ölüm fermanını imzalamış gözüküyor. yok abi adamlar o olmayınca ddos denemiş ama o da olmamış ahaha. yok 4chan gelipte uyari birakmis ya, ki hala emin degilim gercekliginden onu diyom, adamlar turkce bilmez etmez sok oldum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timbaland Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi herif sitene; inci.sozlukspot.com adresli resimlerle spam yapıyor. girer sitesine, ingilizce announcement ı basarsın nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 anladim spaminida, bu adamlar patiyede saldirdi, burdan biri cikipta nasi cakicak pati logosunu pat diye incisozluge, yani aradan 3-5 saat gecmis verdigin SS e gore. bide hosting sozlukspot a ait gordugum kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi 4chan zaten muhtemelen çoğu sitenin kaldıramıcağı yoğunlukta ddos tadında f5 yiyodur yani, ddos neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 aslinda 4chan da mesaj yazarken dikkat ettim captcha falan yok, bi yandan hidemyip calistirip bi yandan bot calistirirsan anti flood a takilmadan 50 kisi ile rahat floodyalabilirsin gibime geliyo, tabi mesajda bole anlamli sekil cikaran ascii fln kullanmak lazim. nese banane yahu, ilk defa deneme olsun diye mesaj attim hebehube diye, beni hic sarmadi orasi nedense cok bayik lan, yada yeteri kadar zaman harcamadim bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 razzRaziel said: üzülürler. iki türlü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 532. çok pis gaza geldim deftere 1000 kere inci s**** yazıyorum offfffffff koptum işyerinin ortasında yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 RRa said: 532. çok pis gaza geldim deftere 1000 kere inci s**** yazıyorum offfffffff koptum işyerinin ortasında yaa zuahuaha :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 adresi sozlukspotlu olan sahte inci diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Castiel said: adresi sozlukspotlu olan sahte inci diye biliyorum ben. yok ilk inci buydu. dieri ayrıldı kurdu da, sözlükspot eziyor bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 oki ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borakrc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 orjinali sozlukspottur diğer her ne kadar orjinal isim gibi dursada bizim ki gerçek olan abidas gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
donkulot Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 4chan çok cool yaa bende orada takılıyorum havalıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 SERİN YER 4CHAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 patinin garbage i forcenden daha guzel. millete bir seyin anlasilamaz derecede basit olmasi cok cazip geliyo mesele ondan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Olayini anlamadim bende 4chanin, yani ilgi çekici bir durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 4chani 4chan yapan efsaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 BonePART said: abi bole tarrasqueyi sopayla durtmek gibi bisi buyuk ihtimalle sallanmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 GEd said: Olayini anlamadim bende 4chanin, yani ilgi çekici bir durumu yok. http://img706.imageshack.us/img706/3241/1267047964190.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 GEd said: Olayini anlamadim bende 4chanin, yani ilgi çekici bir durumu yok. aynen ya. giriyorum mal mal bakıyorum sfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 ahahahah eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar